Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיע לתחנת משטרה. תבקש את בוחן התנועה שיבדוק לך את הרכב.

אם נראה לו שאתה יכול להמשיך לסוע עם ה:

חופש בהגה/צמיגים יבשים סדוקים/פנסים מכוונים לשמיים/בלי אור ברקס/בלי אור אחד/ וחלונות צד צבועים צבע שחור וממש ממש טיפ טיפה נזילה שמן ברקס ושמן מנוע.

לפני כן כמובן תתקשר למשרד הרישוי ותשאל מה הפרוצדורה של רכב שבוחן משטרתי הוריד מהכביש

עצה גאונית, ללא ספק.

קח רק בחשבון שהורדה מהכביש ע"י בוחן תנועה כרוכה בקנס כספי, ובמקרים לא מעטים גם בהעמדה לדין ושלילת רישיון ע"י קצין משטרה !

כמובן שיזקפו לחובתך גם נקודות וכל היוצא בזה.

אם זה שווה לך 2000 ש"ח, לך על זה.

ונושא שלשמו התכנסנו - אם אתה לא קונה מכונית ממש חדשה, שווה לך להשקיע בשיפוץ גיר או בהחלפתו בגיר מפירוק.

לפחות אתה יודע מה "יש לך ביד".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 לגבי ה S80, עדיף שתרד ממנה

אל תשאל כמה יעלה לך גיר ב S80 [תתחיל לנחש בכיוון 5 ספרות ואני לא מדבר על סכום של 10000 ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טוב,

אתם רואים שאנחנו מתקדמים...?

בעקבות חן - ירדה האופציה של הורדה...

טל - OK מה גם שלא מצאתי איזה 2.4 ליטר "מציאה" בשום מקום.

אגב חן, בגלל שאני יודע מה יש לי ביד, האופציה של השמדה נראית לי סבירה...באמת. מדובר ברכב טוב, עם זאת עשה כאמור מעל ל 300,000 ק"מ, אני צופה שהגיר אינו הרכיב היחיד שיודיע לי חגיגית על פרישתו לגמלאות.

באמת שאין לי מושג מה לעשות! :cry:

אם מישהו מוכר משהו מעניין (או שסבתו החליטה להפסיק לנהוג ומעמידה למכירה את ה"מכונה"), גדול, 4 דלתות או סטיישן (יש ילדים, ויהיו עוד בעזרת השם והתרגיל), לא רנו, אני פתוח להצעות, גם בהודעות פרטיות.

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אגב אל תשכח שהמנוע עבר אוברול מתישהו (לפני 4-5 שנים).

שטוף אותו, תוריד כבר את הצלחות המזוויעות הללו ותתאהב מחדש.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לדעתי - יש לך כבר מושג , אתה צריך למכור את הרכב (אפילו כמו שהוא) ולקנות אחר .

זה עניין ההרגשה כי הרכב עשה את שלו וצריך להתקדם + השותפה לוחצת , ויש בזה היגיון .

אנחנו ( הבנים ) חיים בקצב שלנו , ולטפל ברכב , רכב עומד , נסדר מחר וכו' - אצלן זה אחרת , רוצות שקט וביטחון .

כעת אתה צריך לפתוח דיון - ביעוץ לקניית רכב :wink: הצג תקציב מוערך ודרישות , וקבל המלצות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יואב, חרצת את דינו של הרכב ואתה מחפש רק חיזוקים להשמדתו כדי ללכת על זה בלב שלם.

ההצעה שלי מתבססת על כך שיהיה אפשרי לשלוח לגריטה (ולקבל סכום מצויין של 3K) רכב צעיר מ-15 שנים, בתקווה שזה יתאפשר כמובן.

חפש 940 לחלקים (ביננו, לא בעיה גדולה למצוא אחת ראויה במצב סביר שעמדה כמה שנים) וקנה אותה בזול לחלקים.

תקן בעזרתה את הגיר, אם המנוע שלך עבר אובראול לפני 4 שנים, ואתה מתחזק אותו כראוי, הייתי לוקח את ה"סיכון" שעומד מאחורי חלקים יקרים נוספים העלולים להתבלות ברכב הפרטי שלך כמו מנוע (בדיוק מה שאמיר שליט ציין), וממשיך לקלף את הרכב חלקים, עד ששלך באמת תגיע למצב ז"ל ולתקן אותה יהיה עסק יקר במיוחד.

אחרי ששתיהן יעמדו רקובות ובמצב גרוע למדי (בתקווה שזה יקח כמה שנים), שלח לגריטה את שתיהן - תקבל בחזרה 6K, יוצא מצב שהמשכת להשתמש באותו הרכב עוד כמה שנים, לא ספגת שום ירידת ערך, ואפילו "מכרת" במחיר טוב (תחסיר מהסכום שתקבל מהמדינה את המכונית שקנית לחלקים, ותגיע למחיר טוב יותר ממה שהיית מוכר את שלך אחרי שנים במצב מריר).

אישית, לא הייתי מוכר. מה שהצעתי זה חתיכת פרוצדורה רצינית, אבל נראית לי גם כדאית ביותר (אין ירידת ערך, אין בזבוז של עשרות אחוזים מסכום של קניית איזה רכב חדיש), מצד שני, זה הולך להיות מרגיז, הרכב יצטרך תיקונים מעצבנים פה ושם, וכשצריך לשמש אישה באופן יומיומי, זה לא הכי אמין.

