Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר ימלאו לי 22. כרגע אני שם את הלימודים בצד, אתחיל אותם כשאני אהיה יותר מסודר מבחינה פיננסית.

אני "חולה הגה" . בצבא הייתי נהג בוס של קצין בכיר ושלוש שנים התעסקתי עם רכבים, הייתי מין קצין רכב קטן שכזה ונורא אהבתי את זה, במיוחד לנהוג. הייתי עובר כ300קמ ביום ואני פשוט מתגעגע (השתחררתי באוג09) ומאז עשיתי מועדפת.

קיבלתי כמה הצעות עבודה בתחום:

הזמינו אותי לראיון בטויוטה להיות יועץ שרות במוסך שלהם. כביכול לנהל את כל הרכבים שנכנסים למוסך ולוודא שהכל מתגלגל. המשכורת היא מינימום ו 9 שעות ביום. הבטיחו תנאים טובים ואפשרות להתקדם.

קיבלתי הצעה גם שיותר קרצה לי, להיות נהג בחברת אלבר. שזה פשוט מחזיר אותי לתקופת הצבא. כמה שהתפקיד נראה זוטר אני חושק בו ברמות כי זו עבודה שהייתי עושה גם בתור תחביב.

מצד שלישי יש אפשרות לעבוד כאיש מכירות בקבוצת וולקסוואגן/סקודה. יש לי את הפה ויש את הרצון. במיוחד שאני חולם בלילות על מנועי TSI וגיר DSG.

נורא אשמח לשמוע את דעתכם ולשפוך לי קצת יותר אור על הנושא.

תודה באמת לכל מי שיעזור, כי כאן בעצם מתחילים החיים שלי.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יועץ שירות - עבודה בסיסית ביותר, לא נוהגים, מכוניות מצ'עממות, תחטוף הרבה צעקות אבל יש אולי אפשרות להתקדם.

נהג בליסינג - לטעמי עבודה מעפנה. כל היום תיטלטל בואן מסריח לקחת מאזדה 3 מפה לשם בפקקים.

במכירות לדעתי הכי דינמי ומעניין, אפשר להתקדם הרבה מאד ולהרוויח יפה וגם יש את הנגיעה לעולם הרכב. השאלה היא האם יש לך את חיידק המכירות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אל תדחה את הלימודים אפילו דקה! מצא את העבודה שתאפשר לך להתחיל ללמוד כבר עתה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי דעתי, כל העבודות שתוכל לקחת עכשיו , ברוב המקרים הם סתמיות, זמניות, ישתמשו בך ויזרקו, מה יתן לך לטווח הארוךכל אחת מהעבודות שציינת?

בתכלס ,כלום! קצת כסף לסופ"ש לצאת עם החברה וזהו.

מה שכדאי לך לעשות לפי דעתי , זה לנצל את המענק הצבאי, ללימודים , אני מניח משהו בסביבות 20 אלף , יצליחו לממן לך שנתיים באונברסיטה, ומהשנה השלישית כבר תוכל לשלב באופן סדיר את העבודה עם הלימודים,

עבודות זמניות בחופשות תמיד אפשר לעבוד בבניין או משהו בסגנון, מכניס כסף לא רע אם יש לך ידע בתחום, או סתם הרבה כוח פיזי,

אם אתה מבחינת ציונים יכול להתקבל למוסד אקדמי שאתה רוצה ללמוד את מה שאתה רוצה , אז תנצל את הזמן עד אוקטובר לעבודה במה שיש, אם לא אז תעשה כבר מעכשיו השלמות כדי שתוכל ללמוד שנה הבאה, ולא תדפק לך שנה .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לך כיוון כללי מה הלאה?

לימודים? טיול?

או שאתה מחפש מקום לעבוד לטווח ארוך מאוד?

במידה ואכן לימודים - יש לך כבר נתוני קבלה? ביררת? יש צורך בהשלמת ציונים כאלו ואחרים?

אני נשמע כמו סבא מודאג, אבל אני רק שואל את השאלות כדי שנבין ביחד מה הכיוון לעתיד.

בכל זאת, סיימת מועדפת כלומר עבדת וצברת סכום כדי כמו שאמרת - להתחיל את החיים.

אם בא לך לעבוד באופן רגוע, להרוויח קצת כסף למטרת טיול וכו' אך לא סכום גבוה - נהג בחברת השכרה/ליסינג לא רעיון כ"כ גרוע (הרי אמרת שאתה אוהב את זה).

הקידום לא ממשי - אולי לאחראי משמרת כלשהו, לאחר שתוכיח את עצמך למשך תקופה.

השכר והתנאים לא בשמים - אבל סה"כ עבודה לא קשה עם אופציה לשעות נוספות.

עבודה במכירות או כיועץ שירות תספק לך יותר נסיון לחיים, אך תחסר בה ההנאה מהנהיגה וכו'.

