Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לסאב אולטיו ב 1700 עם התיבה המקורית שלו, האם המחיר בסדר ואיך הסאב? תודה לעוזרים יוגבר עם היפוניקס ברוטוס 1206

פורסם

זה הSC שמוצהר על 600W או האולטימו בשיא הדרו שמוצהר על 1KW?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה לא מחפש סאב ל- SPL? כי חוץ מזה שהאולימו יכול לספוג הספק גבוה, אין קשר בינו לבין SPL.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תחטוף תחטוף

אל תשמע ואל תבדוק אם זה מתאים לך או למוסיקה שאתה שומע

(כמו שישראל ציין זהו לא הסאב האולטימטיבי ל-SPL)

אל תבדוק אם בהשקעה של סכום כל כך גבוה אין ולו אפילו אפשרות למצוא משהו טוב יותר

לא פשוט תחטוף

ולמה תחטוף כי הסאב ממוקם גבוה במחירו המוצהר (ולא חשוב עם הוא שווה את זה או לא) כגימיק שיווקי ועכשיו שאתה משיג אותו בפחות פשוט תחטוף ?

מה זה ? אני לא מבין ?

איך פתאום הוא לא מקבל את שלל התגובות ההגיוניות של "לך תשמע לפני שאתה מחליט" ואו "אל תחליט לפני שאתה מגיע למפגש" ועוד כל מיני תגובות סטנדרטיות ודיי נכונות אם יורשה לי לציין

אשמח עם יועצי ה"תחטוף" יסבירו איך ולמה השתנו כל כללי המשחק ?

דרור

פורסם

לא בדקתי את הדגם המדויק אבל על הקופסה רשום אולטימו וזהו ואני באמת לכיוון spl חיפשתי האבוק ולא מצאתי יש המלצות אחרות?

פורסם

FI-BL

Ground Zero GZRW 30SPL

Almani S7

Rockford HX2

חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות, אבל תנסה לשמוע כמה מהם ולהחליט במקום לקנות אולטימו בטעות ולא לדעת למה השכנים לא יצאו לצעוק עליך עדיין :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שמעתי 3 מהסאבים שישראל הציע ( חוץ מהגראונד זירו הספציפי הזה) וכולם טובים, לא סתם מנגנים בלי קשר למוזיקה וחזקים מאוד כמובן

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...