Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני די חדש כאן ולרוב רק צופה מהצד .

מוזיקה מאז ומתמיד הייתה אחד התחביבים העיקריים שלי, כמו שאומרים No music no life.

לכן התחלתי לעבוד על מערכת לאוטו שלאחרונה רכשתי (פיג'ו 106).

אני רוצה לציין שאין לי שום ידע בעניין למרות שכבר רכשתי חלקים למערכת שהם Hu : Pironeer P6950

5.25 Comp : Hybrid Ovation 5 Morel

Amp : Mac-Audio Zx4500

ועכשיו הגיע הזמן לקנות סאב, מהצצות שונות שלי בכל מיני דיונים ראיתי שחשוב גם לקחת מונו בלוק שיתחבר לסאב.

השאלה שלי היא האם המגבר יוכל להתמודד עם הרמקולים והסאב בלי מונו בלוק (עם תכנון של רמקולים מאחורה לעתיד).

אם לא אז אשמח גם להמלצות למונו :).

תודה רבה לעוזרים! :-D

עריכה : תקציב בסביבות 1500-2000.

פורסם

קודם כל ברוך הבא ובהצלחה מראש :-D

יש לך אחלה רכיבים אני אישית מאוד אוהב את הקומפוננט שלך,

הייתי ממליץ לך ללכת על סאב עדיין כיוון שהרכב קטן תלך על משהוא כמו

Rockford P1 או KICKER C12 משהו בסגנון תחבר אותו למגבר שלך

אחר כך תראה אם בכלל אתה מגיש שיש צורך ברמקולים אחוריים.

אם תרגיש שצריך, אז תקנה אחוריים ומגבר מונו בישביל הסאב.

ואז את הקומפוננט והאחוריים תחבר למגבר 4 ערוצים שלך ואת הסאב למונו החדש.

בהצלחה.

דבר נוסף אולי בעצם הייתי ממליץ על P2 של רוקפורד כדי שבווליום גבוה הסאב לא יעלם לך.

פורסם

קודם כל (לפני ההמלצות למינהם) תרשה לי לברך אותך על כניסה למועדון אני אוסיף ואומר שאתה נמצא בחברה טובה ובתחביב מקסים ומהנה שאפשר להשתבח איתו ולקבל המון סיפוק ושעות של הנאה

לגבי סאב זה יהיה נכון יותר להמליץ אם תפרט או תנסה לפרט את סוג הבאס שאתה מחפש (מרוח ? מדוייק ? חזק ? ) תנסה לרשום במילים שלך בדיוק מה אתה מחפש מהסאב

לגבי המגבר אני לא רואה שום סיבה לרכישה של מונובלוק

המגבר המרובע יעשה עבודה מספקת ברכב מסוג פיז"ו 106

רמקולים אחוריים ייתנו תוצאה מספקת בחיבור היי פאואר ברכב

דרור

פורסם
קודם כל (לפני ההמלצות למינהם) תרשה לי לברך אותך על כניסה למועדון אני אוסיף ואומר שאתה נמצא בחברה טובה ובתחביב מקסים ומהנה שאפשר להשתבח איתו ולקבל המון סיפוק ושעות של הנאה

לגבי סאב זה יהיה נכון יותר להמליץ אם תפרט או תנסה לפרט את סוג הבאס שאתה מחפש (מרוח ? מדוייק ? חזק ? ) תנסה לרשום במילים שלך בדיוק מה אתה מחפש מהסאב

לגבי המגבר אני לא רואה שום סיבה לרכישה של מונובלוק

המגבר המרובע יעשה עבודה מספקת ברכב מסוג פיז"ו 106

רמקולים אחוריים ייתנו תוצאה מספקת בחיבור היי פאואר ברכב

דרור

אני מחפש את הסוג האיכותי , אפשר להגיד מדויק החוזק לא כל כך משנה (כמובן שלא יהיה חלש מידי) זה לא אמור לשמש לפוזה סך הכל שיהיה כיף לשמוע.

מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך :p

פורסם

איש הקאונטר סטרייק ! "אם זה אתה חח"

לדעתי בתקציב כזה אפשר לעשות משהו טוב

כמו לקחת מגבר מונו קטן כמו זה -> http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=132205

או אפילו למצוא מיד שניה גם בפורום וגם ביד שתיים יש מלא כאלה למכירה מגבר ראוי לשבח יצא לי לשמוע אותו על כל מיני סאבים שונים עד 400 RMS פשוט מדהים מה שהוא עושה .

לגבי סאב איתי לוקח Image Dynamic 12 ID,או IDQ או Cerwin vega HED12 סאב נדיר ביכולות שלו,http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=12375 וגם הקיקר לא רעים בכלל כמו ה-C12 CVR12

ישאר לך עוד כסך לרמקולים אחורים כמו מורל חדשים או שתמצא משומשים כמו זבל יש

ודרך הגב "על תתקרב לרוקפורד סאבים ממש גרועים הסינים שמיבאים היום חוץ מלהרעיש את הפגז' של האוטו או לא עושה כלום"

• תוכן חדש...