Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב המדובר הוא אוקטביה שנת 2005 TDI אוטומטית 1900 כמובן, דגם AMBIENTE- (מינוס).

הרכב מגיע עם 2 כריות אויר, הגה כח ו2 חלונות חשמל. דגם זה אינו מופיע במחירון יד 2 ולוי יצחק באינטרנט אלא מופיעים רק דגמים עם 4 חלונות חשמל.

קוד הדגם הוא 0676-0431 .

אבקש עזרה במציאת מחירון הרכב. עומדים בפני רכישה.

תודה רבה,

עידן.

דגם.doc

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

לרכב הזה אין ממש מחירון, המחירון שיצחק לוי או יד 2 נותנים הינו הערכת שווים ההוגן שנמדד ביחס לרכב שעבר פחת ע"י שימוש מוניות. תיווכח במציאות.

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון שאין מחירון לדגם הספציפי הזה ,בכל מקרה מדובר בהפרש לא משמעותי ביחס לפער התגמשותו של המוכר מהמחירון המקורי של הרכב ביחס למה שנמכר בפועל(שהוא כמה אלפים מעל למחירון של יד 2 או יצחק לוי).

פורסם
אני מבין למה אתה מתכוון שאין מחירון לדגם הספציפי הזה ,בכל מקרה מדובר בהפרש לא משמעותי ביחס לפער התגמשותו של המוכר מהמחירון המקורי של הרכב ביחס למה שנמכר בפועל(שהוא כמה אלפים מעל למחירון של יד 2 או יצחק לוי).

הבנתי אותך...

אז לפי מה שאתה אומר...נניח שמחירון הרכב 50אלף ש"ח והרכב יד 1 פרטית במצב טוב ויש אפשרות לקנות אותו במחירון שלו שזה 50 אז זה כדאי?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אם הרכב הזה (אוקטביה TDI) יד ראשונה, פרטית, במצב טוב ונסעה פחות מ 150 אלף ק"מ ב 5 שנים - כן הייתי משלם מחירון .

כבר מצאת רכב כזה (לא מונית\חברה\משטרה)?

אם עוד לא התחלת לחפש ברצינות ורק בדקת את מחירי המחירון, תהיה מוכן לזה, שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אוקטביה TDI פרטית, יד ראשונה ועם קילומטראז' סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם הרכב הזה (אוקטביה TDI) יד ראשונה, פרטית, במצב טוב ונסעה פחות מ 150 אלף ק"מ ב 5 שנים - כן הייתי משלם מחירון .

כבר מצאת רכב כזה (לא מונית\חברה\משטרה)?

אם עוד לא התחלת לחפש ברצינות ורק בדקת את מחירי המחירון, תהיה מוכן לזה, שקשה עד בלתי אפשרי למצוא אוקטביה TDI פרטית, יד ראשונה ועם קילומטראז' סביר.

אכן מצאתי ואין בעיה גם לשלם מעל המחירון....השאלה היא מה המחירון לדגם זה(שמפורט בהודעה הראשונה)?

פורסם

לדעתי, כנס למוסך רון בנמצא ברחוב המסגר בת"א.

הוא מבצע בדיקה+ יעוץ לפני קניה.

הוא לא יגיד לך כמה יעלה לך הרכב, אלא האם הוא כדאי או לא, ומה המצב המכני של הרכב.

אתה יכול גם להתקשר למייבא של מנגנוני חלונות(אם תרצה אני אפנה אותך) והוא יגיד לך כמה יעלה לך להעביר את החלונות הקיימים לחלונות חשמל. ואז תתמקח על המחיר בעזרת זה.

אם הרכב יובא ביבוא אישי סביר להניח שאתה לא תמצא לו מחירון.

קובי

• תוכן חדש...