Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט בושה. אחחח אם הייתי רואה אותם עושים את זה לרכב שלי.. הייתי עושה מזה מטעמים.

מצד שני, בחיים אני לא אשים את הרכב שלי באדום לבן. אני תל אביבי למוד ניסיון, לצערי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למה שלא יוותרו על גרירה ובמקום זה יעלו את הקנס לבעל הרכב?

נראה לי פיתרון יותר יעיל, לא? העירייה מרוויחה יותר כסף והתושבים לא סובלים מהפרעות בתנועה.

פורסם

That's DISGUSTING. Since when do they tow cars if you park in the wrong spot? Is that something new in this country, or have I been missing something? It's unbelievable how they manage to waste time and money on stupid things - there are real problems they should be worrying about, not people who park

...illegaly

Side note: I would freak out if I saw that shit happening to my car...too bad the concept of sueing isn't an option...or is it? j

:roll:

פורסם

ועכשיו תסביר לי בצורה הגיונית כיצד הטוארג המסכנה הפריעה בדיוק.

אם לגרר יש מקום לעבור שם - גם לטנק יש.

אז למי בדיוק הפריע שהיא חנתה שם?

פורסם

שים לב שלפני המשאיות יש מעבר חציה.

כשהיא חונה שם היא עוברת על החוק (חונה איזה מטר מהמעבר) וגם חוסמת את שדה הראיה לנהגים שעלולים לא לשים לב למישהו שבא במעבר (ככה גם פעם מכונית העיפה את אמא שלי באוויר).

פורסם

מעבר חציה מיד אחרי מקום החניה שהגברת "מצאה".

חניה מסוכנת, ומסתירה את האנשים שיורדים למעבר החציה.

חבל שלא הפילו את האוטו מהגרר. בטעות, כמובן.

לא חסרה אשמה גם בעיריה - הרי הרבה פעמים פשוט אין איפה לחנות. אבל הגברת עדיין בהמה.

פורסם

@ THE-ONE:

Exactly. I just noticed that she's not physically blocking traffic EDITED: I now see what the issue is...

And @ mayrun:

I completely agree with you, I'd rather pay double than have them mess with my car...simply put: it's RUDE

פורסם

צודקים - לא ראיתי.

עדיין, לא היו צריכים לשחק עם הרכב "מסירות". ועוד אחרי כן החזירו אותו למקום.

פורסם
שלא תטעה אני לא מצדיק אותה ,

אבל להתעלל ככה ברכב ?

התעללות זה בחיות מחמד.

בגרירת רכב שחונה במקום אסור מונעים התעללות בנהגים אחרים ובהפרעה לתנועה.

תנסה לעמוד בחנייה הפרטית של בעלת הג'יפ ותראה את תגובתה.

פורסם

די כבר למתחסדים. אתם מכירים היטב את מצוקת החניה בת"א, אפילו בחניונים אין מקום בשעות העומס. אני אישית לעולם לא הייתי מחנה שם (מניסיון עם ערית ת"א), אבל אני מבין אנשים שחונים במקומות כאלה (ממהרים, משהו דחוף, וכו'), למרות שהם במידה כלשהי מסכנים את העוברים במעבר החציה הזה.

אני רוצה לראות אתכם נשארים אדישים למראות האלה כשה-M3 שלכם מככבת בסרטון.

172

• תוכן חדש...