Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הבלאי של מחשב בן 4 שנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי צריך מחשב עמדה (אינטרנט בעסק)והוא ראה כמה דברים ביד 2.

המחשב הנייח שלי בן 5 שנים ולא היו לי הרבה תקלות חוץ מספק כוח שהוחלף ובית מאוורר שהרסתי בטעות.

האם 400 שקל זה מחיר סביר למחשב amd athlon 64 3200 עם גיגה ראם ו120 גיגה הארד דיסק +רישיון לXP?

תכל'ס מה יכול לההרס כבר ?חוץ מהארד דיסק?

המחשב צריך לגלוש באינטרנט וזהו ככה שאם יש משהו עוד יותר זול אז יותר טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני אומר אם זה 400 שקל ויש מסך והכל עובד - תיקח, מה כבר יכול להיות.

ב"דכ מה שנדפק זה הארד דיסק או קבלים בלוח אם שמתנפחים.

במחיר הזה שיעבוד עליו עד שיתקלקל ואז תקנה עוד אחד כזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אנשים עדיין בסרטי הקבלים שמתנפחים?

זה כמו לדבר על אוטו משנת 2000 שיצטרך כיוון צ'וק וקרבורטור.

אין כבר בעיות כאלו בערך מאמצע ימי הפנטיום 4 (ופה מדובר על מחשב שנתיים שלוש יותר חדש מזה)

בעיקר מה שהולך הוא דיסקים קשיחים ומאווררים (בעיקר השני - ולכן צריך לבדוק את כולם ומה שלא תקין לזרוק ולהרכיב חדש + לנקות את כל ההיטסינקים + להחליף משחת קירור - זה סה"כ עבודה של כמה עשרות שקלים לשקט תעשייתי)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כל קבל אלקטרוליטי, יכול להתנפח ולהתפוצץ, לא משנה אם זה בפנטיום 4 או בפנטיום 0 .

רצוי לפתוח את המחשב ולהתבונן היטב על הלוח קבלים נפוחים יעידו על לוח אם שהולך להתפגר בקרוב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

לפני חצי שנה שני קבלים התפוצצו לי ביום בהיר אחד בלוח אם, זה תמיד יקרה,אבל יש כיום לוחות אם בטכנולוגיה שונה שהקבלים מחזיקים יותר מתח ולא בנוים להתנפח.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

ברור שכל כבל (במיוחד ישנים ולא SOLID חדשים) עלול להתנפח ולהתפוצץ, פשוט הלוחות שהיו רגישים לזה כבר ממזמן עברו מהעולם.

זה כ"כ נדיר...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...