Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי הזדמנות לרכוש BMW 530 שנת 2001 במחיר 70K(בערך, זה מחיר טוב?) ובמצב טוב (עדין לא נעשת בדיקה אבל אני מכיר את הבעלים).

לפני שאני מחליט לרכוש את האוטו, יש לי מספר שאלות:

1. האם כדאי לקנות את הרכב?

2. איזה בעיות ידועות יש למכוניות האלה?

3. איזה דברים כדאי לקחת בחשבון?

4. איפה לבטח את האוטו? וכמה יעלה ביטוח לכל נהג מגיל 24?

5. כל מידע נוסף שיכול לעזור לי להחליט

אשמח אם תוכלו לעזור,

איתי

פורסם

ראשית איזה תת דגם? אני מנחש שאתה מדבר על ה- 520 EXCLUSIVE i אוט' 2.2 אשר היא היותר נפוצה במקומותנו. מניסיוני לפני רכישה (בסופו של דבר קניתי מרצדס) היתרונות הם שזהו רכב נחמד מאוד עם מנוע בריא ושלדה קשיחה מספיק לנצל את יכולות הרכב אבל כבד מאוד (יחסית) ומרגיש גדול מדי. 1. האם כדאי לקנות את הרכב? -זה תלוי מאוד בך. מה אתה מחפש? *אם זה: אוטו "שופוני" או שאתה נוהג נסיעות בין עירוניות ארוכות יום-יומיות בכבישים צדדים. אז כן. *אם זה: רכב לנסיעות עירוניות או לסופ"ש אז לא. 2. איזה בעיות ידועות יש למכוניות האלה? -לפי מה שהזהירו אותי, היבואן שלהם. מחירי החלפים אסטרונומים. אם תחליט שאתה מתמקד בדגם זה, בדוק פורומים של בימרים בחו"ל. מהעובדה שיש מעט מכוניות כאלה בארץ אז ישנם פחות מוסכים מתמחים וקשה יותר להשיג חלפים מפירוק. 3. איזה דברים כדאי לקחת בחשבון? -אם אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב כזה לטווח של מספר שנים. 4. איפה לבטח את האוטו? וכמה יעלה ביטוח לכל נהג מגיל 24? -בדוק בכל חברות הביטוח. ראשית, חלק מהן לא יסכימו לבטח רכב כזה לנהג מגיל 24. שנית, בחלק מהן סכום ביטוח מקיף עלול להיות גבוה מאוד. (עברתי את זה, דרשו ממני 10K למקיף למרצדס C240 שנת 98 לשני נהגים מעל 40 ללא תביעות) למה אתה צריך ביטוח לכל נהג? מיכוון שאת הרכב שלי אינני משאיל (חוץ מלאישתי) עשיתי ביטוח לשני נהגים בלבד. אתה הולך להשאיל את שלך?

פורסם
ראשית איזה תת דגם? אני מנחש שאתה מדבר על ה- 520 EXCLUSIVE i אוט' 2.2 אשר היא היותר נפוצה במקומותנו. מניסיוני לפני רכישה (בסופו של דבר קניתי מרצדס) היתרונות הם שזהו רכב נחמד מאוד עם מנוע בריא ושלדה קשיחה מספיק לנצל את יכולות הרכב אבל כבד מאוד (יחסית) ומרגיש גדול מדי. 1. האם כדאי לקנות את הרכב? -זה תלוי מאוד בך. מה אתה מחפש? *אם זה: אוטו "שופוני" או שאתה נוהג נסיעות בין עירוניות ארוכות יום-יומיות בכבישים צדדים. אז כן. *אם זה: רכב לנסיעות עירוניות או לסופ"ש אז לא. 2. איזה בעיות ידועות יש למכוניות האלה? -לפי מה שהזהירו אותי, היבואן שלהם. מחירי החלפים אסטרונומים. אם תחליט שאתה מתמקד בדגם זה, בדוק פורומים של בימרים בחו"ל. מהעובדה שיש מעט מכוניות כאלה בארץ אז ישנם פחות מוסכים מתמחים וקשה יותר להשיג חלפים מפירוק. 3. איזה דברים כדאי לקחת בחשבון? -אם אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב כזה לטווח של מספר שנים. 4. איפה לבטח את האוטו? וכמה יעלה ביטוח לכל נהג מגיל 24? -בדוק בכל חברות הביטוח. ראשית, חלק מהן לא יסכימו לבטח רכב כזה לנהג מגיל 24. שנית, בחלק מהן סכום ביטוח מקיף עלול להיות גבוה מאוד. (עברתי את זה, דרשו ממני 10K למקיף למרצדס C240 שנת 98 לשני נהגים מעל 40 ללא תביעות) למה אתה צריך ביטוח לכל נהג? מיכוון שאת הרכב שלי אינני משאיל (חוץ מלאישתי) עשיתי ביטוח לשני נהגים בלבד. אתה הולך להשאיל את שלך?

תת הדגם הוא 530 מנוע 3000.

אני גר באזור הצפון ולכן רוב הנסיעות שלי בין-עירוניות.

באיזה חברת ביטוח אתה מבוטח?

פורסם

בירכותי. רכב נחמד, חזק ומאוד מהנה (מניסיון קצר שלי בחו"ל)

תת הדגם הוא 530 מנוע 3000.

מה הנסועה? ישנו ספר טיפולים מתועד.

BMW 530 שנת 2001 במחיר 70K

לפי "יד 2" המחירון העקרוני (ללא שיקלול) הוא 82K, איפה הקאטץ'?

באיזה חברת ביטוח אתה מבוטח?

אעביר בפרטי הערב.

אם רוב הנסיעות שלך הן בין-עירוניות צריכת הדלק לא ממש צריכה להדאיג אותך. לפני שאתה נכנס לזה אני מאוד ממליץ שתבדוק אם אתה יכול להרשות לעצמך להחזיק רכב כזה לטווח של מספר שנים. בדוק חלפים, תחזוקה שוטפת, טיפולים שוטפים, ביטוחים ומוסך מורשה זול בעל יכולת טיפול ברכב כזה אצלך בסביבה.

• תוכן חדש...