Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 416
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי פספסתי , איזה סוג המכשיר ? ואם לא אכפת לך אז כמה הוא גם עלה (אפשר גם בפרטי). 

אייל הצלחת כבר למצוא איזה דגם זה ? :lol: (אם זה סודי אני אבין )

עתיד מה שמותקן לך ברכב נראה גם מעניין ( flyaudio ) - יש לך אולי מספר דגם או שזה פשוט הדגם שמוצע ב 7200 ?

תודה.

פורסם
אם הסוללה הפנימית שלו היא 12 וולט אז זה קל מאוד

תקנה מייצב מתח לרכב - 12 וולט (אמור לעלות באיביי 2\3 דולר)

ותתקין

אם הסוללה היא 12 וולט אתה לא יכול להשתמש במייצב מתח פשוט/סטנדרטי מכיוון שמתח המבוא חייב להיות לפחות ב-2 וולט יותר גבוה ממתח המוצא במייצבי מתח ממשפחת 78XX

ובמייצבי מתח יקרים כ-0.4 וולט לפחות שעולים כ-30 שקלים כולל משלוח ולא ניתן להשיגם בארץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

מארק, יש מוצרים באיביי שלוקחים 9 עד 18 או 11 עד 15 וולט

ומוציאים 12 וולט DC יציב.

זה עולה בין 5 ל-10 דולר

תלוי באיכות בכמות ובלה בלה בלה

יתכן שלקרא לזה מייצב זה לא מינוח נכון, אלא "ממיר מתח"

אם תרצה - אני בטוח שלא על זה יקום ויפול משהו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול נסעתי בסופרב חדשה של חבר, והייתה מותקנת אצלו מערכת שהייתה ברמה גבוהה ועשתה רושם מקורי, אבל היו עליה יותר מדי כפתורים, מה שגרם לי לחשוב שזה מה שנקרא "תואם מקורי".

VW_RNS_510.jpg

ככה נראה RNS510 מקורי.

בסופרב היו משהו כמו 6 כפתורים מכל צד של המסך (במקום 4) ועוד בערך 4 בתחתית.

אני זוכר שבתחתית היו כפתורי ipod, dvd, cdc וגם פלסטיק שאפשר להסיר ושם יש סלוט micro sd וכניסת av.

מישהו מצליח להבין על איזה HU אני מדבר לפי התיאור?

Auto Emoción

פורסם

אוראל, יום היסטורי: יש פרט זניח שקשור לסקודה שאני יודע ואתה לא :)

RNS510 נקרא בסקודה : קולומבוס. (בקשר לבולרו אתה צודק)

אי אפשר לשים אותם בגולף/סיאט כי התאורה אינה אדומה.

למה לא מחפשים בפירוקיות? כי אנשים כמעט ולא רכשו אותם וגם אם תמצא, מה זה יתן ? אין בזה GPS עם מפות לישראל, אין דיבורית BT - אין סיבה לקנות !

עוד משהו: הRNS510 שמגיע בטוארג ושות' הוא בעל צורה שונה מזה שמתאים לכל שאר הרכבים בקבוצה (פאסאט ומטה והמקבילות)

ויזי - אני מהמר שזה מכשיר FLYAUDIO אבל אין לדעת. יש לא מעט רפליקות בשוק , שונות ומשונות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אוראל, יום היסטורי: יש פרט זניח שקשור לסקודה שאני יודע ואתה לא :)

RNS510 נקרא בסקודה : קולומבוס. (בקשר לבולרו אתה צודק)

אי אפשר לשים אותם בגולף/סיאט כי התאורה אינה אדומה.

למה לא מחפשים בפירוקיות? כי אנשים כמעט ולא רכשו אותם וגם אם תמצא, מה זה יתן ? אין בזה GPS עם מפות לישראל, אין דיבורית BT - אין סיבה לקנות !

עוד משהו: הRNS510 שמגיע בטוארג ושות' הוא בעל צורה שונה מזה שמתאים לכל שאר הרכבים בקבוצה (פאסאט ומטה והמקבילות)

ויזי - אני מהמר שזה מכשיר FLYAUDIO אבל אין לדעת. יש לא מעט רפליקות בשוק , שונות ומשונות.

המכשיר שם היה ברמה מאוד מאוד גבוהה ובחיים לא הייתי מנחש שהוא תחליף סיני אם לא הייתי יודע, זה מתחיל בעיצוב הכללי ומגיע עד הפרטים הכי קטנים והאנימציות הכי שוליות.

בכל אופן נראה לי שאני מזמין את זה בימים הקרובים. אם אתה יודע על משהו יותר טוב שאפשר לקנות, בבקשה שתף.

Auto Emoción

פורסם
המכשיר שם היה ברמה מאוד מאוד גבוהה ובחיים לא הייתי מנחש שהוא תחליף סיני אם לא הייתי יודע, זה מתחיל בעיצוב הכללי ומגיע עד הפרטים הכי קטנים והאנימציות הכי שוליות.

בכל אופן נראה לי שאני מזמין את זה בימים הקרובים. אם אתה יודע על משהו יותר טוב שאפשר לקנות, בבקשה שתף.

אני מצאתי את זה - http://www.szwaywell.com/prod_dtl.asp?id=489

העלות שלו לפי מה שמצאתי באינטרנט היא 430 יורו.

הדגם הוא wd 6050 , יש עליו ביקורות חיוביות ברשת.

כאן יש סקירה של בחור שקנה -

נראה איכותי ביותר. צריך רק לראות לגבי מתאמים ללאון.

עריכה - במבט נוסף המכשיר שהבאת נראה זהה לחלוטין למכשיר שאני הבאתי ..

פורסם

Wheezy, יש לך מושג עם זה תומך בMFD?

בנוסף הייתי מזמין את המכשיר הזה עם הDVB-T האופציונאלי (תמיכה בצפייה בשידורים קרקעיים של טלויזיה, ערוצים 1,2,10 ו-33 :)).

פורסם
אני מצאתי את זה - http://www.szwaywell.com/prod_dtl.asp?id=489

העלות שלו לפי מה שמצאתי באינטרנט היא 430 יורו.

הדגם הוא wd 6050 , יש עליו ביקורות חיוביות ברשת.

כאן יש סקירה של בחור שקנה -

נראה איכותי ביותר. צריך רק לראות לגבי מתאמים ללאון.

עריכה - במבט נוסף המכשיר שהבאת נראה זהה לחלוטין למכשיר שאני הבאתי ..

דווקא זה נראה פחות טוב, הממשק שלו הרבה יותר אפור ו"סיני" מהמכשיר שאני מצאתי.

Auto Emoción

• תוכן חדש...