Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער שאני כותב בהמשכים

ישה

כן אני מאשים ובהחלט אני מאשים,רק מה? גם הלוחם הגדול ביותר מתעייף ורואה בעיניים כלות איך מערכת בירוקרטית כסתח"ית

שוברת גם את שמשון הגיבור.

מירוצי מכוניות

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כדי לסבר את האוזן

30000$ כסוי ביטוחי לאירוע ראלי, 8000$ לספרינט קטן של 3 ק"מ.(הגבלה של עד 25 משתתפים לאירוע) צא ,למד וחלק.

התחייבות של ההתאחדות לסריה של 30 אירועים בשנה.

קדימה מפיקי אירועים קניתם?

אופנועים? יוק אין ביטוח אמציה גזית יו"ר הכידונאים יכול לאשר.

וכן ה"פול "זו האלטרנטיבה היחידה לשם פנו במשרד הספורט להם הם מחוייבים להשיג עכשיו ביטוחים.

שאלת בחו"ל?

100 שנות מרוצים בחו"ל,נסיון של ארועים ברמות של ארוע בשבוע הם התשובה לכך שחברות ביטוח בעולם מבטחות ללא מורא.

גובה הכסוי?

ישנה שם תקרה ולכן קל יותר לקבוע פרמיה,שאל כל סוכן ביטוח זוטר והוא יענה לך.

בישראל אין הגבלה ולכן כל שופט בבית המשפט יכול לפסוק כראות עיניו.

30.000 $ לאירוע בודד, אכן נשמע סכום מטורף . בהנחה שהפול אכן יענה לפניית משרד הספורט, כמה תהיה הפרמיה ? חצי מחיר ? שליש מחיר ?

עדיין זה 10.000$ לאירוע בודד.

המארגנים יוכלו להרים אירועים שעלות סעיף הביטוח בלבד עומד על 10.000 $ ???

מעניין כמה עולה ביטוח דומה לאירוע ראלי בחו"ל ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לא עדיף להחזיק את רכב בקפריסין ולהתחרות שם ? זה נשמע לי הרבה יותר זול ופשוט

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

חברים ניסיתי למשוך ידי מהמקלדת אבל קשה! צריך לתת ביטוי לדברים שהם מעבר לחוק!

ישה - הדברים שאתה כותב הן בסלע!

האחריות במרוצים כולה נופלת על המשתתף ו/או המארגן כלומר חובת ההוכחה היא עלינו.

לגבי הביטוח, לממ"י יש יועץ ביטוחי מצד אחד וסוכן ביטוח מהצד השני ולמרות זאת אין לנו ביטוח ולמה?!

1. החברות בחו"ל מכירות אתפסיקות בית המשפט בארץ לדוגמא: "הלכת השנים האבודות" הן לא מוכנות לשמוע על כך.
  2. החברות בחו"ל יודעות כי "טופס שיחרור מאחריות" אינו תופס בבתי המשפט בארץ.
  3. מרוצים בחו"ל מתקיימים תחת הזהרה לציבור לדוגמא: מרוצים הם דבר מסוכן וכול מי שמגיע למרוץ לוקח על עצמו סיכון. הפרסום נעשה הן בעיתונות הכתובה והן במסלול.
  4. "בגיר" בחו"ל 21 אצלנו בארץ 18? בעיה!
  5. כאשר אנחנו פונים לחברות בחו"ל בטופס מילוי הפרטים ישנן שאלות מפורטות, החברות בחו"ל מכירות איך מרוצים מתנהלים והפרמיה הנדרשת היא לאור מקצת הדברים שאני כותב כאן שלא לדבר על כך שהחברות בחו"ל לא בדיוק "אוהבות" את המושג "חוק לספורט מוטורי" והשאלה תמיד היא איפה עומד תקנון ה-FIA מול החוק.
  6. לגבי אופנועים טרקטרונים הצרה הרבה יותר גדולה.

המשיכו לכתוב סוף סוף שרשור עינייני

ברוך

פורסם

דבר אחרון!

אני חושב שצריך לתת לרשות לפעול כפי שסוכם בישיבה האחרונה, צריך להעמיד לרשות את כול הכלים בכדי להתקדם, בכדי שכולנו נהיה מכוסים בביטוח נכון ומתאים.

ברוך

פורסם

דני

אני אצור איתך קשר, אולי באמת קפריסין זה הפתרון לתקופה הקרובה.

אני חושב שצריך לתת לרשות לפעול כפי שסוכם בישיבה האחרונה, צריך להעמיד לרשות את כול הכלים בכדי להתקדם, בכדי שכולנו נהיה מכוסים בביטוח נכון ומתאים.

ברוך

נכון, ממילא אין לנו הרבה ברירות.

אבל,, לצפות שהרשות תשיג לנו פוליסת ביטוח עד כדי כך זולה ? לאור הסכומים שדוברו כאן, נראה לי שזה ציפיה מוגזמת .

אם הפניקס הציעה ביטוח תמורת פרמיה של מעל חצי מיליון דולר, והרשות תשיג פרמיה של אלפי דולרים בודדים, הם קוסמים.

צריך לראות את זה גם מהעיניים של אותו מנהל בחברת הביטוח, הוא מכניס את החברה שלו לתחום שנתפס כמסוכן,

(בעיני הבוסים שלו) בשביל מה ? בשביל פרמיה קטנה ? למה לו ?

בקני מידה של חברת הביטוח פרמיה קטנה, זה סכום שקובר אותנו.

מה אפשר לעשות ? או לחכות לנס, או להפשיל שרוולים ולנסות להביא כסף כדי לשלם, במילים אחרות- למצוא ספונסר להתאחדות .

אני יודע מה עולה לכם בראש :wink: ,,, תביא !!!

בסדר, רק לפני זה, בואו נשב ונכין תוכנית מה אפשר להציע לו .

פורסם

אני חוזר על מה שאמרתי כבר שנים

זההתבשיל שרקחה הרשות בנושא מבלי להתייעץ עם כל הגורמים הפרטיים שעבדו להשגת ביטוח שנים רבות והסתמכה על יועץ ביטוח שאינו בקיא בכל הכללים.

תפוח אדמה לוהט זה מונח לפתחה והיא צריכה לבוא עם פתרונות.

מכיוון שתקנת הביטוח עברה כבר בועדת החינוך ואני מאד סקפטי אם ה"פול" יסכים (משרד האוצר) לבטח דרכו,נראה לי שתחילת המירוצים תידחה לפחות בעוד שנה. (אשמח להתבדות).

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אלוהים , אלוהים , עד מתי זה יימשך ?

כמה אפשר לחפור ולטחון ?

לא ברור שלא סופרים אותנו !

אני הולך לים להרגע...

מישל

• תוכן חדש...