Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע החיפוש גוגל הציג לאחר שמישהו כתב יהודי באנגלית אתרים של אנטישמיות

איש נדלן ניו יורקי החתים עצומה של 50 אלף איש לבטל את הקישור אך גוגל לא הסכימה ולפיכך אני יוצא בקריאה הזאת לכולם:

להחרים את GOOGLE!!!!!

הקישור לכתבה בYNET:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2902573,00.html

אם אתם רואים עצמכם שייכים לעם היהודי אל תעברו על זה בשתיקה ותעבירו את זה הלאה!

תודה לכולם,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

איש נדלן ניו יורקי החתים עצומה של 50 אלף איש לבטל את הקישור אך גוגל לא הסכימה ולפיכך אני יוצא בקריאה הזאת לכולם:

להחרים את GOOGLE!!!!!

הקישור לכתבה בYNET:

תודה לכולם,

מאור.

אחי זה תמיד יהיה וגם אם יחרימו את גוגל זה לא יעזור, הרי אפילו האחראי על גוגל הוא יהודי..

שים :fist: ותזכור שאחרי הכל אנחנו עם קטן ומיוחד...אנטישמיות תמיד יהיה כי אנחנו פשוט מיוחדים ובילתי ניתנים להכנעה אז מן הסתם יש קינאה מעמים אחרים ואנשים שמעודדים את החמורים להמשיך בפיגועים!!!

אגב אני בעד שישאר הכל כמו שהוא ושגוגל לא יצנזרו כלום, בגלל זה הוא המנוע חיפוש הכי טוב שקיים ברשת בלי צנזורה וגם עם זה כלול באנטישמיות, תחשוב אולי יש אנשים שלומדים באוניברסיטה לחקר האנטישימיות או משהו כזה וצריכים את החומר הזה, לא תמיד זה לרעה.

Honda hornet 600

פורסם

להחרים את GOOGLE!!!!!

הקישור לכתבה בYNET:

תודה לכולם,

מאור.

אחי זה תמיד יהיה וגם אם יחרימו את גוגל זה לא יעזור, הרי אפילו האחראי על גוגל הוא יהודי..

שים :fist: ותזכור שאחרי הכל אנחנו עם קטן ומיוחד...אנטישמיות תמיד יהיה כי אנחנו פשוט מיוחדים ובילתי ניתנים להכנעה אז מן הסתם יש קינאה מעמים אחרים ואנשים שמעודדים את החמורים להמשיך בפיגועים!!!

אגב אני בעד שישאר הכל כמו שהוא ושגוגל לא יצנזרו כלום, בגלל זה הוא המנוע חיפוש הכי טוב שקיים ברשת בלי צנזורה וגם עם זה כלול באנטישמיות, תחשוב אולי יש אנשים שלומדים באוניברסיטה לחקר האנטישימיות או משהו כזה וצריכים את החומר הזה, לא תמיד זה לרעה.

כן...שילכו קיבינימט!

הרבה אנשים בעולם הזה שונאים יהודים אז שילכו לה****.

אם זה היה תלוי בי הייתי סוגר את גוגל מצידי אבל מצד שני ככל שאנשים יקחו את זה יותר קרוב ללב ככה זה ישפיע יותר....כמו ש-asi08 אמר שימו :fist: וזהו... יש הרבה :screwy: בעולם...

פורסם

כן אבל תחשוב שמישהו מחפש את המילה יהודי כדי לדעת עוד על היהדות ופתאום הוא מוצא את עצמו בתוך אתר אנטישמי עם מיליוןסטיגמות על היהודים?

לפחות שרק אם נחפש אנטישמיות זה ימצא אנטישמיות

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...