Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף דבר (זמני),

נרכש גיר אצל "איצ'י פרט" בגנות, הוכנס לתא המטען של הנבלה, ונסעתי למכון גירים "גיר רון" בדרום ת"א, אותו אני מכיר כבר שנים רבות.

אין הרבה מה לומר על התהליך, הוחלפו מחזירי שמן, נבדקו כל הרכיבים שבדרך, והורכב הגיר החדש-ישן.

בנסיעה, כדבר ראשון הגיר וידית ההילוכים "מהודק". אין יותר את החופש הקל שהיה בידית קודם לכן. הגיר מגיב בסדר, אם כי יש לי תחושה קצת "כבדה". זה מינורי יכול להיות שזה נובע בכלל מהחומוס שניגבתי בצהריים והכבדות היא שלי...אני מניח שזה יחלוף.

כל התהליך בוצע עם קבלות מלאות.

עלויות כולל מע"מ:

גיר 2204 ש"ח

עבודה 800 ש"ח

תמונות:

Picture 1044.jpg

Picture 1045.jpg

Picture 1046.jpg

Picture 1047.jpg

Picture 1048.jpg

Picture 1049.jpg

Picture 1050.jpg

Picture 1051.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

התמונות הקודמות הן מתחילת העבודה,

עוד תמונות:

Picture 1053.jpg

Picture 1055.jpg

Picture 1057.jpg

Picture 1059.jpg

Picture 1060.jpg

Picture 1062.jpg

Picture 1072.jpg

Picture 1078.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

עוד תמונות...

Picture 1078.jpg

Picture 1079.jpg

Picture 1080.jpg

Picture 1082.jpg

Picture 1084.jpg

Picture 1089.jpg

Picture 1114.jpg

Picture 1130.jpg

לשעבר:

פורסם

ועוד תמונות, והאוטו אחרי שהפנקתי אותו בשטיפה ראשונה מאז...מאז...ספטמבר 2009...

Picture 1132.jpg

Picture 1149.jpg

Picture 1150.jpg

Picture 1151.jpg

Picture 1153.jpg

Picture 1154.jpg

לשעבר:

פורסם

ועוד דבר חשוב,

בכל התהליך קיבלתי עצות זהב, הכוונה, וסבלנות מאיציק מרקדו, בעל מוסך לוולוו והונדה ביפו.

נקווה שיהיה שקט מכיוון הגיר עכשיו.

לשעבר:

פורסם

יפה, יפה החלטה נכונה.

אגב - תא המטען שלך נראה בדיוק כמו שלי עם מיכל נוזל קירור , מיכל שמן וג"ק הדראולי.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
הגיר שנקנה , כמה קילומטראג' הוא עבר לפני שנרכש ?

אין לי מושג. זו האמת.

אם היו אומרים לי שזה ירד מוולוו עם 75000 ק"מ שהושבתה בגרמניה, לא הייתי מאמין. אם היו אומרים לי שזה גיר שירד מרכב מקומי שהושבת אחרי 200,000 ק"מ - גם לא הייתי מאמין...

בקיצור - כל מה שהיו מחרטטים לי לא הייתי קונה, ולכן אני לא שואל שאלות שכל תשובה שיתנו לי לא תספק אותי.

לשעבר:

פורסם

אגב - תא המטען שלך נראה בדיוק כמו שלי עם מיכל נוזל קירור , מיכל שמן וג"ק הדראולי.

ג'ק הידראולי, היה לי מאיפשהו ולכן נכנס לרכב, נוזל קירור - אני לא יודע למה הוא שם, מעולם לא נדרשתי להוסיף לזקנה מים. המיכל "שמן" הוא לא שמן, הוא נוזל קירור אדום של פרסטון...

לשעבר:

פורסם

באמת שאלה רצינית,

אתה מתקין גיר מפירוק כאשר אתה לא יודע כמה ק"מ הוא כבר עשה וכמה זמן הוא יחזיק ?

אני באופן אישי לא הייתי מתקין גם בחינם לאור הוצאות הזמן והטירחה שלא לדבר במחיר של 3000 ש"ח.:?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כמה זמן הוא יחזיק? אללא מעאק...

ברצינות, אם הייתי כותב לך שזה גיר שפורק מוולוו 96' שהיה בגרמניה על רכב של גב' זקנה, וכשהיא התפגרה היורשים שלחו את הרכב לפירוק או שקר כלשהו אחר, היית קונה את זה? היית שם ברכב שלך גיר שיש עליו סיפור מרגש כזה? אתה קונה את סיפורי הפוגי שסוחרים שולפים בקצב יותר מהיר מיירי של וולקן?

אתה מצפה לראות תעודות מקוריות? אם תמצא מי שיספק לך תעודות שכאלה, (והן אמיתיות, כי גם אם יראו לי תעודה אני לא אאמין) לא בטוח שתמצא גיר, ואם כן זה יעלה לך פי שלוש.

אני מתייחס לדברים בקצת פחות רצינות, ומקווה לטוב. לא ילך? תמיד אפשר לחזור לתכנית המקורית עם הצבע הכחול...

לשעבר:

פורסם
כמה זמן הוא יחזיק? אללא מעאק...

ברצינות, אם הייתי כותב לך שזה גיר שפורק מוולוו 96' שהיה בגרמניה על רכב של גב' זקנה, וכשהיא התפגרה היורשים שלחו את הרכב לפירוק או שקר כלשהו אחר, היית קונה את זה? היית שם ברכב שלך גיר שיש עליו סיפור מרגש כזה? אתה קונה את סיפורי הפוגי שסוחרים שולפים בקצב יותר מהיר מיירי של וולקן?

אתה מצפה לראות תעודות מקוריות? אם תמצא מי שיספק לך תעודות שכאלה, (והן אמיתיות, כי גם אם יראו לי תעודה אני לא אאמין) לא בטוח שתמצא גיר, ואם כן זה יעלה לך פי שלוש.

אני מתייחס לדברים בקצת פחות רצינות, ומקווה לטוב. לא ילך? תמיד אפשר לחזור לתכנית המקורית עם הצבע הכחול...

אנשים עם גישה זורמת כמו שלך, בעיקר חובבי הישנות תמיד מצליחים.

אני מאחל לך 150000 נוספים עם הגיר שקנית.

בהצלחה !

• תוכן חדש...