Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם! אני אבדוק את האפשרויות שנתתם כאן ואחזור עם מסקנות.

יש לך 350K לקנות רכב משפחתי אבל מה שמפחיד אותך זה עלות האחזקה?

נשמע לי קצת מוזר...

כמו כן מה זאת אומרת "ביטוח צעיר"? לא שמעתי על רכב שאין אפשרות לבטח אותו בביטוח לנהג צעיר.

תתפלא אבל אם יש כך סכום נתון מסיבה כל שהיא לא אומר שתוכל לשלם 30k ביטוח בשנה והוצאות שותפות בעלות מטורפת. ויש רכבים יקרים שניתן לבטח אותם אך ורק דרך היבואן מכיוון שחברות הביטוח לא מתעסקות עם עלויות כאלה.

פורסם

אם המצב הוא כזה: יש תקציב לקניה אבל התחזוקה השוטפת תהיה עליך,

במקרה כזה רצוי להסתפק במפשחתית פרמיום כמו פאסאט או אודי A4.

דברים יותר חריגים ויקרים יהיו בעייתיים לאחזקה.

פורסם
אינפיניטי G37 S3.7

חזק 320 כ"ס ,מרשים ,מפואר ,מתאים למשפחה.

לנהג בן 19? לא חבל על הרשיון\חיים שלו?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
שלום, אני בחור בן 19 וחצי שמחפש רכב שישמש אותי הן להנאה והן להסעה של בני המשפחה בנוחות סבירה. התקציב כרגע הוא בעל שש ספרות וכנראה יכיל את רוב הצעותיכם. הדרישות מהרכב (כיאה לרכב ״פלז׳ר״) רכב עם 4 מקומות + מקום סביר לרגליים מאחורה, כוח זמין, שיראה טוב זה חשוב, ושהתחזוקה שלו לא תהיה מגוכחת. אה כן :oops: ביטוח צעיר קיים במדינת ישראל. תודה על העזרה, אורן.

קאדילק CTS מתאימה לדרישות שלך (הייתי לוקח את הגרסה החזקה).

A4 3.2 קוואטרו, או A4 2.0T בשביל לחסוך קצת כסף. מרווחת, מרשימה מאוד, חזקה, תא נוסעים נהדר. הביטוח כנראה יהיה פשוט מלבטח כלמיני ספורטיביות. הייתי גם בודק את הQ5, אותו דבר רק גבוה יותר (עם יכולות כביש טובות מאוד). עם קצת משא ומתן אתה יוצא עם 3.2 מאובזרת בצורה טובה בפחות מהתקציב שלך.

סדרה 3 יקרה מדי וC קלאס בגרסאות האלו באמת לא שווה את הכסף.

האינפינטי היא גם אופציה טובה מאוד כמובן. על הלקסוס IS לא הייתי מתעכב, מנוע חלש והאוטו עצמו מזדקן.

פאסאט CC היא אופציה מעניינת.

A3 תהיה צפופה מדי לשימוש של ארבעה מבוגרים, אבל גולף GTI דווקא תעשה עבודה טובה מאוד (יש יותר מרחב רגליים מהרבה מכוניות משפחתיות), עם הרבה כוח, נוחות טובה מאוד ובכמעט חצי מהתקציב שלך.

בכל מקרה, אם אתה מחפש אירופאית ואתה לא מצליח לקבל הנחה משמעותית (15%) כרגע, תחכה עם הרכישה עוד חודש-חודשיים, המחירים צריכים לרדת בגלל היורו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לנהג בן 19? לא חבל על הרשיון\חיים שלו?

לא צריך להיות יותר מדי דרמטיים. בארצות הברית לכל גרסה חזקה של קאמרי\אקורד יש ביצועים דומים ועדיין בני 16 נוהגים בהן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא צריך להיות יותר מדי דרמטיים. בארצות הברית לכל גרסה חזקה של קאמרי\אקורד יש ביצועים דומים ועדיין בני 16 נוהגים בהן.

הכבישים פה זה כמו high way של ארה"ב :-D

פורסם

אני הייתי אומר לך ללכת על הסקודה סופרב,אני פשוט חושב שהאוטו הזה מצויין מכל בחינה,הכל מנוחות ויוקרה בגרסה המפוארת שלו,ועד מנוע חזק ואמין ותיבת הילוכים מצויינת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

159Q4- רכב מדהים, מנוע 3.2 עם 260 כ"ס, מאד מהנה, זה אם אתה רוצה משהו יותר משפחתי...

אלפא GT- מוכרים כרגע רק את ה2 ליטר ולא את ה3.2 (וחבל...) עדיין רכב מאד יפה ומהנה, וזה כמו שאמרת 4 מקומות...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
ניסאן 370Z וכל מילה מיותרת (מישהו אמר אודי S3)?

נכון, כי בניסאן 370Z יש ארבעה מקומות למשפחה. קראת בכלל את הדרישות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראית פאנאמרה במציאות? לטעמי - גם אם לא באמת יפה, זה מאוד מאוד מרשים.

רוני

כן, ראיתי. איכס. מה שמרשים אותי זה כמה הם מצליחים למרות העיצוב הדוחה הזה.

emotion of motion

פורסם
נכון, כי בניסאן 370Z יש ארבעה מקומות למשפחה. קראת בכלל את הדרישות?

קראתי אך שכחתי, טעות שלי.הסתנוורתי מהתקציב, מה אני יכול לעשות :(

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תודה לכולם! אני אבדוק את האפשרויות שנתתם כאן ואחזור עם מסקנות.

תתפלא אבל אם יש כך סכום נתון מסיבה כל שהיא לא אומר שתוכל לשלם 30k ביטוח בשנה והוצאות שותפות בעלות מטורפת. ויש רכבים יקרים שניתן לבטח אותם אך ורק דרך היבואן מכיוון שחברות הביטוח לא מתעסקות עם עלויות כאלה.

אני לא מכיר רכב שניתן לבטח רק דרך היבואן.

כמו כן גם אני מחזיק רכב שהמחירון שלו דומה לתקציבך ואחרי הצעות שהגיעו עד ל42K רק למקיף מצאתי סוכן שביטח אותי ב8K.

לכל הרכבים הנ"ל עלות האחזקה גבוהה מאוד, אם אין לך את הכסף ו\או העצבים לשלם על זה אל תקנה רכב יוקרה.

• תוכן חדש...