Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר JBL GT5-604a, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה ביד שנייה יהיו לך יותר אפרויות איכותיות יותר,אתה לא ברור.

מה אתה מחפש מהמערכת עוצמה? המגבר הזה יעשה עבודה טובה לC12 וסט קומפוננט.

לא יותר מזה,ולתיקון:

הוא מוצהר 60X4 4OHM

80X4 2OHM.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תודה על התשובה. יכול להיות שלא הייתי ברור.

אשאל בצורה הבאה: יש לי כ-750 ש"ח.

מה יותר איכותי ה-CS-60.4 או ה-GT5-604A? או שיש אופציה נוספת?

ברור לי שאלו הסדרות הנמוכות של החברה עם כל מה שמשתמע מזה.

תודה.

נ.ב. לא מעוניין ביד שניה מכמה סיבות. לא נתון לדיון.

פורסם

אאאאההההההה

אם אני רק אעז לאמר סאן דאון אודיו יד2 50*4 אני כבר יודע מה יתחיל כאן... :-D

עכשיו זה יהיה - למה אתה ממליץ יד2? למה לא חדש... אאאההההההה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי שכבר מיציתם את הנושא הזה אתה יכול פשוט להמליץ עליו ולשים קישור לנושא הקודם :)

בלי קשר פותח הנושא אתה מעוניין ליד 2 ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
תודה על התשובה. יכול להיות שלא הייתי ברור.

אשאל בצורה הבאה: יש לי כ-750 ש"ח.

מה יותר איכותי ה-CS-60.4 או ה-GT5-604A? או שיש אופציה נוספת?

ברור לי שאלו הסדרות הנמוכות של החברה עם כל מה שמשתמע מזה.

תודה.

נ.ב. לא מעוניין ביד שניה מכמה סיבות. לא נתון לדיון.

^^^^^

בשיפוצים...

פורסם
אאאאההההההה

אם אני רק אעז לאמר סאן דאון אודיו יד2 50*4 אני כבר יודע מה יתחיל כאן... :-D

עכשיו זה יהיה - למה אתה ממליץ יד2? למה לא חדש... אאאההההההה

פותח השרשור הדגיש שהוא לא מעוניין ביד שניה,עם זאת הייתי שמח אם הייתי נותן עוד אפשרות למגבר חש בתקציב הזה,שאולי עולה על המאק שהצעתי לו.

Mac Audio MPX4000

לפי דעתי הוא מגבר טוב לטווח הזה,כי חדש במחיר זה זה בעייתי וגבולי הייתי אומר.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

טוב תודה לכולם על המלצות. במיוחד על המלצה ליד 2 :-) שציינתי במפורש שאני לא מעוניין.

אני מתכוון לחבר למגבר מורל טמפו 5.25 או JBL GTO507C. סאב - עוד לא סגור

פורסם

אם אתה מפחש מערכת בסיסית אז למורל טמפו לא חייבים לקנות מגבר,

רמקול נציל מאוד שיעבוד היטב על ההגברה של הרדיו דיסק, בתור התחלה כמובן.

אז תוכל לקנות מגבר מונו לסאב.

אלי

פורסם

את ה- CS 60.4 קשה למצוא בחניות, כי הפסיקו לייצר אותו.

ה- GT5-60.4 הוא סוג של דגם מחודש של ה- CS הישן, בדומה למורל טמפו- שהוא הדגם המחודש של המורל פולס.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

RUDI - תודה, זה מה שחשבתי.

eli_i - יכול להיות שלא הבנתי. אתה מציע לעבוד עם HU ואז להוסיף סאב עם מונו? ולהשאיר את הרמקולים מחוברים לHU? או שפשוט לא הבנתי ?

אוי, שמתי לב רק עכשיו שGTO507C הוא 2 אוהם ומוצהרים 55 וואט. לא תהיה בעיה לחבר אותם לרדיודיסק (למשל 2150 של פיוניר או 4050)? ומה עם המגבר? 80 וואט של GT5-604 לא ישרוף אותם? או שאצטך לסגור גיין ? נראה ל שאלך על טמפו בכל זאת, גם יותר זולים וגם ביקורות יותר טובות. למרות שאופי הצליל של JBL אהבתי יותר

מצטער על כמות השאלות. אני רק לומד.

פורסם

אין לך על מה להצטער,ככה לומדים.

בקשר להגברה,תוכל להגביר אותם כרגע על הרדיודיסק,ובעתיד לרכוש מונו לסאב או לקנות מגבר 4ערוצים חזק ולהגביר סאב בגישור ואת הסט קומפוננט.

• תוכן חדש...