Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלכה האם של ילדותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קרה.חלום רטוב של ילדותי.רכשתי שוב הונדה חצי ss50.רגע אל תצחקו,אני מסביר.השנה היא 1975 אני בן 11 מיסתובב בשכונה פתאום השכן שלי מהגדולים 17 מגיע אם הונדה חדשה דנדשה יפה בטרוף,אתם צרכים לזכור מה שהיה אז בכבשים זה bsa וטוסטוס שתי הילוכים,זאת היתה אהבה חלמתי רציתי בטרוף,1979 קניתי אותה הונדה חצי לא חדשה אבל במצב מעולה, אין לי רשיון נהיגה.ההונדה יושנת בחדר שלי כמה חודשים עד שאני בן 16 ויכול לקבל רשיון נהיגה,הרבה הרבה שנים עברו במהלכן אני נידבק בחידק האספנות,משפץ כמה רכבי הספנות ווספה vbb,יום שישי אני מסתובב בנוקיה פתאום בום מכה בלב אני רואה אותה מרחוק הונדה חצי,אני מתקרב אכזבה אני זוכר אותה יפה ונוצצת צבע מטלי מיוחד, זאת שמולי חלודה וחיוורת מה זה היה החלום שלי בילדותי לאאאא,אני יודע בדיוק מה אני רוצה הונדה חצי כמו פעם יפה ונוצצת,אלא שמסתבר שזה לא כזה פשוט,אלו שכן מצאתי לא היו למכירה,או היו במצב סופני בהחלט,שזה מה שקניתי בסוף, אני מצרף שתי תמונות מה שקניתי ולאן אני רוצה להגיע

IMG_0485.jpg

200509132143110geleSS501.jpg

פורסם

תתחדש

יש לך יופי של בסיס וזו התחלה מצויינת לשיפוץ.

אתה מגשים חלום וזה כיפ גדול.

אם תצטרך עזרה או חלקים אתה מוזמן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אחי , כל הכבוד על הקצב .

אתמול היתה תמונה של הונדה מורכבת חלודה מעט ,

היום כבר השלדה מפורקת לגמרי , נקיה מחלודה , צבועה בצבע בסיס

המון חלקים ממתינים לתורם להיות מורכבים

כמו בסדרות בdiscovery של אוברול , איך משפצים רכב לגמרי תוך שבוע

גם העבודה נראית באותו סטנדרט

אז מה

מחר התוצאה הסופית ? :-D

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כיף לראות אדם שמגשים את החלום שלו.

בהצלחה בשיפוץ, תעלה תמונות וכמה שיותר.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואוווו :shock:

תתחדש, כלי יפה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...