Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

נתקלתי בבעיה מול חברת אלבר, כאשר רציתי לברר אצלם אם רכב שנמצא בבעלותי (אולם לא נרכש מאלבר - רכשתיו ממי שרכש מהם, אני יד3) - אלבר פשוט מסרבים למסור לי פריט מידע מאד חשוב: האם הרכב נרכש בליסינג מימוני או תפעולי.

מבחינתי, העניין חשוב מאד, כי יש לזה השלכה ישירה על גובה הפיצוי שאקבל מהביטוח שלי לאחר תאונת טוטאל-לוס שעברה המכונית (הכל בסדר, תודה ששאלתם...:wink:).

באלבר פשוט סרבו לעזור: טוענים שם שמידע כזה הם יכולים למסור אך ורק ללקוח שקנה מהם את הרכב (וכאמור, זה לא אני, ואין לי קשר כיום עם בעל הרכב הקודם...) - וזה "חוק מדינה" שלפיו הם פועלים..... נשמע אבסורדי למדי, לא? מה כבר ביקשתי? סודות מדינה?? בסה"כ, כבעל הרכב כיום, אני מבקש מידע לגבי העסקה המקורית מ-2005, אין לי שום דרישות מאלבר, והכל בגדר מידע שאמור להנתן לבעל הרכב.

יש למישהו רעיון / ניסיון איך עובדים מול גוף כמו אלבר?? כאמור, אין לי אפשרות להגיע למוכר, לצערי.

תודה על כל עצה!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

יש מספר עצות

ראשית לדעתי אלבר נחשב גם כסוחר רכב ואז חל החוק המצ"ב

שנית אם יש לך ספר רכב /טיפולים תראה באיזה מוסך טיפלו ואז תבקש מהם היסטורית טיפולים גם במסגרת החוק שאני מצרף לך

בד"כ ליסינג תפעולי אלבר מטפל, בליסינג מימוני בעל הרכב מטפל ולא פעם החשבונית בטיפול כזה יוצאת על שם בעל הרכב ולא על שם אלבר.

שלישית חברת הבטוח צריכה להראות לך שהרכב היה בליסינג תפעולי ולא מימוני ולכן היא רוצה לשלם לך פחות.

חוק מכירת רכב משומש.doc

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...