Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן EOS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שאין כרגע חדשות מהיבואן אלא רק ביבוא אישי. אני מתעניין בדגמי 2008.

1. איך המנוע 2 ליטר FSI? זה אותו מנוע של הפאסאט?

2. האם הרכב שקט כשהגג סגור? אין רחשי אוויר במהירויות גבוהות?

3. מדוע הרכב נמכר רק שנתיים בארץ? האם היו בעיות מיוחדות? האם בחו"ל הוא מצליח?

4. האם יש מקום סביר ליושבים מאחור? בהשוואה ל - 307CC למשל?

5. האם עלויות אחזקה וטיפולים הן כמו בפאסאט עם מנוע דומה?

6. כל הערה / הארה תתקבל בברכה,

תודה

פורסם
אני יודע שאין כרגע חדשות מהיבואן אלא רק ביבוא אישי. אני מתעניין בדגמי 2008.

1. איך המנוע 2 ליטר FSI? זה אותו מנוע של הפאסאט?

2. האם הרכב שקט כשהגג סגור? אין רחשי אוויר במהירויות גבוהות?

3. מדוע הרכב נמכר רק שנתיים בארץ? האם היו בעיות מיוחדות? האם בחו"ל הוא מצליח?

4. האם יש מקום סביר ליושבים מאחור? בהשוואה ל - 307CC למשל?

5. האם עלויות אחזקה וטיפולים הן כמו בפאסאט עם מנוע דומה?

6. כל הערה / הארה תתקבל בברכה,

תודה

1. בארץ נמכרו רק 2 מנועים האחת הוא 2.0 TFSI ולא FSI רגיל מנוע שני הוא 3.2.

2. כשאני נסעתי על הרכב הזה בשני המנועים הרכב הזה הוא שונה משאר הקבריולה שנמכרות הגג שלו הוא קשיח, ואם אתה לא שם לב זה מאוד דומה לקופה בקיצור אני יכול לומר לך שגם בנסיעות 140+ אין רעשים "כבדים".

3. מדוע?... מכיוון שהוא נמכר יקר כשרוב המתחרות שלו נמכרו יותר זול לכן הרכב גם לא הצליח כול כך בארץ לא היה לו שום בעיה מיוחדת לגבי חו"ל מה שיצא לי לראות שיש נוכחות רבה של הרכב הזה על הכביש.

4. יש מקום לא סביר אלא נורמלי אבל זה מאוד תלוי גם מי יושב מאחור כן, נגיד בנאדם רחב לא שהוא לא יצליח לשבת מאחורה אלא יהיה לו צפוף.

5. העלויות של הרכב הזה הם ממוצעות לדגם הזה אני לא יודע להגיד לך, יותר יקר פחות יקר אבל מדובר במנוע טורבו שלפי דעתי דורש התייחסות אחרת אבל במנוע האטמוספרי הרגיל לא אמורים היות בעיות מבחינת תחזוקה.

אישית אחרי שגם הייתה לי SLK 350 או Z4 אני דיי אהבתי את האיוס רכב מפנק מהיר מאוד יש לו הרבה פוזה, ויחסית המחירון שלו לא גבוה שורה תחתונה אני ממליץ על הרכב הזה. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

תודה על האינפורמציה,

המחירים לדעתי גבוהים אבל מה האלטרנטיבה? 307CC? ה - A3 ו' A4 הן לא גג קשיח

הב.מ.וו 325 ו' 330 ובטח 335 יקרות בהרבה. גם הלקסוס IS250 עם הגג הנפתח הקשיח יקרה ויש רק 2010.

פורסם

Laurence השאלה היא מה אתה מחפש חדש או ישן, ומה התקציב שלך או שאתה בכלל מוכן לייבא רכב?.

