Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני רכישת אודי A4 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הזדמנות לקנות אודי A4 1.8T שנת 2000 שמורה לחלוטין עם כל התוספות. וכשאני אומר שמורה, אני מתכוון:

נהגת יחידה, 90K ק"מ, כל הטיפולים הכי קטנים נעשים אצל היבואן בלבד, נמצאת בחניון מוצל בעשור האחרון.

בנוסף לכך, אני מכיר את הבעלים אישית, ככה שאני בטוח שכל מה שציינתי פה נכון ב 100% ואף אחד לא מנסה להסתיר משהו.

אז רציתי להתייעץ בעיקר בנוגע לעלויות טיפול לרכב (שוטף + תקלות אפשריות, אם יהיו), ביטוח וצריכת דלק (הרכב אוטומט).

ובסיכומו של דבר, האם זו קנייה משתלמת או ללכת לכיוון של רכב "פשוט" יותר וזול יותר לאחזקה (לצורך הדוגמא, טיוטה קורולה מאותו שנתון יעלה לי אותו הדבר כמו האודי).

תודה מראש.

פורסם

יש לי a4 מודל 2002, צורה אחרת אבל מתאר לעצמי שהחלפים עולים פלוס מינוס אותו דבר

אתמול הכנסתי את הרכב לטיפול שנתי וטסט - השנה הייתי צריך טיפול קטן (600-800 שקל לפילטרים).

זה נגמר בהחלפת שמן גיר כי הגעתי ל60 אלף (1000 שקל), שתי צלחות, ברקסים (לא סגור אם ארבעה או שניים), ארבעה גומיות שמחוברות לכל גלגל שהכשילו אותי עליהן בטסט) סהכ 6057 ש"ח

וכמו שאתה שם לב, הרכב לא זז הרבה

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

מחיר הזוי מה שציינת, מה נכנסת ונקנסת במרכזי ?

:|

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני מאז ומתמיד מטפל בצ'מפיון, זה המחיר הכי יקר שיצא לי לשלם, אבל זה קורה, שכחתי מה הדבר הזה שהיה קרוע בכל זרוע אבל היו צריכים להחליף את ארבעתם - חלופי עולה 230 כל אחד, לא כולל עבודה, צלחות כנראה עלו הרבה, ברקסים, שמן גיר, וטיפול קטן שעולה - פילטרים, אני מחר הולך לשחרר את הרכב אני אראה במדוייק על מה ולמה

פורסם

תודה על העדכון.

אבל כמה אתה משלם בדרך כלל עם טיפולים "סבירים"? אם אני מבין נכון, זה מקרה חריג.

בנוסף, אני אשמח לקבל קצת מידע על צריכת דלק והאם נתקלת בתקלות חוזרות ברכב?

תודה.

פורסם

אם הרכב לא משופר ומטופל כראוי צריכת הדלק תעמוד בערך על 1:8 בעיר ו1:10 בחוץ.

הנתונים שהערכתי מתייחסים לדגם ה150 כ"ס בנסיעה לא רגועה כ"כ אבל לא עם רגל כבדה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין תקלות ברכב, הוא יושב נהדר על הכביש ומגיב נהדר.

טיפולים שנתיים רגילים בלי הפתעות משתנים בין שנה לשנה, שנה קטן ושנה גדול כשסר הגודל הוא 600 ומשהו לקטן ו1000 וקצת לגדול. תיקח בחשבון שתמיד שיש הפתעות כמו שלי הייתה השנה, שנה שעברה היה לי טיפול של 1000ומשהו שבסוף יצא 3000 בגלל צמיגים

השנה זה ברקסים וצלחות והגומיות.

יש לי גם לסדר תושבת מנוע וצינור נשם סדוק - התושבת 2000 (ויש מצב שצריך את שתיהן) והצינור 500.

מהשנתון שלך אני זוכר ששמעתי שיש ציריות יחסית רגישות צריך להיות זהירים במהירות גבוהה על בורות, וראיתי הרבה חבר'ה שהריפוד בגג התקלף להם מהשנתון שלך - תבדוק את הגגות זה עסק לא זול

פורסם

ובנוגע לצריכת דלק על מיכל מלא - באזור 650 ק"מ בנסיעות בין עירוניות מאחר ויש שישה הילוכים, ו540 בערך לנסיעה עירונית

פורסם

אודי לא נמדדת במונחים של כדאי.

הרכב יקר לאחזקה, גם שאתה לא הולך לחברה זה עדיין לא זול, החלפים יקרים.

השאלה היא האם אתה מוכן לשלם יותר בשביל מה שהרכב נותן?

פורסם

ברור לי שאודי זה רכב יקר לאחזקה. אני פשוט מעוניין לברר עד כמה יקר והאם זה משתלם ביחס של תמורה לכסף.

בחמש שנים האחרונות, אני נוהג בעיקר על מאזדה 3, שבאמת אין לי תלונות לגביו. אבל יצא לי לנהוג באודי המדוברת כמה וכמה פעמים, ובאמת אין מה להגיד זו חוויות נהיגה ברמה אחרת.

במקרה בעלת הרכב רוצה למכור אותו כרגע, ואני שוקל להחזיר את הליסינג שלי (שגם הוא לא כל כך זול...) ולהשתדרג קצת, למרות שהרכב הוא משנתון ישן (2000).

פורסם

אז שוב, אין כאן שיקול שאנחנו יכולים לעזור לך.

האודי יקרה. בכמה? תלוי איזה תיקון ומול איזה רכב.

האם זה כדאי לך - שיקול שרק אתה יכול לעשות.

אני אישית לאאוהב כ"כ את הצורה של שנת 2000, היא כבר די מיושנת.

• תוכן חדש...