Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די כבר לאהבלים. לא הייתה הצדקה להתנהגות של הפקחים - הם חוסמים את הרחוב, ובכל מקרה מתהגים שלא כראוי. רב הנזק על התועלת. ואין שום ספק שיש בעיית חניה אמיתית בת"א.

ולעניין - בטח... זה לגמרי בסדר לסכן הולכי רגל אם יש "משהו דחוף".

אל תחנה ככה, וה-M3 שלך לא תככב בשום סרטון.

אין חניה? קח מונית.

חנית כמו נבלה? תהיה מוכן לשלם את המחיר.

אגב, אני רוצה לראות אותך נשאר אדיש אחרי שבן משפחה נפגע על ידי נהג רכב שלא ראה אותו יורד לכביש - תודות לטוארג שחסמה את שדה הראיה.

פורסם
די כבר למתחסדים. אתם מכירים היטב את מצוקת החניה בת"א, אפילו בחניונים אין מקום בשעות העומס. אני אישית לעולם לא הייתי מחנה שם (מניסיון עם ערית ת"א), אבל אני מבין אנשים שחונים במקומות כאלה (ממהרים, משהו דחוף, וכו'), למרות שהם במידה כלשהי מסכנים את העוברים במעבר החציה הזה.

אני רוצה לראות אתכם נשארים אדישים למראות האלה כשה-M3 שלכם מככבת בסרטון.

מהי לפי דעתך "מידה כל שהיא" ?

שילד קטן ונמון יידרס ?

שזקן יפגע ?

או שעוגת הקרםשניט בקונדיטוריה שממול קורצת יותר ?

אם הייתי עובר שם הייתי נשאר אדיש.

M3 זה פחים מחוברים עם ברגים המון אלומיניום גומי ופלסטיק,סופו שיישלח לגריטה.

הילד שלך במעבר חצייה חשוב לכולנו יותר.

אנא,מי שיש לו תוספת "למידה כלשהיא" אנא יפרט.

פורסם

חבל שלא הפילו את האוטו מהגרר. בטעות, כמובן.

תאר לך שאת האוטו שלה היו מפילים(בטעות כמובן), כך שהוא היה פוגע ברכב שלך.

זה שהיא התנהגה כמו בהמה, לא אומר שצריך להעניש אותה בלי פרופורציות.

ולסיירה, בכל מקרה, זאת תהיה אשמתו של הדורס והקשר לחונה במקום אסור הוא קטן.

אתה מרגיש שאתה לא מצליח לראות את תחילת מעבר החציה, תאט ותעבור במקום בצורה שבה לא תסכן הולכי רגל.

עדין, היא אשמה וצריכה להקנס על כך, אבל לא בצורה של פגיעה ברכוש שלה בשום מצב

פורסם

לא צריך להעניש.

אלא לעשות כל שנדרש על מנת להזיז את בהמת המתכת משם.

פורסם

אתה מרגיש שאתה לא מצליח לראות את תחילת מעבר החציה, תאט ותעבור במקום בצורה שבה לא תסכן הולכי רגל.

לא רלוונטי.

התפקיד של הפקחים, בכל מקרה, הוא לא להעניש אותה - וההתנהגות שלהם דוחה ללא כל קשר לשלה.

ועדיין, לראות את הרכב שלה מתרסק על הרצפה, ולדעת שהיא צריכה להכנס להליך בירוקרטי ממושך על מנת לקבל פיצוי, היה מעלה חיוך על שפתי (למרות שאסור לשכוח מי משלם על הרכב המרוסק בסופו של יום - אנחנו).

פורסם

את מי מעניינת האשמה ?

אתה מחפש אשמים ? או למנוע ?

טוב עושה הרשות שמזיזה נבלות סרוחות המסכנות את ילדינו.

פורסם
לא צריך להעניש.

אלא לעשות כל שנדרש על מנת להזיז את בהמת המתכת משם.

אני בטוח שזאת הייתה הדאגה שלהם.

כי להתקשר למשטרה, כדי שהם יצרו איתה קשר היה הרבה יותר מסובך מלהזמין שני גררים, לחסום דרך אחת, ליצור עומס מטורף בשולש דרכים נוספות. לסכן רכוש ואולי לגרום לחסימה של הכביש לעוד מס' שעות.

עומר, ברגע שהיית מגלה שאתה מעורב באותה תקרית בתור צד שלישי, החיוך היה יורד לך מהפנים.

פורסם
אני בטוח שזאת הייתה הדאגה שלהם.

כי להתקשר למשטרה, כדי שהם יצרו איתה קשר היה הרבה יותר מסובך מלהזמין שני גררים, לחסום דרך אחת, ליצור עומס מטורף בשולש דרכים נוספות. לסכן רכוש ואולי לגרום לחסימה של הכביש לעוד מס' שעות.

עומר, ברגע שהיית מגלה שאתה מעורב באותה תקרית בתור צד שלישי, החיוך היה יורד לך מהפנים.

