Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית אני צריכה להתנצל על הנושא החדש אבל האמת היא שאני באמת פוחדת לעשות טעות ... כי כבר עשיתי כזאת בעבר ושילמתי עליה הרבה ....

השאלה היא כזו- אנחנו הולכים לקנות רכב . יש לנו רכב ישן - יונדאי אטוס 99 ידני . האוטו עבר החלפה של המנוע , הגיר , ועוד כמה חלקים , הסיבה היא שאני , מטומטמת שכמותי , קניתי את הרכב ממגרש טרייד אין בלי לעשות בדיקה ...לזכותי יאמר שמישהו שיכנע אותי שמיותר לעשות בדיקה בגלל שמדובר ברכב ישן וזול . כמובן שברטרוספקט אני מבינה שההיפך הוא דווקא הנכון . אבל לא משנה , כבר הסכמנו שאני טיפשה . לפי המכונאי ( מכונאי מדרכה אידיוט ורמאי , יש לציין ) הרכב לא עבר טיפול אחד מאז שהוא יצא מהיבואן לפני 10 שנים . הכול היה מקורי , מקורי ובלוי , חלקים התקלקלו אחד אחרי השני . התסכול מהאוטו , נוסף לעובדה שהוא לא מתאים יותר לצרכים שלי . הביא אותי להחלטה למכור אותו . עכשיו נשאר להחליט מה ואיפה . החלטנו על מסחרית קטנה , המחירים לא גבוהים , בעיקר ברכישה מפרטי אבל אני לא מצליחה למכור את האוטו הישן . זה לא שהוא לא עובר טסט הוא בדיקה . הוא בסדר. אבל אנשים פשוט לא מתקשרים . אז החלטנו לפנות שוב למגרשי הטרייד אין ומצאנו את עצמנו מאחרי הרבה חיפושים במקום שמבקש תוספת לא רבה עבור רנו קנגו שנת 2002 . אבל אני מתלבטת . כמו שאמרתי בהודעה הקודמת , כנראה יש בעיה בסליל הצתה . כמובן שמחר אנחנו לוקחים את הרכב לבדיקה אבל תקנו אותי אם אני טועה, הם לא יכולים לאתר את כל הבעיות או לחזות את העתיד . חוצמזה שהרכב עבר 400 אלץ ק"מ . אבל לזכותו יאמר שהוא עם ספר טיפול מדוקדק במוסך מורשה של רנו כולל אוברול כללי וכל המתבקש . המוסך מאשר את זה .

השאלה שלי היא - מה לעשות ? והאם מישהו מכיר מקום אחר הגיוני שמוכר רכבים מהסוג הזה בשנתונים האלה (בואו נודה בזה , אני הגיונית , אני יודעת שעבור רכב יותר חדש או דגם אחר אני אצטרך להוסיף הרבה יותר כסף ) שעושה עסקאות טרייד אין ...

והכי חשוב אמין ....

פורסם

שאלה נוספת , אם כבר פתחתי שרשור חדש

אשמח אם מישהו יפרט לי מהן הפעולות האולטימטיביות לתחזוק שוטף של רכב מסוג הנ"ל ...

אני מתכוונת - בשוטף כשאין בעיות- כל כמה זמן להחליף שמן/לבדוק שמן/ לבדוק מים /לבדוק דברים אחרים/ סוגים מומלצים של שמן/מים/תוספים/כדומה

אני פשוט חייבת אוטו תקין ואין לי כסף לתיקונים מרובים

כמובן שאת הלקח שלי למדתי , מוסכי מדרכה הם מחוץ לתחום , רק מורשה מעתה ועד עולם

פורסם

אני חושב שלפני שמישהו מייעץ לך את חייבת לתת את הדרישות שלך מהרכב והכי חשוב מחיר.

ממגרשי טרייד אין אני ממליץ בחום להתרחק כי הם אלה (בעיקר) שמכרו לך רכב גרוע והנה את הולכת להכניס את עצמך עוד פעם למיטה חולה עם רכב עם 400 אלף ק"מ ולא משנה מהי היסטוריית הטיפולים שלו.

אז כמו שציינתי קודם כל תרשמי דרישות ואז נמשיך הלאה.

פורסם

ברשותך אתייחס לחלק מהדברים שציינת, לגבי העניין של טיפולים שוטפים עדיף שמישהו עם רכב דומה יגיב.

1. תפסיקי לקרוא לעצמך מטומטמת. כל מבין גדול ככל שיהיה עשה טעות פעם או פעמיים בחיים. החשוב זה ללמוד.

2. אם אתם רוצים לקנות רכב חדש, כמו שאמרתי תלמדו מהטעויות.

למה לקנות רכב עם 400,000 ק"מ ?

למה לקנות רכב שבעל המגרש מציין שיש בו בעיה ?

לגבי המכירה, כל רכב אפשר למכור. רכב בלי שוק או רכב עם נתונים ירודים גם אפשר למכור. פשוט לכל דבר יש את המחיר

שלו וכנראה שתצטרכו להתגמש יותר.

פורסם

פתחי שרשור חדש, עם כותרת עניינית, ועם סימני פיסוק, בפורום ייעוץ ברכישת רכב.

צייני מה התקציב של מהרכב, ומה דרישותייך.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...