Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה בונקר, יא וואראדי. מוריניו לא ביישן, זה בטוח.

אני נגעלתי לראות את אינטר אתמול. מצטער, זה לא כדורגל. באיזשהו שלב הם אפילו ויתרו על מסירות והתחילו להעיף כדורים. איכס.

ההרחקה היתה מוצדקת לחלוטין. עבירה של צהוב כהה. צהוב+צהוב=אדום, מה לעשות. ואיזה מסכן מוטה שיראה את הגמר מהיציע..אכן, הגיבור הטראגי של המשחק. עוד גיבור טראגי מהצד השני זה מסי, שהוכיח שהוא עדיין לא יכול להיקרא הגדול מכולם. הגאון לא לקח מנהיגות, ברח מהכדור ולא עשה מספיק כדי לסחוב את הקבוצה על גבו. וזה עוד בלי להזכיר את ההיעלמות במשחק הראשון.

השער שנפסל, מה לעשות, נפסל בצדק למרות שזה היה עושה צדק. אבל בכדורגל אין צדק :cry:

השער של פיקה לא היה מנבדל - השחקן המחליף של אינטר שברח לי שמו כרגע שבר את הנבדל.

קיצר, אכזבה גדולה בתור אוהד ברצלונה ובתור אוהד כדורגל יפה.

איזה גמר מעפן :?

גם ברצלונה עפו, גם חיפה הפסידו לגוטמנים וכנראה את האליפות וגם אין השבוע LOST. איזה שבוע מעפן.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלוהים החליט שאת השבוע הזה הוא מקדיש לכל הקבוצות הכי מגעילות בעולם!

מסכים איתך ב200 אחוז.

בהתחלה האדומים המגעילים מת"א ניצחו את אלישע לוי הפחדן (ואני לא אוהד חיפה או משהו, פשוט מתעב את הפועל ומה שהיא מייצגת).

אחר כך הקבוצה הכי טובה בעולם מודחת ע"י הקבוצה הכי מגעילה בעולם. אפילו כשבני סכנין שיחקו בגביע UEFA , הם לא עשו בונקר כזה ! :)

אני אוהד אינטר ואני גאה במה שהם הראו על המגרש.

השופט "פסל" שער בצדק, כמו כן שהשער של פיקה הוא היה בנבדל !!.

מורינו ידע טוב מאוד מה מצפים ממנו כאשר הוא הגיע לאינטר, להגיע לגמר.

אינטר הייתה בפעם האחרונה לפני 28 שנה בגמר. אני מקווה שהשנה הם יקחו את הגביע.

להיות הקבוצה הכי טובה באירופה, זה לא אומר שאתה חייב להיות מ 4 הגדולות (ריאל,מנצסטר, ברסה ומילאן) אלה להיות קבוצה חזקה ואיכותית תמיד.

גם בונקר או משחק הגנה זה משחק !

השער השלישי של מיליטו במשחק הקודם היה מקילומטר נבדל.

היה שיפוט גרוע ומוטה במשחק הראשון ושיפוט פחדני במשחק השני. אם היו לו ביצים היה צריך להרחיק את השוער של אינטר שבזבז בעצמו 20 דקות זמן בבעיטות שוער (וקיבל על זה צהוב כבר בדקה 20).

אם כבר מדברים : אם העבירה שקרעה לזלאטן את החולצה היא לא פנדל ,אז מה כן ? (והיו עוד איזה 5 במשחק)

רואים שברצלונה ברגע האמת לא שווה כלום, ושכולם יבכו על הבונקר של אינטר, אני מתערב שכל קבוצה הייתה עושה בונקר שכזה.

אין מה לעשות כשניצחת 3-1 בבית ואתה הולך לשחק בקאפ נואו אין מה לעשות חייבים בונקר. מוריניו מאמן גדול!!!

ברוך ה' היא לא עלתה :)

ברצלונה בחיים לא היתה עושה בונקר כזה אם המצב היה הפוך, זה פשוט לא קיים ב DNA שלה.

קבוצה כמו אינטר לא ראויה להיות אלופת אירופה ומאמן שחצן ומגעיל כמו מוריניו לא ראוי להניף את הגביע.

