Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולא לשכוח שיש גם החלטת התאחדות לא לעבור על החוק (לפחות אצלנו ב - IRDA). כשחס וחלילה יקרה משהו - נראה אז איפה כל הגיבורים.

ברוך (שליט) צודק בדבר אחד - נראה את "הגבר" שיגיד - אני הייתי מנהל האירוע... האחראי...

כל עוד לא היה אופק למירוצים חוקיים - היה מקום לקיים אימונים (גם אם היו ספק "לא חוקיים") בחזקת - "אין גוזרים גזרה שהציבור אינו יכול לעמוד בה". עתה, משיש אופק (ואני מקווה שפחות משנה - לפחות לספרינטים, בוודאי לספורט עממי) - חובה על כולנו להתאזר בסבלנות ולהגיע לאירועים חוקייים בטוחים ומבוטחים. אם זה לא יקרה בקיץ הקרוב - לא שיניתי מעמדתי דבר - חובה יהיה לחזור ולבקש את עזרת בית המשפט - דעתי משכבר הימים.

אלון

אלון שלום

אני שמח לקרוא שיש תקווה שתוך פחות משנה נתחיל להתחרות בצורה חוקית .

בקשר לחזרה לבית משפט, כדאי שתבדוק את הדברים מוקדם ככל האפשר.

אני בדקתי את זה וקיבלתי את הייעוץ המשפטי הטוב ביותר שניתן לקבל בישראל בנושא הזה.

תמצית התשובה שקיבלתי - החוק הוא חוקתי, זה שהישום שלו יקר לא יהווה עילה לבית משפט להתערב.

את מה שיובל מלמד כתב אפשר לקבל בכמה אופנים, תגידו למשל לאחד המתחרים הקבועים בראלירייד שעכשיו הוא לא יכול להתחרות חצי שנה, הוא ישר מקבל דודה :lol:

מצד שני אנשים שהתרגלו לא להתחרות, מקבלים זאת בשוויון נפש.

כאשר ספורט לא פעיל יורד לאנשים ממנו, הם מאבדים עניין ושוכחים.

כמאמר הגמרא- איבר קטן יש לו לאדם, משביעו רעב, מריעבו שבע .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגידו למשל לאחד המתחרים הקבועים בראלירייד שעכשיו הוא לא יכול להתחרות חצי שנה, הוא ישר מקבל דודה :lol:

מצד שני אנשים שהתרגלו לא להתחרות, מקבלים זאת בשוויון נפש.

כאשר ספורט לא פעיל יורד לאנשים ממנו, הם מאבדים עניין ושוכחים.

כמאמר הגמרא- איבר קטן יש לו לאדם, משביעו רעב, מריעבו שבע .

אריה, בחייך, עשה לי טובה.

נהגי הראלי רייד, ברובם, נוהגים 4-5 שנים, אולי מעט יותר.

חלק לא מבוטל מנהגי הראלי לסוגיו מתחרים מזה למעלה מ- 20 שנה.

אליפויות..., גביעים..., אלוף האלופים וכיו"ב,

החל מעונת מרוצים של 6-7 מרוצים בשנה ועד אירוע של פעם בחודש (לפעמים שניים).

מה אתה חושב, לא מדגדג באצבעות לנהגי הראלי לסוגיו? לא מתסכל?

בנוגע לאותו איבר מדובר, אולי כדאי להתחיל לחשוב מהראש. חס וחלילה יקרה משהו באירועים היפים

שעושים אנשי הראלי רייד, אפשר לומר שלום לביטוח ולאירועים בשנתיים הקרובות.

פורסם
חס וחלילה יקרה משהו באירועים היפים

שעושים אנשי הראלי רייד, אפשר לומר שלום

ניר שלום

את המשפט הזה אני מכיר לפחות 8 שנים, אין ספק שהוא גם נכון .

ב 8 שנים האלה אני מכיר גם גם מכיר מקרים שקרו, למזלנו זה לא נגמר באסון .

כבר הספקנו לפני שנים להתווכח עליו בפורום ג'יפולוג, היו שטענו שאולי אם יקרה אסון זה דווקא יזרז את החוק.

זה שבענף הראלי יש אירוע כל חודש, לפעמים אפילו שניים, אני לא מכיר .

נכון פעם היה, באשקלון, וואי וואי היסטוריה, נוסטלגיה .

הקיצר, נקווה לבשורות טובות בקרוב .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה - אני חייב להיות אופטימי.

מירוצים חוקיים בקיץ 2010 היו מילים של הרשות לנהיגה ספורטיבית (יוסי ניסן) כמדומני (כך צוטט יוסי בעתונות המקומית בישראל).

