Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש ויש לי שאלה:

לאחרונה היתה לי תקלה עם הרדיאטור ברכב (שברולט קאווליר 96'), כאשר מילאתי מים הם תמיד נזלו מלמטה, לקחתי את הרכב לבני רדיאטורים בראשון, והוא ראה שהצינור יצא לגמרי והחליף לי צינור, ניקז אוויר ושם מים ירוקים.

בסוף הוא אמר לי שלפי מה שנראה לו הלך לי הראש מנוע כי כאשר אני מתניע נוצר לחץ במערכת הקירור, כשלוחצים על הצינור מים הוא נורא קשה כי מים זורמים בו, וכאשר אני מפעיל מזגן הלחץ יורד משמעותית.

הוא אמר לי שאני תמיד ינסע עם מזגן באוטו ושיחרר לי את המכסה איפה שממלאים מים, לא אטם אותו לגמרי כדי שלא יווצר לחץ, ואמר שאם אני יסע בלי מזגן כל הזמן עלול להתפוצץ לי הצינור.

השאלה שלי היא האם זה נכון מה שהוא אומר ושבאמת זה בעיה בראש מנוע? יש לציין כי המנוע לא התחמם וכאשר נסעתי אליו לבני רדיאטורים בלי צינור מים בכלל כל הנסיעה החום מנוע היה על 90 וקצת.

מה כדי לי לעשות כרגע? אני כבר מיואש מהרכב הזה...

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

לחץ יתר בצינורות מים יכול גם להיות סימן לכך שנדפק טרמוסטט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלעד שלום רב , וברוך בואך לפורום !

אני אתייחס לשורה התחתונה, בשרשור שפתחת.

ציינת שהרכב לא התחממם כלל כאשר נסעת ללא צינור מים תחתון כלל למכון הרדיאטרים:

הסיבה שהרכב לא התחמם, משום שלא היה מים בבלוק, ולכן חיישן טמפרטורה, לא הראה את הטמפרטורה הנכונה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

להערכתנו אתה צריך להכניס את האוטו למוסך מתמחה שיתן לך הצעת מחיר על התיקון שהאוטו צריך.

אי אפשר לתת חוות דעת על רכב בלי לראות אותו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אלעד שלום רב !

אתה מצפה ש"מוסך קארס פורום), יאבחן לך בעייה מכנית דרך מסך המחשב?!

אתה מצפה לקבל אבחון דרך הפורום, במקום בדיקה מקצועית, במוסך על ידי מכשור מתאים, בדיקת לחץ הפוך, בדיקת קומפרסייה, בדיקת לחץ ברדיאטור, בדיקת תרמוסטט תפוס, בדיקת סירקולציית משאבת מים, בדיקת רדיאטור סתום ועוד.. לדעתך יש לסגור את כל המוסכים בארץ, ולהעזר בשרותייו החינמיים של מוסך"קארס פורום"?

נו באמת, תיהיה רציני !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אל תתרגש, אתה יכול לבדוק לבד מספר דברים,

בדוק שצינורות המים שווים במידה שווה אחרי נסיעה כדי לשלול טרמוסטט תפוס,

תבדוק סימנים של טחינה בשמן , ובמים,

אם השמן נקי והמים נקיים , (בהנחה שהמים אכן במצב תקין ולא מטונפים מלכלוך) אז אין לך מה לחשוש בנוגע לראש מנוע,

כמובן שיכולה להיות דליפה קטנה בגלל ההתחממות,

מה שבכל זאת רצוי לעשות זה לבדוק בלחץ ולראות שאין איבוד קומפרסיה, ואת זה אתה כבר צריך לעשות במוסך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

דבר ראשון תודה לכולם.

פניתי לקארס פורום בגלל שאני יודע שיש פה אנשים שמבינים ונפלתי הרבה פעמים בסכומים גבוהים שלקחו לי על תיקונים ברכב, אבל יצא לי ללמוד מזה הרבה..

בקשר לשמן אין לי שום בעיה של שמן, אף פעם לא חסר לי שמן, המנוע הוא מנוע משנת 2006 שמו אותו. והוא לא עושה לי בעיות כאלה של שמן או משהו, הכל נקי.

הדבר היחיד הוא שאחרי כל נסיעה קצת ארוכה כשאני בודק מים אחרי שהמנוע מתקרר לגמרי אני רואה שחסר לי הרבה מים.

פורסם

שלום.

יתכן שהלך לך פקונג ראש.

מיכה ממכון הראדיטורים מבין ענין אני מכיר אותו היטב.

אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי ואש תגיע אלי לבדיקה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום לכולם, אני חדש ויש לי שאלה:

בעניין: שלום לכולם, כיצד ניתן לדעת שהלך ראש מנוע?

מאוד פשוט ! כאשר תראה את בני.ל אתה כבר תבין מה זה ראש מנוע גמור :-o:lol:

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...