Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקו ישר היא מתנהגת מעולה. בסיבובים מתחילה הבעיה.

לגבי שאר דרישותיך,מה שאתה מחפש אינו רכב ספורטיבי. אתה מחפש רכב עם מנוע גדול וחזק שיאיץ חזק מאוד בקו ישר.

זה כמו שתבקש לקנות נעל רק בגלל השרוכים.ברכב ספורטיבי נתוני התאוצה וכוח המנוע הינם רק חלק ממכלול שלם של מכונה שנועדה לאפשר נהיגה מהירה בכל תוואי דרך ולא רק בקו ישר.

לגבי מה שאתה מחפש, קח בחשבון שרכבים בשנתון ובמחיר שאתה מבקש יהיו רכבים עם שוק מאוד חלש וכמו שאתה קונה בזול ככה גם תצטרך למכור בזול.

הרכבים שעולים בגורל בדר"כ יהיו רכבים גדולים שהאחזקה שלהם תהיה יותר גבוהה,בעיקר בסעיף הדלק והביטוח מרכבים אחרים אבל גם בעלויות חלקים ובחלקם במחסור בזמינות החלקים בארץ.

דוגמא לרכבים כאלו יהיו : וולבו באחת מהסדרות עם מנוע T5 ,סאאב 9-5,אלפא 156,רובר 600/620 עם מנועי הטורבו.

לפי ידיעתי כל אחד מהנ"ל יענה לקריטריונים שלך וכמובן שאם תחפש תמצא עוד רכבים בסגנון.

אוקיי אז מכונית ספורטיבית,שלא תהיה "הכי מהירה" בקו ישר,

איזה אופציות יש לי?

פורסם

בשביל למצוא רכב ספורטיבי כזה או אחר בלי הרבה פשרות תצטרך לרדת שנה שנתיים ואז יש לך 2 אופציות לא רעות בכלל.

גם איביזה טורבו וגם רנו קליאו ספורט. ב50K לא תמצא רכב ספורטיבי בשנים שאתה מחפש שהוא לא שחוט ו/או עם מכת שלדה כזאת או אחרת,למיטב ידיעתי והבנתי.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
אוקיי אז מכונית ספורטיבית,שלא תהיה "הכי מהירה" בקו ישר,

איזה אופציות יש לי?

206. שוב אני מציע לך לבדוק את הXS עם 110 כ"ס, אבל גם GTI זה סביר (138 כ"ס) אם אתה מוצא אחת (מה שיהיה קשה). תקנה, תסע חצי שנה או שנה, ואז תחשוב מה הלאה (אולי גם התקציב יגדל, מי יודע).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מצטער שאני נדחף סתם

אני גם בעיניין של קניית רכב ראשון , וכששאלתי על איביזה או פיג'ו אמרו לי המון תקלות והמון ביקורי מוסך זה נכון?

ואם כן זה באמת שווה לך כל הקטע של המהירות בהשוואה לטיפולים במוסך :S ?

ערב טוב.

פורסם
206. שוב אני מציע לך לבדוק את הXS עם 110 כ"ס, אבל גם GTI זה סביר (138 כ"ס) אם אתה מוצא אחת (מה שיהיה קשה). תקנה, תסע חצי שנה או שנה, ואז תחשוב מה הלאה (אולי גם התקציב יגדל, מי יודע).

ו206 GTI נחשב ספורטיבי?

כמה זמן הוא עושה 0-100 בערך?

ואמרו לי שאיביזה טורבו אפילו שנת 2000 מעיפה אותו ,אבל בהתנהגות לא רק קו ישר הוא יקח תאיביזה?

פורסם

לא יודע לגבי שנת 2000, האיביזה 1.8T עם ה156 כ"ס באמת יותר חזקה, ואפשר לשפר אותה, מה שאת הפיז'ו קשה לעשות. אם אתה מחפש לנהוג קח את הפיז'ו, אם תמצא כזו. הפיז'ו, נדמה לי, עושה באיזור 8, האיביזה נדמה לי 7.8. בפועל אין לי ספק שהאיביזה לפחות תרגיש יותר חזקה, כי ככה זה עם מנועי טורבו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

כן אבל המחיר של המנוע טורבו הזה הוא בסופו של דבר אוטו מלפני 10 שנים..

אז העוד 20 כ"ח האלה ו"מנוע טורבו" שווים את ה10 שנים אחורה האלה?

כי פיג'ו במצב דומה אני יכול למצוא 2004/5..

השאלה מה עדיף..אוטו ישן אך חזק יותר או חדש בעוד 3,4 שנים וטיפה פחות חזק!

פורסם

רוב האנשים כאן יעדיפו את הפיז'ו מול האיביזה גם אם שתיהן חדשות (כולל אותי).

פורסם
רוב האנשים כאן יעדיפו את הפיז'ו מול האיביזה גם אם שתיהן חדשות (כולל אותי).

וואלה?

אבל אתה אומר שהאיביזה הרבה יותר קל לשפר אותה,אז למה בכל זאת הפיג'ו?

פורסם

אם אתה עם ראש פתוח ?

אני הייתי ממליץ לך ללכת על הפאסאט 1.8 סמ"ק,בסיבובים הוא קצת כבד ,אבל אם אתה רוצה תאוצות זה אחלה רכב .

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

כפי שרשמת יש את ה206 ביד 2 עם ה180 כס, רכב שעבר הסבה לRC רכב מטורף לדעתי אם אתה יכול להביא אותו , זה חלום של כל אוהבי הצרפתיות למיניהן.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם
כפי שרשמת יש את ה206 ביד 2 עם ה180 כס, רכב שעבר הסבה לRC רכב מטורף לדעתי אם אתה יכול להביא אותו , זה חלום של כל אוהבי הצרפתיות למיניהן.

המחיר שדורשים עליו מטורף!

מבחינת כוח מנוע, האצות וכו' אין מה להשוות את ה-206 GTI מול האיביזה, ה-206 נשארת הרבה הרבה מאחור בסעיף הזה.

לעומת זאת ה-206 מתנהגת יותר ובעלת הגה טוב יותר, אבל זה לא אומר שהאיביזה פחות אוחזת!! או פחות מהירה מ-A ל-B.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...