גם החובה לדאוג לביטוח - חלה על המדינה למיטב המידע שנמסר לי.

אז אם המדינה צריכה לדאוג לזה - שתדאג - ואם היא לא מצליחה שתסביר לבית המשפט למה.

אין שום שאלה אם החוק חוקתי או לא וגם לא שאלת עלות יישומו.

בגדול, בג"ץ קבע שהמדינה חייבת לאפשר לרוצים בכך - לעסוק בספורט מוטורי ולא כגנבים בלילה. המדינה החליטה לעשות זאת בדרך של חקיקה - אם זה לא יצלח בידה - חובה יהיה עליה למצוא פתרון אחר.

אני לא מאמין גדול בפניה לבתי משפט - זה תהליך שגוזל זמן וכסף ומביא לעיתים רחוקות לתוצאה המלאה הרצויה - אבל, באין ברירה - זה עדיף על לא לעשות כלום ולקבל כמובן מאליו את רוע הגזירה.

וכמו שאמרתי - יש גם סיבות מעבר - למה אין כרגע מירוצי ראלי - לא כולן קשורות בסיבות אובייקטיביות - יש מי שמבצע "פיגועים יזומים" בתחום הזה ומעכב אותו - וחלק מזה, חל גם על אחריות הנהגים עצמם (ואני בתוכם), אבל, זה החלק הקטן.

בימים אלו הושלמו רוב התקנונים הנדרשים ע"י אנשי הראלי - תקנון עיקרי אחרון יעבור אישור של הועדה הטכנית של המועדון המוטורי הישראלי 2010 בשבוע הבא, אני מקווה - ואז,

הכדור במגרש של הרשות לנהיגה ספורטיבית. לא יוכלו לבוא בשום טענות לנהגים, להתאחדויות וכו'.

אני מציע לכולם לתת את הקיץ הזה כזמן שקט לטיפול בנושאים הנדרשים (בעיקר ביטוח) ואח"כ - אם לא יצא לפועל, לפעול בדרכים משפטיות - כי אני לא רואה פתרון אחר.

המשך עשיית מירוצים כגנבים בלילה ללא ביטוח משרת את הסטטוס קוו ולא את הפתרון הקבוע הנדרש, כי זה מעודד את הנהגים להשלים עם המצב הקיים, להשלים עם אוזלת היד, להשאיר את הספורט הזה חובבני - ללא קהל, ללא ספונסרים רציניים, ללא מפרסמים גדולים, ללא טלויזיה משמעותית (בטח לא בפריים טיים - אלא אם מדובר במעצר מתוקשר של אירוע), ללא לחץ על העושים במלאכה והחייבים בסיומה - לסיימה (כי ממילא, "החרמנים" לנהוג באים על סיפוקם).

לכן - קיום המירוצים כמו שנעשה כרגע - פועל לרעת הספורט המוטורי ולא לטובתו לאורך זמן.

ניתוח פשוט של הדברים - כפי שאני רואה אותם.

לילה טוב,

אלון

פורסם

אלון שלום

אהבתי את הדברים שכתבת, אופטימי, אם זה אסטרטגיה לחכות חצי שנה, מקובל בהחלט, נשב בשקט (אולי איזה אימנון קטן ?) .

רק שזה לא יהיה כמו ההקפאה בהתנחלויות :wink:

בקשר לביטוח, אם כתוב בחוק שהמדינה באמצעות המפקח על הביטוח יוציאו הנחיות לביטוח ספורט מוטורי, זה לא אומר שהמדינה תשלם את הפרמיה, או תקבע את גובה הפרמיה.

קח כדוגמא את חוק חינוך חובה, נקבע שילד אשר בית הספר מרוחק מעל 2 ק"מ מביתו יהיה זכאי להסעה.

כדי לא להאריך אכתוב בקיצור- בג"ץ קבע שהרשות המקומית חייבת לדאוג להסעה, אולם ההורים ישלמו אותה :lol:

וזה עוד במסגרת חוק חינוך חובה, אם כהורה לא תשלם והילד לא יגיע לביה"ס, יבואו לאסור אותך :twisted:

מעבר לזה אני יודע שיש עוד הרבה משוחות בדרך שנצטרך לעבור, ברור שחוק הספורט ומניעת אלימות בספורט והביטוח

יגרמו לכך שמחיר הפקת תחרות יהיה גבוה מאוד, ונקוה שיהיה להתאחדות אפשרות לעזור .

שיהיה בהצלחה

פורסם

אריה

כולכם כותבים וכפי הנראה לא מפנימים.

