Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור שוטר במפגש ה - FUEL SLUT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי עדיין מה חיפש השוטר במפגש.

מעבר לרישום מס' הרישוי,זה נראה כמו התגרות מכוונת,משהוא בסגנון מדינה טוטליטרית.לשאלתי,ענה לי השוטר,אני עושה את עבודתי.איזו עבודה אדוני השוטר?

במחשבה שניה ושלישית,נראה לי שהמטרה הבסיסית של המשטרה היא להציק,להפריע ולא לתת לנהל חיים מוטוריים כלל.

ותקנו אותי אם אני טועה.

ולזכות המארגנים ,כל הכבוד על הסדר,האירגון,והמפגש המסודר :mm_yeah:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

כן, עברו הרבה ניידות. השוטרים הסתכלו במין זלזול שכזה. די עקבו בחשדנות.

מה רצה השוטר שפנה אל בעלי הקאמרו?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לפני שכולם קפצו על הבחור בניידת הספקתי לדבר איתו כמה מילים, לפי דבריו "מישהו" דיווח על המפגש

ולכן לא היה להם ברירה לבוא לרשום מספרים כי זה הדבר היחיד שהם יכולים לעשות כי אין שום עבירה על החוק ולעוף משם.

אבל כן זה מרגיש רע, מסריח ומציק. אמרתי לאותו שוטר גם אם לא באתם לעשות כלום עצם היותכם פה כבר מעידה כאילו את מחפשים אותנו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אכן גם לי לא היה מובן מה עשה שם השוטר , אולם ההרגשה הראשונה כאשר ראיתי אותו היתה שמחה שלא באתי עם המוסטנג,

לך תדע מה יציקו לך בהמשך,

ממש מדינת משטרה

אני יודע שנהוג לא להעלות רכבים עם מספרים אבל במקרה הזה אני חושב שהחריגה תתקבל בהבנה ... :wink:

ולמען זכויות יוצרים התמונות עלו מאתר אחר http://www.tunerholics.com/board/viewtopic.php?f=46&t=536

בכל מקרה היה מהמם ואני מקווה למרות הצקות השוטרים בשנה הבאה להגיע עם המוסטנג שלי נוסעת ...

ירון

PiliceCar.jpg

Police.jpg

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אבל בסך הכל לא הורגשה נוכחות השוטרים.

האמת שזה נראה קצת מצחיק. אגב, התמונה לא שלי.

.8663680.jpg

פורסם
אכן גם לי לא היה מובן מה עשה שם השוטר , אולם ההרגשה הראשונה כאשר ראיתי אותו היתה שמחה שלא באתי עם המוסטנג,

לך תדע מה יציקו לך בהמשך,

ממש מדינת משטרה

ירון

מניסיון רב עם הנושא, רשמו מכוניות שלי עשרות פעמים כבר... לא נעשה עם זה כלום.

זה סתם הרתעה נקודתית.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

חברה, מה הלחץ? -אז רשמו המספרים- ביג דיל! לא עצרו אותכם אף פעם לבדיקה השגרתית בכביש, ורשמו את: מס' האוטו, מס' רישיון רכב, שם, ובזמן האחרון אפילו מס' הפלאפון- אז מה? כל עוד לא עשית באותו רגע שום עבירה- מה יעשו לך?:roll: גם אם נניח (ואני לא מניח, אבל עדיין, סתם כ"השארה":wink: ) שלרכב כלשהו במפגש לא הכל בסדר עם הניירות, נניח אין טסט או ביטוח- עדיין אף אחד לא יכול לבוא אליו בטענות, כל עוד לא נתפס אף אחד בפועל נוהג בו- זכותו לעמוד איפה שבא לו, ויכל להגיע על הגרר! והכל חוקי ב-100%!

אז, לא זאת הנקודה המדאיגה שבעניין! מה שאותי אישית הרבה יותר מרגיז ומדאיג- זה אותם האזרחים מזן ה"אזרח המודאג", שדוחפים את האף שלהם ללא סיבה לדברים לא להם- הרי לא הייתה שום השתוללות במפגש, לפחות לא בשלב, ולא לפני, שהגיע הניידת הראשונה!!! אז, בעצם הקריאה התבססה על משהו כמו: "אני ראיתי כאן הרבה מכוניות, זה נראה חשוד, תבואו בבקשה דחוף לבדוק!" -למה?!:evil: מה הפריע להם?

זה בדיוק הסוג של ה"אזרח המודאג" שמתלונן על הנהג הטוב וזהיר בכביש, כי הוא "לא נוהג זהיר"- כי העיז לנסוע 110 בכביש, במקום ה"שומר החוק" שתקוע בשמאלי ב-89 ה"חוקיות" ומפריע לכולם!!!:evil::evil::evil::-(:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנראה שהיו בסביבה כמה פלצנים, שראו כמה רכבים יפים מתאספים ביחד- וישר חשבו לעצמם: הנה עבריינים, שמשטרה תתפוס אותם מיד! מה, חסרים כאלה? -הרי לא בדיוק היינו לבד שם, היו מסביב מיליון אנשים "זרים"!

ובוודאות, לפחות לפני שבאה הניידת- אף אחד לא השתולל או משהו (לא, שעשו משהו ממש נורא גם אחרי זה, שיהיה ברור!)! בקיצור- עוד "אזרח מודאג" מסוג שזועקים על החמרת הענישה על... בעצמם לא יודעים מה!:evil::x סביר להניח על זה, שמישהו בכלל מעיז לאהוב את האוטו שלו, ולהנות מהנהיגה- שזהו בערך הפשע האיום בויתר בעיניי ה"אדם האפור", שלא מסוגל להבין את ההבדל בין "אוטו" ולבין ה"רכב"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

להשתמש בסמים, להשתכר בציבור ולהציק לעוברים, ללכת מכות,ונדליזם אלו דברים שמותרים.

להפגש אם חברים ולדבר על מכוניות זה לא טוב ולא חוקי. אבסורד אחד גדול!

פורסם

לא רק: לנסוע בנתיב השמאלי ב-60 ולהפריע לכולם, להחליף נתיב בלי איתות, בלי להסתכל, לדפוק ברקס באמצע הכביש ללא כל סיבה, לנסוע בנתיב האמצעי בכביש ריק, אני יכול להגיד עוד 10000000 דברים חמורים ומסוכנים- כל זה מותר! לנסוע בכביש מצויין במקום 90 שנקבע לפני 40 שנה- 120-130- שלילה ופשע חמור! להאיט בעצור תוך הסתכלות מסביב, במקום לעצור "עם כל 4 גלגלים עומדים" כמו תוכי ולהתרכז בזה שחס וחלילה האוטו לא יזוז, ולצאת אחרי זה בלי להסתכל- כי את ה"חוב" שלך כבר מילאית- גם פשע! איפה היגיון?:roll:

פורסם
אני מקווה שאכן מדובר ברישום מספרים ללא שום כוונה.

בפורום שיפורים עלתה ההודעה הזו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=327205.

נקווה שלא יבואו להציק...

אני חושב שלאור המדובר בשרשור אליו קישרת - יהיה חכם למי מבין האמריקאיות שאינן STOCK להצניע לכת.

טחנות הצדק הישראליות טוחנות לאט (ולא בכיוון)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
להשתמש בסמים, להשתכר בציבור ולהציק לעוברים, ללכת מכות,ונדליזם אלו דברים שמותרים.

להפגש אם חברים ולדבר על מכוניות זה לא טוב ולא חוקי. אבסורד אחד גדול!

על כך נאמר: "

"..."WELCOME TO THE STATE OF ISRAEL, BUDDY

• תוכן חדש...