משה

פורסם

משה, הוא לא יוכל לשלוח את שתיהן כי רק מכונית עם טסט מתקבלת לגריטה.

יואב, אני חושב שתעיף את הוולבו ותקנה משהו נורמלי אבל שכבר ספג את הירידה הרצינית. מזדה 626 לדוגמא(יש גם סטיישן-נדירות), יונדאי סונטה אולי.. ועוד.

את הוולבו נסה קודם למכור ביד 2 ב-3000 ש"ח או משהו כזה. בפירוקיה לא תקבל יותר מאלפיה. אולי אולי 1500..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
יואב, חרצת את דינו של הרכב ואתה מחפש רק חיזוקים להשמדתו כדי ללכת על זה בלב שלם.

ההצעה שלי מתבססת על כך שיהיה אפשרי לשלוח לגריטה (ולקבל סכום מצויין של 3K) רכב צעיר מ-15 שנים, בתקווה שזה יתאפשר כמובן.

חפש 940 לחלקים (ביננו, לא בעיה גדולה למצוא אחת ראויה במצב סביר שעמדה כמה שנים) וקנה אותה בזול לחלקים.

תקן בעזרתה את הגיר, אם המנוע שלך עבר אובראול לפני 4 שנים, ואתה מתחזק אותו כראוי, הייתי לוקח את ה"סיכון" שעומד מאחורי חלקים יקרים נוספים העלולים להתבלות ברכב הפרטי שלך כמו מנוע (בדיוק מה שאמיר שליט ציין), וממשיך לקלף את הרכב חלקים, עד ששלך באמת תגיע למצב ז"ל ולתקן אותה יהיה עסק יקר במיוחד.

אחרי ששתיהן יעמדו רקובות ובמצב גרוע למדי (בתקווה שזה יקח כמה שנים), שלח לגריטה את שתיהן - תקבל בחזרה 6K, יוצא מצב שהמשכת להשתמש באותו הרכב עוד כמה שנים, לא ספגת שום ירידת ערך, ואפילו "מכרת" במחיר טוב (תחסיר מהסכום שתקבל מהמדינה את המכונית שקנית לחלקים, ותגיע למחיר טוב יותר ממה שהיית מוכר את שלך אחרי שנים במצב מריר).

אישית, לא הייתי מוכר. מה שהצעתי זה חתיכת פרוצדורה רצינית, אבל נראית לי גם כדאית ביותר (אין ירידת ערך, אין בזבוז של עשרות אחוזים מסכום של קניית איזה רכב חדיש), מצד שני, זה הולך להיות מרגיז, הרכב יצטרך תיקונים מעצבנים פה ושם, וכשצריך לשמש אישה באופן יומיומי, זה לא הכי אמין.

משה

הנה יש פן חיובי לגריטה.

רבים מאיתנו הפכו כלכלנים ויועצי ממון.

:-D

מי שאמר שהממשל לא חשב לעומק טועה :idea:

פורסם

בוקר טוב,

אתמול ביליתי בערב בצפייה במשחקי חצי הגמר עד שבת הזוג הגיע והעבירה ל"הרווק". אחרי 3 שניות מול הרעיה בהבעה של WTF? עברתי למחשב ל "יד 2" בחיפוש אחרי רכב אחר.

הבוקר קמתי עם מחשבה שונה במקצת, של אולי להציל את הנבלה הזקנה, ולהרוויח עוד שנתיים בהם הרכב ישרת אותי כפי שעשה עד היום. הבוקר אמשיך לחפש גיר מפירוק, ואם למישהו יש רעיון היכן ניתן למצוא גיר שכזה, או לחילופין מישהו שיכול לשפץ גיר ברמה טובה, ובמחיר סביר - אשמח לדעת.

אחרי שתהיה הערכת עלויות מדוייקת יותר, ניתן לקבל החלטה מושכלת.

אגב, אמרו לי שיש בראשון לציון מישהו שמפרק וולוואים מכל השנים, ובמקום יש לו גם ליפטים לעבודות הרכבה עם צוות מיומן. מישהו מכיר? שמע? יודע?

תודה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פנה לזיסו יוסי מרח' שלמה בת"א (שם אני מטפל), אני חושב שיש לו תיבה כזו זמינה במוסך.

בכל מקרה הוא בטח יכול להשיג אחת מהפירוקיה בבני ברק.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אני אומר תמכור בסכום זעום, נניח 2000 ש"ח, תקנה בסכום הזה רנו קליאו / מגאן ותגרוט אותה!

ככה תקבל 3000 ש"ח וגם תעשה טובה לאנושות :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

טובה לאנושות בהחלט יעשה, אבל יקבל אולי 3000 אגורות כי אין שום מגאן\קליאו שמתאימה לתכנית הגריטה..

ואני עדיין בדעה להעיף את הנבלה..או לגנוב לפרנקוס את הגיר!:twisted:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לקחת לפרנקוס את הגיר זה בגדר התעללות, לא מקובל לחלוטין !

לבעל הוולבו:

תבדוק אם גיר של לנד רובר או יגואר או BMW או אפילו 505 מתאים גם לך.

ZF4HP24

יכול להיות שגיר של סיירה 4HP יכול להתאים לך.

שאל את משה והרפורמים הוא מתמצא טוב מאוד.

• תוכן חדש...