נמאס כבר להקליד כמו פטיפון שחוק

אין ביטוח, פשלה של הרשות =אין מירוצים

חוק אלימות,סדרנים,=אין מפיקים

ב2010 =אין מירוצים חוקיים.

פתרון?

חוץ מבית המשפט? לא מכיר!!

נביא זעם?

שיהיה:wink:

מירוצי מכוניות

פורסם

דני,

מה שאתה כותב ברור, השאלה או יותר נכון הדיון שנערך פה הוא על מה לעשות בנתיים (הבנתיים שממשיך כבר הרבה זמן).

יכול להיות שאלון צודק והמרוצים הלא חוקיים נותנת גם למתחרים וגם למחוקקים סיבה להשתהות "גם כך יש אירועים"

מצד שני אני חושב שחשוב להבהיר למדינה ולכל מי שבתוכה שאנחנו כאן בכדי להשאר ואם לא יתנו לנו לעשות מרוצים חוקיים נמצא את הדרך לבוא על פורקננו (ע"ע חרמנים לנהוג שהוזכר פה)

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ב2010 =אין מירוצים חוקיים.

פתרון?

חוץ מבית המשפט? לא מכיר!!

נביא זעם?

שיהיה:wink:

דני

איזה קייס יש לנו לפנות לבית משפט ? עבר בישראל חוק כדת וכדין .

אנחנו לא אוהבים אותו, עולה יקר ליישם אותו. זה עדיין לא סיבה שבית משפט יתערב לטובתנו .

אני מבין שאנחנו כרגע בהקפאה, אולי יקרה נס ורשות הספורט תשיג לנו פוליסת ביטוח זולה, או שהיא תקנה לנו פוליסה ?

בעצם למה לא ? 12.000.000 ש"ח תקציב הרשות קיבלה, זה המטרה הכי טובה לכסף . :wink:

ואז נגיע לעניין ההפקה, ברוך שליט יאמר -יש תחרות חוקית, 10.000 $ דמי הרשמה, מה לעשות, לי זה עולה יותר !!!

המשטרה דורשת ממני 50 שוטרים בשכר, 500 סדרנים, מי ישלם ? בנון ישלם ?

MONEY MONEY MONEY צריך לדאוג להביא בעצמנו הרבה כסף, או להתחרות פיראטית

פורסם
דני,

מה שאתה כותב ברור, השאלה או יותר נכון הדיון שנערך פה הוא על מה לעשות בנתיים (הבנתיים שממשיך כבר הרבה זמן).

יכול להיות שאלון צודק והמרוצים הלא חוקיים נותנת גם למתחרים וגם למחוקקים סיבה להשתהות "גם כך יש אירועים"

מצד שני אני חושב שחשוב להבהיר למדינה ולכל מי שבתוכה שאנחנו כאן בכדי להשאר ואם לא יתנו לנו לעשות מרוצים חוקיים נמצא את הדרך לבוא על פורקננו (ע"ע חרמנים לנהוג שהוזכר פה)

נדב

מבלי להיכנס לפולמוס יותר ממה שכבר אני בפנים, נדב - אעיד רק על עצמי:

אני מ פ ח ד!!!

יש לי אישה ושלושה ילדים, בית עם משכנתא ענקית וכו' - מקום עבודה ועוד - לסכן את כל זה בגלל "חרמנות" לנהוג ולא להתאפק עוד כמה חודשים - נראה לי (לי אישית) לא חכם, כי המחיר עבורי יקר מידיי (ולדעתי עבור כל אחד מאיתנו - אם חס וחלילה יפגע במישהו במירוץ). זהו... אני תומך בעמדה שאומרת - נחכה, ניתן לניסן לנסות ולהשלים את שהבטיח (מירוצים חוקיים בקיץ) ואחר כך - אם לא יצא לפועל - נראה אם יש לנו בכלל כוח להתאחד וללכת לערוצים אחרים כגון בית משפט.

רק דעתי הצנועה.

אלון

פורסם

אני מאד מבין את אלון ,כפי שהבנתי את מלמד

אם אני הייתי אמור להחליט ולחתום היו רועדות לי הידיים.

לכן הפתרון לחרמנים הוא קפריסין,או ירדן.(תורכיה שרופה כי סחייק GS1 ) שרף לנו את הצלולויד.:lol::lol::lol:

מירוצי מכוניות

פורסם

אפשר גם בנווה אילן. שם רכבנו... או הו.... ודהרנו...

יש שם תצפיות נהדרות. (המבין יבין)..

אם לא אז באתר takdin.co.il או courts.co.il כמה מידידיי הטובים שם.

צילומים עלינו.(סבא, הבנת?).

אני בכדורגל.

:wave2:

• תוכן חדש...