בסדר.

אז גם לפנות את בהמת המתכת,גם לחייב בגרירה וגם 2000 שח קנס.

כמו עם הפלא פונים,התחילו עם 200 שקל ללא נקודות.

לא עזר,אז היום 1000 ונקודות.

עדיין לא עוזר,2000 ושלילה ל14 יום.

ככה אגב נולדו הבאמפים בישראל,התחילו לטוס ברחובות מסוכנים, אז קיבלנו באמפים.

פורסם

לא מתקנים עוולה ע"י עוולה!!

זה שהיא לא חנתה כחוק לא נותן לאף אחד זכות לחסום את הרחוב לחצי שעה ולגרום נזק לרכב.

לא חנתה כחוק- תן לה קנס של 1000 ש"ח.

אבל עזבו את כולנו בשקט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה שהיא לא חנתה כחוק לא נותן לאף אחד זכות לחסום את הרחוב לחצי שעה ולגרום נזק לרכב.

אבל עזבו את כולנו בשקט.

עידן

בדיוק ככה.

1000 ש"ח קנס כואבים כמעט בכל כיס. בואו נגיד שאם היו באמת מצליחים לגרור אותה, היא היתה חושבת פעמיים להבא היכן היא משאירה את הרכב שלה.

Twincharger Stratified Injection

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למי שלא מכיר את הרחוב, רידיניג פינת פיכמן בצפון ת"א - "הרחוב" שנחסם הוא בסה"כ 300 מטר ללא מוצא.. ככה שביום הכי גרוע עמדו מאחורי הגרר אולי 2 רכבים ועוד אחד שרצה להיכנס לחניה.

אם זה היה ציר מרכזי יותר כנראה לא היו חוסמים כ"כ מהר - ובתור תושב האיזור לשעבר, עקב מצוקת החנייה אנשים מחנים באיזורים שלא הגיוני לחנות בהם (במיוחד באיזור הספציפי הזה) וגוררים כל אחד שחנה לא במקום, ראיתי מספר פעמים שהם עושים את הטריק הנ"ל, קרה שהרימו רכב עקום בתוך החניון הצפוף בקצה הרחוב וזו הנקודה הראשונה שניתן "לסדר" את הרכב על הגרר.

חשוב לציין שרוב הגרירות שם נעשו לאחר שרכבים פשוט חסמו/כמעט חסמו את החניון.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

וואלה, שכנעתם אותי, עדיף שיתנו לה קנס וישאירו את האוטו שם, שימשיך לחסום את הראות לכוון המדרכה.

אולי יש מקרים שעדיף לתת קנס, אבל אחרי שראיתי את כל החבלות על אמי אחרי שאוטו נכנס בה בדיוק בגלל כזו סיטואציה ורק בנס היום היא בסדר (לפי דברי העדים לתאונה היא עפה הרבה) אני חושב שכאן עדיף שיחסמו 3 כבישים ויעכבו את כל התנועה מאשר שמישהו יפגע.

הייתי מעדיף שיגררו לי את הואטו והוא ייפגע תוך כדי הגרירה מאשר לדעת שבגלל שחניתי כמו בן ז**ה מישהו איבד חיים או הגיע לבית חולים.

פורסם

אבל עזבו את כולנו בשקט.

עידן

זה לא מתן זכות,זו חובה מיידית להעביר משם את הרכב.

העיכוב יאפשר בנתיים להולך הרגל לעבור.

החסימה רק תעזור לשמור על מי שיחצה את הכביש.

לא יהיה שקט לפני שיהיה סדר !

יהיה סדר יבוא גם השקט.

פורסם

מצחיק שלא זיהיתי את הרחוב שלי :)

עכשיו שצפיתי שוב, זה באמת הרחוב שמתחת לבית שלי כיון שהייתי כמעט בטוח. אני גר ברדינג פינת פיכמן.

המקום הזה הוא מכרה זהב לגוררים כיון שבדיוק בתחילת הרחוב ישנו בית אבות גדול.

הנכדים/ילדים המסכנים עוצרים לרגע את רכבם ללא שום מטרד או הפרעה בכביש (חונים בד"כ בפינת הרחוב) כדי לזרוק איזה מצרך/תרופה לקרוב שלהם שמתגורר בבית האבות ותוך 20 שניות על השעון - נגררים באכזריות.

באיזור יש תמיד גררים ותחלופה של כל 10 דקות של גרירות.

יש לציין שאני חניתי שם לפני שבועיים על אפור אדום אמנם, וחטפתי 250 ש"ח קנס למרות שיש לי את התו של האיזור.

מצוקת החניה באיזור הזה היא בלתי נסבלת וצריך לחשוב פעמיים מתי להוציא את הרכב או לא.

בכלל, אחרי השעה 21:30 בלילה אין חניה באופן גורף בכל רחוב רדינג רבתי והרחובות הקטנים עד שעות הבוקר המאוחרות (9 בבוקר לערך).

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...