במכירות לדעתי הכי דינמי ומעניין, אפשר להתקדם הרבה מאד ולהרוויח יפה וגם יש את הנגיעה לעולם הרכב. השאלה היא האם יש לך את חיידק המכירות.

מחזק - השאלה אם אתה אוהב את זה.

בכל אופן, שתף אותנו עוד מה השיקולים וננסה לעזור. :-)

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
מצד שלישי יש אפשרות לעבוד כאיש מכירות בקבוצת וולקסוואגן/סקודה. יש לי את הפה ויש את הרצון. במיוחד שאני חולם בלילות על מנועי TSI וגיר DSG.

שכח מזה, הם לא מקבלים פחות מ-24. מניסיון...

אוראל, שרצה לעבוד בצ'מפיון ובסוף הגיע ל"אוטו" :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל אני אפתיע אותך ואומר לך שאתה טועה, הם כן מקבלים בגילאים צעירים מ-24.

אני התקבלתי לעבוד בצ'מפיון באולם המרכזי של סקודה בבני ברק בתור נציג מכירות, התפטרתי מהעבודה שהחזקתי באותו שלב, הייתי אמור להתחיל ביום ראשון ובמקום זה עשיתי טלפון למנהלת המכירות שהיתה באותה סוכנות (לא זוכר את שמה, אבל אם אני לא טועה היא נראתה לא רע) והודעתי לה שאני לא מגיע כי מצאתי עבודה אחרת (שכעבור חודשיים עשתה לי רילוקיישן).

זה היה טרם הגיעי לגיל 24.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש לך כיוון כללי מה הלאה?

לימודים? טיול?

או שאתה מחפש מקום לעבוד לטווח ארוך מאוד?

במידה ואכן לימודים - יש לך כבר נתוני קבלה? ביררת? יש צורך בהשלמת ציונים כאלו ואחרים?

אני נשמע כמו סבא מודאג, אבל אני רק שואל את השאלות כדי שנבין ביחד מה הכיוון לעתיד.

בכל זאת, סיימת מועדפת כלומר עבדת וצברת סכום כדי כמו שאמרת - להתחיל את החיים.

אם בא לך לעבוד באופן רגוע, להרוויח קצת כסף למטרת טיול וכו' אך לא סכום גבוה - נהג בחברת השכרה/ליסינג לא רעיון כ"כ גרוע (הרי אמרת שאתה אוהב את זה).

הקידום לא ממשי - אולי לאחראי משמרת כלשהו, לאחר שתוכיח את עצמך למשך תקופה.

השכר והתנאים לא בשמים - אבל סה"כ עבודה לא קשה עם אופציה לשעות נוספות.

עבודה במכירות או כיועץ שירות תספק לך יותר נסיון לחיים, אך תחסר בה ההנאה מהנהיגה וכו'.

מחזק - השאלה אם אתה אוהב את זה.

בכל אופן, שתף אותנו עוד מה השיקולים וננסה לעזור. :-)

שמח על הנכונות לעזור:-D

בחיים לא האמנתי שאפנה לפורום כלשהו ואשאל שאלה כזאת, אבל הפורום הזה באמת כמו בית.

התוכניות שלי עכשיו לחיות רגוע והלימודים לא לחוצים.

את האמת שאני מתלבט. את המועדפת עשיתי בחנות נוחות של "מנטה" בלילות. המשכורת שלי הייתה כמעט 30 לשעת לילה.

אבל אני מאמין שמיציתי שם ועדיף לי להתחיל עבודה רצינית יותר. (למרות שאני אמור לקבל לפ-טופ אם אשאר שם עוד שלושה חודשים) והתחנה הייתה ממש ליד הבית,שקט בלילות וללא מנהלים על הראש בלילה.

אני לא מתלהב יותר דמי לטוס להודו וכו'. לא לחוץ לי לטוס בכללי.

המטרה העיקרית - לחסוך כסף ללימודים, שאוכל ללמוד בראש שקט.

לגבי הלימודים - אני חשבתי ללמוד משהו בתחום המחשבים (אבטחת מערכות מידע קרץ לי מאוד)

הבגרות שלי לא בשמיים ממוצע של 70 פלוס. לא בדקתי לגבי תנאי קבלה, אבל מאמין שאצטרך לעשות פסיכומטרי + מכינה.

אשמח לענות על כל שאלה.

תודה מקרב לב על הדאגה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

עידן, מתי זה היה?

אני יכול להגיד לך שלא התקבלתי בגלל הגיל - ולא חסר לי קשרים בצ'מפיון (בשקודה בפרט). כל העבודות המעניינות שקשורות לנהיגה (מלווה נסיעות מבחן, מסירות וכו') הן ל-24 ומעלה בלבד.

זה מה שהולך בימינו. אולי אז זה היה אחרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...