Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לרכוש רכב חדש.

היות והוא בקבע יש לו את ההטבות שניתנים לחיילי eבע והחודש יש לו האפשרות בין פיאט וסוזוקי, כאשר מה שדי מתאים לו הן הסוזוקי סוויפט 1.5 והפונטו איבו החדשה.

 

 

רציתי לשאול מבחינת רכב שנותן את הכי הרבה התמורה ביחס לכסף, מבחינת אבזור, נוחות בטיחות וחסכון בדלק, על איזה יותר מומלץ ללכת ?

 

בנוסף כחלק מההטבה הצבאית הציעו לו הצעה שבה הוא משלם להם מקדמה על 2 סוגי הרכבים כערך הרכב הנוכחי שלו (גולף 96 מנוע 1.8 כ-25,000 ש"ח) ובמשך 3 שנים, משלם בין 500-800 ש"ח לחודש על הרכב.

בתום ה-3 שנים, יש לו את האפשרות להחזיר את הרכב לחברה, או לרכוש אותו לעצמו בהפרש.

הבנתי שבעצם ב-3 שנים הללו התשלום שהוא משלם זה בעצם ירידת הערך של הרכב עצמו, ככה שבתום ה 3 שנים, הם מקבלים את הרכב לפי שוביו באותו הזמן.

 

האם מישהו שמע על ההצעת מימון/רכישה הזו אשמח לעזרה ופרטים האם זה משתלם, כדאי, האם ישנו קטש מסויים.

וכן מי מבין ה-2 עדיפה.

 

תודה רבה לעוזרים.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

נראה לך שהם מפסידים ?

תראה את החשבון הזה: עלות רכב 100,000 (רק בשביל הדוגמה)

אתה משלם מקדמה 25,000 נניח +500X36 -סה"כ 43,000 .

נניח שביום,שתחזיר את הרכב הוא יהיה שווה 75000 .דבר ראשון -לא יתנו לך מחירון,דבר שני הם יקזזו ממחיר הרכב שמגיע לו את היתרה לתשלום.

כלומר אם הרכב שווה לאחר 3 שנים 75,000 ונשאר לשלם עוד 57,000 (המשלים לערך קניית הרכב באותו יום)

תישאר עם 18,000 מקדמה לקניית רכב חדש .

בסיכום הכללי הפסדת 7,000 מערך המקדמה ואת התשלומים ששילמת 18,000 במקרה שלנו= הפסד 25,000.

נכון,שעכשיו כולם יקפצו ויגידו "טוב,נסיעה ברכב חדש עולה כסף זה נכון ונניח שהתשלומים הם לא ההפסד העיקרי כאן אבל כאשר תבוא לגלגל עסקה כל פעם המקדמה שלך יורדת ב-7000 עד 10,000 -קח זאת בחשבון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממליץ על האיבו! יותר חדישה בטוחה וחסכונית מהסוויפט המזדקנת.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
ממליץ על האיבו! יותר חדישה בטוחה וחסכונית מהסוויפט המזדקנת.

+1 לגבי הפונטו איבו תיתן תמורה עדיפה מה גם שהסוזוקי ליפני החלפה.

פורסם

אם הוא מעוניין ברכב אוטומטי אז האיבו יורדת מהפרק לדעתי, הגיר הרובוטי החד מצמדי עדיין לא מרגיש אוטומטי והוא בהחלט לא נעים לשימוש.

האמת שאני לא מחסידיה של הסוויפט, יצא לי לנהוג באחת כזו חדשה של קרובי משפחה, לא אהבתי את קורות A העבות שמסתירות מעט את הדרך וגם את דוושת הבלם שמרגישה לפעמים כמו כפתור עם מספר שלבים. אבל אי אפשר להתעלם מהעיצוב החיצוני החינני, תא נוסעים נעים שמציע מרווח מפתיע ביחס לגודלו החיצוני של הרכב ונהיגה מהנה של רכב קטן וחזק שאני מתקשה למצוא בשאר המתחרות השמנמנות.

אתמול הרכב עבר תאונה דיי קשה כשאין לו אפילו 2000 קילומטרים על מד האוץ, ככל הנראה הוא ירד מהכביש, ל-2 הנוסעות שלום ומלבד מכות יבשות הן יצאו בריאות ושלמות ברוך ה'.

  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מבחינת צריכת הדלק האיבו עדיפה

אני חושב גם שהמבחינת המחיר.

עשיתי לפני כמה ימים בדיקת נתונים יבשים

מחיר ותצרוכת דלק עירונית ובין עירונית

האיבו לקחה דיי בקלות את הסוויפט

הבעיה היחידה שיש לפיאט כאן זה הדעה הקדומה שמנגד סוזוקי מתהדרת בהיותה יפנית.

פורסם

אם הבעיה היחידה זו דעה קדומה, וכל השאר לטובת האיבו (גם אני חושב כך), אז אין בכלל בעיה.

1+ לפונטו איבו.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...