Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי יצאתי לת"א ובזחור נסעתי 162 ונתפסתי על ידי שוטר במקום 100קמ"ש

ועוד סעיף הוא שלקחתי 3 ברכב במקום 2 הוא שלש לי את הרישיון ל30 +הזמנה לבית משפט

מה לדעתכם בית המשפט יתן לי (כרגע אני חייל) משתלם לקחת עורך דין

בעוד כ3 חודש ניגמר לי הנהג חדש אם אני ידחה את המשפט ואני ישפט לאחר שאני כבר לא ייהיה נהג חדש אז אני מקבל עונש כמו נהג חדש זאת אורמת שלילה +תאורי+טסט ? אני ישמח אם תוטכלו לעזור לי בנושאה תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב ת'עורך דין, קח ווזלין.

לדעתי חבל על הכסף לעו"ד, על בסיס מה הוא כבר יכול לארגן לך הקלות?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יש לך כסף? קח עו"ד כי המצב שלך קשה מאוד.

אין לך את הממון הדרוש, תתחנן!

בכל מקרה, צפה שלילה ארוכה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קח עו"ד, תתחנן וקנה חופשי חודשי לכמה חודשים.

במאמר מוסגר תרשה לי להגיד לך שיש לך מזל שאתה עדיין חי. לנהג חדש מהירות כזוממש לא מומלצת במיוחד אחרי בילוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קודם כול לא שתיתי! עשו לי בדקית אלכהול, השאלה כמה זמן זה שלילה? האם זה שנה יותר?. יש לי נסעיות חינם אני חיייל:lol:

השאלה היא מה עורך דין יכול להשעות מה שסיפרתי לשוטרים זה שאני באתי במיוחד לאסוף את החברים כי הם היו שיכורים מסטולים מתייים! ואני לא

השופט לא יתחשב באיזה שהיא דרך?.. כמו כן זה העברת תנועה היחדיה שלי במשך כול השנה וחצי+ הזאת

ובאמת זה הייה בלי לשים לב!

פורסם

לא, השופט לא יתחשב בזה בכלל.

זה ששנה וחצי אין לך עבירה זה לא אות כבוד. זה שאחרי שנה וחצי יש לך עבירה, זה "אות קלון".

כיום המשטרה נוהגת להמיר עבירות מסוימות לאזהרה, רק לנהגים שהם 10 שנים נהגים ו-5 שנים ללא עבירות.

עכשיו תעשה את החשבון עם עדיין פז"מ של שנה וחצי זה וותק שאומר משהו או שזאת בדיחה לטעון שהעבר נקי בוותק שכזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עשית טעות, ואם תשאל אותי אז עדיף לנהוג מסטול מת כמו שאתה אומר, או לא לנהוג בכלל ולקחת מונית, ולא ליסוע במהירות כזאת במיוחד שיש איתך חברים שאתה מסכן את חייהם!

הם מסטולים, והכוונה שלך הייתה להגן עליהם, במקום זאת סיכנת אותם עוד יותר!

לפני כשנה נתפסתי על 143קמ"ש וקיבלתי שלילה במקום לחודש ימים, לקחתי ע"וד עלה לי כ 3אלף, והעונש במשפט היה 750שח קנס ל10תשלומים.

אתה ממש בבעיה כי גם לקחת מעל 2נוסעים שאסור לך וגם נסעת מהר מאוד.

קח עו"ד ותקווה לטוב, ללא עו"ד יאכלו אותך חי בבית המשפט, היום מחמירים מאוד.

פורסם

אז כמה זמן לדעתכם אני יקבל שלילה?. תאוריה וטסט אני יקבל לעשות מחדש זה בדוק אבל השלילה לערך כמה זמן זה ??...והאם יש כנס כספי

מה שכן אני חייל ביחדייה מובחרת שאסור לנקות בשנב ושם אני חחיב רישיון הוא שולל מימני גם את הרישיון המישטרתי?

פורסם
עשית טעות, ואם תשאל אותי אז עדיף לנהוג מסטול מת כמו שאתה אומר, או לא לנהוג בכלל ולקחת מונית, ולא ליסוע במהירות כזאת במיוחד שיש איתך חברים שאתה מסכן את חייהם!

לפני כשנה נתפסתי על 143קמ"ש וקיבלתי שלילה במקום לחודש ימים, לקחתי ע"וד עלה לי כ 3אלף, והעונש במשפט היה 750שח קנס ל10תשלומים.

סלח לי, ידידי, אבל איך המשפט הראשון מסתדר עם המשפט השני?

בגלל שנסעת 20 קמ"ש פחות ממנו?

פורסם

עניין השלילה תלוי בשופט הוא מחליט.

קח בחשבון שעו"ד יכול לעזור לך הרבה, ללא עו"ד תשכח מהרישיון להרבה זמן וגם הקנס יהיה גבוהה.

לדעתי השופט יחמיר איתך זה שיש לך רישיון משטרתי לא יעזור לך להפך, השופט דווקא יגיד לך שבמקום לנהוג כחוק אתה...

פורסם
סלח לי, ידידי, אבל איך המשפט הראשון מסתדר עם המשפט השני?

בגלל שנסעת 20 קמ"ש פחות ממנו?

גם כי נסעתי 20קמש פחות(זה משמעותי מאוד מבחינת החוק ), גם כי לא סיכנתי חברים, וגם כי למדתי את הלקח וזה היה השיעור לחיים.

אני לא אמרתי שאני טוב יותר ממנו ושאני צדיק גדול, אבל אחרי שלומדים מהטעויות מבינים את חומרת המעשה, כמובן שאני לא אחזור על הטעות.

• תוכן חדש...