Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בור בין הילוך 2 ל-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא קסרה 2 ליטר בנזין 2001 אוט'

בחודשיים האחרונים שמתי לב שקיים בור בין ההילוך ה2 ל-3 (חוסר סחיבה במעבר להילוך שלישי), משום מה לא שמתי לב אליו לפני כך שקשה לי לדעת האם הוא היה קיים שם כל הזמן או שמשהו השתנה. בנוסף כאשר הרכב קר הגיר מחליק בין 1 ל2 ודופק.

שמתי לב לשתי התופעות האלה באותו זמן, האם יש קשר ביניהן, והאם ניתן לטפל בחוסר הסחיבה במעבר להילוך 3 ע"י עידכון תוכנה?

כרגע אין לי עניין לגעת בגיר כל עוד הוא עובד (טפו טפו טפו), בתקווה שהוא יחזיק מעמד עד שאני אהיה מוכן מנטלית וכלכלית להחליף אותו לידני

פורסם

בטח זה הגיר הדוע לשימצה.

רוב הסיכויים שזה חיישנים בגיר לחץ שמן ועוד משהו עלות התיקון כ1000 ש"ח במורשה זה מעל 2000.

פורסם

אני לא מדבר על זה שהגיר דופק ומחליק בין ה1 ל2, אני יודע שזה תוצר של הAL4 הידוע לשמצה, יותר מעניין אותי הבור בין ה2 ל3, האם זה קשור לגיר וניתן לטיפול בצורה פשוטה יחסית (לא החלפת שבתומים וכו')

פורסם

חחח הבנתי ! אתה מתכוון לתחושה שהגיר מחליק קצת אחרי שנכנס השלישי.

כן זה לא תוכנה ,ולא תקלה , זה הכניסה של נעילת ממיר בשלישי, ככה תוכנן הגיר, המטרה היא חסכון בדלק בלימת מנוע וכל מיני ניואנסים. אני לא בטוח שאפשר לתכנן אחרת או להתערב בתוכנה.

פורסם

איזה נעילת ממיר בזמן תאוצה?

הגיר לא מחליק, תאמין לי שאני יודע מה זה מחליק, השלישי משתלב בצורה חלקה אבל הרכב מאבד כח עד שצובר קצת סל"ד

• תוכן חדש...