Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב נמוך 10K עד 12K אני צריך משהו בסגנון קנגו או ברלינוג בפועל אני מעדיף סטיישן.

קשה למצוא סטיישן טוב במחיר כזה ואני מתלבט בין קנגו וברלינגו. בלוחות ראיתי שבשנתונים של 2001 2002 המחיר מתאים.

אשמח לעצה בבקשה.

תודה,

רמי.

פורסם

ועדיין מה עדיף מבין השניים

מכונית משנתון כזו נסעה די הרבה מה נחשב לקמש סביר עבור דיזל ?

אגב מעניין הציטוט שלך

רמי

פורסם

סביר לדעתי זה סביבות ה-300K(יש כמובן גם עם הרבה יותר). מה שפחות מזה-מציאה.

קשה לומר איזו עדיפה.. שתיהן לא שיא האמינות אבל אם טופלו כיאות יפגינו אמינות לא רעה.

הברלינגו קצת יותר ידידותית לישבן ולגב..:wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
תקציב נמוך 10K עד 12K בפועל אני מעדיף סטיישן.

אני לא ממליץ לקנות מסחרית בתקציב הנ"ל.

אם אין לך צורך להסיע 5 אנשים או להתקין 3 כיסאות בטיחות,

אני מאוד ממליץ לך לחפש פולו או קורדובה SDI סטיישן (רכבים זהים).

נכון שקשה למצוא במצב בסיר , אבל שווה לחפש.

תקבל רכב יותר אמין ויותר חיסכוני ממסחריות שאתה מתעניין בהן.

רכב מסחרי לא רק יהיה עם קילומטראז' אסטרונומי, הרבה פעמים הופכים אותם לסוג של משאית (גם מבחינת העמסת משקלים, וגם הובלת חומרי בניה, צנרת, פסולת ועוד).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...