Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאביה שלי בבעלותי קצת פחות משנתיים וכ-30000 ק"מ. למכונית שלי א י ן התקנות כמו קודן, עלוקה, אזעקה ושאר מרעין בישין והיא מפגינה אמינות המצופה ממכונית חדישה ומודרנית (כלומר טיפולים שוטפים בלבד).

אני ממליץ לך לחפש את הדגם הידני אשר מציע חדוות נהיגה יחסית למתחרות.

בבעלותי דגם 1.4 ידני, והוא מספק ביצועים הוגנים למדי (אני בד"כ מהיר מרב המשפחטומטיות הקונבציונליות...) תוך הפגנת חסכון בצריכת דלק (אצלי כ-14 ק"מ/ל' בנסיעות פרבריות, ראשון-ת"א).

המכונית מאד מרווחת (מרווח ברכיים) ליושבים מאחור, תא הנוסעים איכותי מאד ללא קרקושים או ציוצים.

ההיגוי נעים ומספק היזון חוזר (יחסית למתחרות, הגה של 206 יותר טוב שלא לדבר על הגאים של 106/306), והניהוג חביב.

גרסת ה-1.6 מציעה מומנט בשרני יותר ב-2 קג"מ ועוד כ-20 כ"ס, אך הפער בין שתי הגרסאות אינו דרמטי.

נוחות הנסיעה מצויינת (מניסיוני רק לקליאו נוחות טובה יותר).

הסטיישן יכולה בקלות לענות על צרכיה של משפחה עד 4 נפשות.

עוד שאלות?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מני, אתה גורם לי להתגעגע לימי הכחולה... לימים בלי ביקורים במוסך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הפאביה שלי בבעלותי קצת פחות משנתיים וכ-30000 ק"מ. למכונית שלי א י ן התקנות כמו קודן, עלוקה, אזעקה ושאר מרעין בישין והיא מפגיה אמינות הצופה ממכונית חדישה ומודרנית (כלומר טיפולים שוטפים בלבד).

?

מה אתה עושה עם הביטוח? אין לך מקיף?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הביטוח שלי הסתפק באימובילייזר המקורי של המכונית, והפרמייה של המקיף כ-2400 ש"ח.

פורסם
הפאביה שלי בבעלותי קצת פחות משנתיים וכ-30000 ק"מ. למכונית שלי א י ן התקנות כמו קודן, עלוקה, אזעקה ושאר מרעין בישין והיא מפגינה אמינות המצופה ממכונית חדישה ומודרנית (כלומר טיפולים שוטפים בלבד).

אתה רומז על כך שהתקנות החשמל מצד היבואן נעשות בצורה לא מקצועית וכי מומלץ לוותר על המתנות האלה?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני לא רומז דבר, אני באופן אישי לא סומך על מתקין ישראלי ממוצע ש "ישחק" לי במערכות חשמליות ברכב.

אני מוכן לייקר את הפרמיה ולהימנע מהתקנות, שבפוטנציה הם פרטאצ'יות (על אחת כמה וכמה שמנסיון אם בעלי מקצוע שונים בארץ, רמת החאפריות וה"יהיה בסדר" נפוצה מדי...).

פורסם

אם היבואן נותן כזה יחס ללקוח חוזר (אוראל), שרכש כבר 5 מכוניות ממנו - זה מסכם את הכל. פשוט יריקה לפנים. בושה ליבואן!

פורסם

אין ספק, אם סקודה ימשיכו בקו הזה הם יגיעו למקום הנמוך שממנו הם צמחו בזמן האחרון.

גרף העלייה בפופולריות של המותג יירד מהר כפי שעלה.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
אתה רומז על כך שהתקנות החשמל מצד היבואן נעשות בצורה לא מקצועית וכי מומלץ לוותר על המתנות האלה?

מערכת חשמל של רכב מודרני היא דבר מורכב ורגיש מאוד. כל התעסקות עם המערכת הזאת היא פתח לצרות, לא משנה אם זה קודנית, חיישני רברס, מרימי שמשות או אזעקה.

רוב חברות הביטוח לא מחייבות התקנת קודנית, רק ברכבים מעל סכום מסויים. אני ממליץ להימנע מכל התקנה "מקומית", גם אם היא מבוצעת במוסך מורשה או אצל היבואן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק על השרשור

שאלה שלי לגבי פאביה "החדשה" מודל 2008 אוטומטית

1) באילו מנועים היא הייתה מצוידת בארץ בגרסה האוטומטית?

האם היה רק 1.6 (105 כ''ס) או גם 1.4 ?

2) הגרסאות האוטומטיות האם היו מצוידות בתיבות אוטומטיות פשוטות ? (כמה הילוכים? 5-6 ?)

3) האם היו בכלל גרסאות המצוידות ב-DSG ?

תודה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מתעלק על השרשור

שאלה שלי לגבי פאביה "החדשה" מודל 2008 אוטומטית

1) באילו מנועים היא הייתה מצוידת בארץ בגרסה האוטומטית?

האם היה רק 1.6 (105 כ''ס) או גם 1.4 ?

2) הגרסאות האוטומטיות האם היו מצוידות בתיבות אוטומטיות פשוטות ? (כמה הילוכים? 5-6 ?)

3) האם היו בכלל גרסאות המצוידות ב-DSG ?

תודה.

1. אך ורק 1.6 105 כ"ס.

2. תיבה אוטומטית רגילה, בעלת 6 הילוכים (ואפשרות להעברה ידנית).

3. לא. רק במתיחת פנים שתנחת בחודש הבא יש DSG7.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, תודה. מישהו נסע אליה, יודע איך היא מתנהגת? מבחינת זמינות כוח והיגוי? אני נסעתי רק על רומסטר אוטומטית, האם הן דומות? (לא בטוח לגבי משקל של כל אחת, האם הוא זהה).

ולא הבנתי מה הבעיה של השירות בארץ? האם הדגם מומלץ באופן כללי, או שלא כדאי ? מבחינת שירות ואמינות.

תודה

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לגבי האמינות - זה לא גורף. יש הסובלות מתקלות חוזרות ונשנות ויש כאלה המגלות אמינות מצויינת (כמו האקסית שלי ורכבים של חברים קרובים).

האוט' לא רעה - היא זריזה למדי, לא רחוקה בביצועים מהידנית. ביליתי סופ"ש ארוך בחברת פביה אוט' ברמת הגימור הבסיסית - התנהגה פחות טוב מה"ספורט" שלי. האחיזה דלה יותר וההיגוי קליל מידי. מצד שני, נוחות הנסיעה הייתה טובה משמעותית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מסכים בגדול עם RS ואוסיף שהחסרון העיקרי של הרכב הוא רעש המנוע שחודר לתא הנוסעים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, זה כבר עניין אחר. אני אישית מאוד אוהב את צליל המנוע (שהוא בהחלט אופטימי מאוד ל-1.6 :wink:) וזה לא מפריע לי בכללץ

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...