Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מישהו יכול להגיד לי בבקשה,איזה מפתח מתאים לפתיחת הראש (מנוע) בדגם הנ"ל?!

תודה.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

יש כמה סוגים של ברגים בדרך לפני הברגים של הראש עצמו. קנה או השאל סט בוקסות סטנדרטי. עדיף גם סט טורקס לפעמים מסתתרים גם ברגים כאלו.

פורסם
יש כמה סוגים של ברגים בדרך לפני הברגים של הראש עצמו. קנה או השאל סט בוקסות סטנדרטי. עדיף גם סט טורקס לפעמים מסתתרים גם ברגים כאלו.

שלום.

בו נהפוך את היוצרות :shock:.

קנה סט בוכסות טורק

ואולי גם סט סטנדרטי אולי מיתחבה בורג רגיל.

האם פרקתה ראש בעבר והאם אתה יודע להסתדר אם הטיימינג

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
זקוק לתרשים טיימינג?

כן אני אשמח אם תעביר לי.

יש לי סט בוקסות.התכוונתי למכסה שסטומים הוא מוברג עם הלן ורציתי לדעת איזה מספר (בכדי שארכוש רק אותו)

ויש לי נסיון עם מנוע פיגו' 205.

תודה

אייל

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

הראש מפורק.

אשמח לדעת איך אפשר להזיז את הבוכנות בגיר אוטומט?

(בגיר ידני הצלחתי ע"י הרמת הגלגל וסיבובו בהילוך רביעי\חמישי)

פורסם

למישהו יש רעיון\קומבינה,איך אני פותח את השסטום של האגן שמן?

פורסם
סתם שאלה מסקרנות,אני לא זוכר פשוט בקליאו הסליבים צפים כמו בפג'ו?

אני לא מכיר את המושג סליבים צפים אז אין לי מושג,הם ניראים מקובעים לבלוק.

ועוד שאלה,האם בגלל נסיעה במנימום שמן סביר שיהיה חופש בבוכנה או שיתכן שזה בלאי מתמשך וזה צירוף מיקרים?

פורסם

כנראה הכוונה לסליב רטוב. זה סליב שיכול לצאת ומשתמשים בסליב כזה כאשר הבלוק מאלומיניום.(אלפא, פיג'ו חלק מהדגמים ועוד)

פורסם

לגבי פירוק הבלוק. האם הוא כבד להוצאה? והאם מסובך לפרקו (גיר אטומט)

והאם בכלל רצוי בהתחשב בעובדה שאני מחליף רינגים+לאגרים?

פורסם
לגבי פירוק הבלוק. האם הוא כבד להוצאה? והאם מסובך לפרקו (גיר אטומט)

והאם בכלל רצוי בהתחשב בעובדה שאני מחליף רינגים+לאגרים?

מישהו???

• תוכן חדש...