תשמע אני לא כול כך מעודכן לגבי המחירים של ה-3 קבריולה אבל אולי תוכל למצוא מהצורה הקודמת במחירים יחסית נגישים אבל, כך בחשבון שאם אני הייתי צריך לבחור לא הייתי מתפשר על פחות מה-330I מכיוון שהוא יותר חזק משאר הגרסאות אבל זו דעתי.

לגבי A4 ו-A3 שניהם באות, עם גג בד לגבי הA3 היא נמכרת כיום לגבי A4 קבריולה היא כבר לא נמכרת כמה שנים.

לגבי הלקסוס מכיוון שאני לא יודע מה התקציב שלך, אז אני לא יודע מה אני יכול להמליץ לך.

עצה שלי עם תפסה את העין שלך הפיג'ו אתה חייב לבצע עליה נסיעה עליה שלא תהיה מאוכזב ממנה מבחינת הכוח, אבל בחודשים הקרובים אמורים אמורה לנחות כאן ה-308CC שלפי דעתי מאוד יפה רק השאלה היא בכמה ימכרו אותה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

מדובר על רכב משומש, שנת 2008. בתקציב של 200-220K

לדעתי ב.מ.וו לא נכנס בתקציב. EOS, 307CC ואולי A4 נכנסים בתקציב אבל ב- A4 גג ברזנט.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מאוד מאוד אוהבת את האוטו הזה , יש לי אותו משנת 2008 והוא מדהים ,נוסע חלק ומאיץ במהירות , נוח בפנים , חוץ מריפודי עור שלא מתאימים לארץ (חם מידי ) , יש לו גג קשיח ויש לו גם גג נפתח וגם sun ruff ,

יש לי בעיה אחת שזה נזילת מים מהגג לתוך האוטו לתא המטען ,

אם עוד משהוא סובל מבעיה זו , נא לפנות אליי בפרטי .

פורסם

אריאלה, את חדשה אומנם אבל נא לשים לב לתאריכים!

הדיון הזה (חוץ מהתגובה שלך שהקפיצה אותו) הוא מלפני שלוש וחצי שנים כמעט!

פורסם

אתה עושה בשכל כשאתה הולך על גג קשיח, השקט הנפשי שווה את התוספת כסף.

EOS היא האופציה הכי שפויה בתקציב הזה.

יש וולוו C70 אבל הם דיי נדירות. יש את הגרסאות קבריולט של אינפיניטי ולקסוס אבל הם חדשות מדיי ולכן חורגות מהתקציב.

BMW סדרה 3 קבריולט (גג קשיח) כן נכנסת לך בתקציב אבל הם דיי נדירות ולוקח הרבה זמן עד שאחת כזו מופיעה בלוחות.

ד"א, אני מקווה שהרכב הבא שלי יהיה ה-BMW, אם אני אצליח למצוא אחת במצב שפוי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

307CC מגיעה עם גג קשיח,המנגנון הוא תוצרת אוסטריה,בדיוק כמו בפורש קבריו,והוא מוצלח מאד.

ל307CC יש גם גרסה 180סוסים עם גיר ידני ועור קאמל,יש כמה בודדות כאלה בארץ.

פורסם
מדובר על רכב משומש, שנת 2008. בתקציב של 200-220K

לדעתי ב.מ.וו לא נכנס בתקציב. EOS, 307CC ואולי A4 נכנסים בתקציב אבל ב- A4 גג ברזנט.

אם אתה מתכוון לקנות רכב שבזמנו יובא לארץ, אז זה בסדר.

לייבא בעצמך רכב משנת 2008 אתה לא יכול. אפשר לייבא לארץ או רכבי אספנות, או כאלה שגילם לא עולה על שנתיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם אתה מתכוון לקנות רכב שבזמנו יובא לארץ, אז זה בסדר.

לייבא בעצמך רכב משנת 2008 אתה לא יכול. אפשר לייבא לארץ או רכבי אספנות, או כאלה שגילם לא עולה על שנתיים.

אתה צודק,אבל באמת ב2010 כשהשרשור הזה נפתח,היה עוד אפשר. :)

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...