Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי ג'יפ ניסאן טראנו טורבו דיזל 2002 שנכבה לי באמצע נסיעה ומאז לא מניע.

בבדיקת קומפרסיה - הכל תקין

בדיקת משאבת סולר - הכל תקין

מדומם מנוע מתפקד

ניסיתי להניע עם אתר, כלום.

צריך דחוף עזרה..

כל עצה תתקבל בברכה...

פורסם
שלום חברים.

יש לי ג'יפ ניסאן טראנו טורבו דיזל 2002 שנכבה לי באמצע נסיעה ומאז לא מניע.

בבדיקת קומפרסיה - הכל תקין

בדיקת משאבת סולר - הכל תקין

מדומם מנוע מתפקד

ניסיתי להניע עם אתר, כלום.

צריך דחוף עזרה..

כל עצה תתקבל בברכה...

הי.

לא כולם ביחד, אחד אחד בבקשה...

סתאאם, אני באמת צריך עזרה.

פורסם

האם זה קרה לאחר קפיצה חזקה או כניסה לבור, זעזוע וכו'?.

אם כן אז אולי מתג אינרציה קפץ ממקומו ורק צריך ללחוץ עליו להחזרתו למקומו למצב פעיל.

בברכה - רפי לין

פורסם

אם כן אז אולי מתג אינרציה קפץ ממקומו ורק צריך ללחוץ עליו להחזרתו למקומו למצב פעיל.

בברכה - רפי לין

הי רפי ותודה על התגובה.

זה דווקא קרה בכביש הכי ישר (6).

פתאום נכבה הרכב ולא מניע יותר.

פורסם

בברכה - רפי לין

רגע, מה זה המתג הזה? איפה יושב?

פורסם

תבדוק את חוט הפלוס שמגיע למשבה.

אולי החיבור שם לא טוב.

אתה פותח סוויץ', נותן סטרטר וכלום? לא מניע?

רוסלן.

פורסם
תבדוק את חוט הפלוס שמגיע למשבה.

אולי החיבור שם לא טוב.

אתה פותח סוויץ', נותן סטרטר וכלום? לא מניע?

רוסלן.

הי.

אתה מתכוון לפלוס שמגיע למדומם?

פורסם

תפקיד מתג האינרציה זה לנתק את אספקת הזרם החשמלי אל משאבת הדלק החשמלית בזמן תאונה חזקה ו/או התהפכות הרכב.

זה נועד כדי למנוע מצב שבו מש' הדלק ממשיכה להזרים דלק גם אם כבה המנוע או ניתק צנור דלק כלשהוא או יש דליפת דלק ואז הרכב עלול לעלות באש.

בחלק מהרכבים, מתג האינרציה נמצא מתחת לדשבורד באחרים ליד כסא הנהג או בתא המנוע.

לפעמים, עקב קפיצה חזקה בנסיעה, מתג האינרציה קופץ ומדומם את המנוע, אבל לא נראה לי שזה מה שקרה אצלך.

כאן תוכל לראות כמה סוגים של מתג אינרציה לרכב:

http://www.google.co.il/images?hl=iw&source=imghp&q=inertia+switch&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

בברכה - רפי לין

פורסם
תפקיד מתג האינרציה זה לנתק את אספקת הזרם החשמלי אל משאבת הדלק החשמלית בזמן תאונה חזקה ו/או התהפכות הרכב.

זה נועד כדי למנוע מצב שבו מש' הדלק ממשיכה להזרים דלק גם אם כבה המנוע או ניתק צנור דלק כלשהוא או יש דליפת דלק ואז הרכב עלול לעלות באש.

בחלק מהרכבים, מתג האינרציה נמצא מתחת לדשבורד באחרים ליד כסא הנהג או בתא המנוע.

לפעמים, עקב קפיצה חזקה בנסיעה, מתג האינרציה קופץ ומדומם את המנוע, אבל לא נראה לי שזה מה שקרה אצלך.

כאן תוכל לראות כמה סוגים של מתג אינרציה לרכב:

http://www.google.co.il/images?hl=iw&source=imghp&q=inertia+switch&btnG=%D7%97%D7%A4%D7%A9+%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

בברכה - רפי לין

אך, כמה זמן לא שמעתי את השאגה של הטורבו הזה!!!!!

לא סתאם כתוב בפרופיל "מומחה"

תודה תודה תודה!!!!!!

פורסם

אז בסוף זה באמת היה מתג האינרציה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אז בסוף זה באמת היה מתג האינרציה?

כן אבל הוא לא היה לחוץ אלא מקוצר.

תודה ענקית לכולם!

ד"א - הושקעו כ 750 ש"ח לפני שעזרתם לי:

בדיקת מחשב

בדיקת קומפרסיה

בדיקת לחצים במשאבת סולר

בדיקת מערכת חשמל כללית

חבל, אבל טוב שנגמר כך. (לפחות עכשיו אני יודע שכל המערכות האלו תקינות)

פורסם

אני שמח שהצלחתי לבצע איבחון מרחוק שהתברר כדי מדויק.

יש 2 רכיבים במע' ניהול המנוע שבעלי המקצוע במוסכים (מכונאים, מאבחנים, חשמלאים) שוכחים מהם, כי הם לא גלויים לעין וכמעט שאינם מתקלקלים ואלו מתג האינרציה וקניסטר הפחם.

בברכה - רפי לין

פורסם
אני שמח שהצלחתי לבצע איבחון מרחוק שהתברר כדי מדויק.

יש 2 רכיבים במע' ניהול המנוע שבעלי המקצוע במוסכים (מכונאים, מאבחנים, חשמלאים) שוכחים מהם, כי הם לא גלויים לעין וכמעט שאינם מתקלקלים ואלו מתג האינרציה וקניסטר הפחם.

בברכה - רפי לין

היי רפי

מה הקשר בין קניסטר הפחם והנעת רכב אם אני לא טועה תפקידו לסנן אדי דלק ולמנוע מהם להגיע לתא נוסעים .

פורסם

לא כתבתי שקניסטר פחם קשור לבעיית ההנעה שבשרשור הזה, אלא שבאופן כללי הקניסטר והמתג אינרציה לרוב לא גלויים לעין ולא מתקלקלים ולכן שוכחים את קיומם ושהם עלולים ליצור לפעמים תקלות.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...