את ההצגות האלו הוא עושה כדי לקבל חוזה בריאל מדריד בעונה הבאה.

ליגת האלופות חזרה 10 שנים אחורה בחצאי הגמר האלה לתקופת הכדורגל האפל והמסתגר והקבוצה היחידה שראויה למחמאות היא באיירן ואני בעדה.

זהו, נגמרה העונה אפשר ללכת לים. אין יורוליג, אין צ'מפיונס - בתקווה למונדיאל טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם כל הבונקר של אינטר אתמול(והיה בונקר מגעיל),אם איך שברצלונה שיחקה אתמול,מה הפלא שנכבש רק שער אחד וגם הוא אחרי דם יזע ודמעות?

איפה היה מסי? איפה היה צ'אבי? לא הייתה הנעת כדור מהירה,ניסו דרך הבונקר באמצא כל הזמן לעבור,ככה לא מנצחים משחקים כאלו.

חלק מהזמן זה היה נראה כאילו זה משחק מעולה בליגת העל(זאת לא מחמאה לליגה שלנו),אפילו כדורים הם לא הצליחו להרים כמו שצריך.

עם כל הצער שבדבר,ועם הגמר המגעיל שיהיה לנו,ברצלונה אכזבו אותי יותר מאינטר(שדי היה צפוי שזה מה שהם יעשו), הם יכלו לנצח את המשחק בתוצאה הרבה יותר טובה לו רק שיחקו כמו שהם יודעים באמת לשחק(כנראה שהמשחק אתמול נתן איזושהיא תשובה לשרשור שנפתח לא מזמן על מסי,הוא עדיין לא שחקן שמכריע משחקים ברגע האמת, אי אפשר עדיין להדביק לו את התואר "הטוב בכל הזמנים").

פורסם
לכל הממורמרים, תאכלו את הלב!

מה בדיוק ציפיתם? שעם יתרון של 2 שערים וב-10 שחקנים בנואו קמפ אינטר תשחק פתוח ותתקוף? אולי תבקשו מהם לשים את הכדור ברשת של עצמם פעמיים ולגמור את הסיפור...

כאוהד אינטר, אני שמח פעמיים: גם שאינטר עלו (והגיע להם לעלות), וגם שברצלונה, הקבוצה השחצנית והמגעילה הזו, עפו (ראו הזיקוקים והתופים כל הלילה שלפני המשחק מחוץ למלון של אינטר ופתיחת הממטרות על שחקני אינטר בסיום המשחק).

פורצה אינטר!!!

אהה שכחנו ש 30 דקות של משחק (לפני ההרחקה) אינטר שיחקה כדורגל שהוא תאווה לעיניים ...

פורסם

איזה גמר מעפן :?

ועם הגמר המגעיל שיהיה לנו

גועל נפש של גמר, שתי קבוצות כוחניות (על גבול האלימות)ו,מחושבות וזהירות ואני מראש מהמר על משחק שיגמר ב 0:0 ובהכרעה בפנדלים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מבין מה כולם מתמרמרים על הגמר,

אליפות אירופה באיגרוף.

בכל אופן כשונא אינטר בדם אוהד היריבה מבית (מילאן), אני חייב להגיד שמוריניו הוכיח שהוא מאמן טוב.

הוא בא לעלות לגמר ולא היה שום ספק שהוא ישתמש בכל הכלים שעומדים לרשותו (במקרה הזה משמע בונקר)

אחרי שטייאגו מוטה הוטס החוצה, השמירה הצמודה על מסי (לא שמתי לב שהוא במשחק עד שגם הוא התחיל לכסח קצת) השתחררה ואז מוריניו היה חייב לסגור כל פרמטר אפשרי להתקפה.

אין ספק שהוא מאמן גדול.

בהצלחה לבאיירן בגמר :-D (מי ייתן ושחקניה ישברו ליריבה את כל השיניים)

Confidence In Motion

פורסם

תפסיקו להגיד שברצלונה לא הייתה עושה בונקר, אומנם היא לא הייתה עושה בונקר מגעיל כמו של אינטר אבל מה שבטוח היא לא הייתה משחקת פתוח וכו'.

מה לעשות כל קבוצה הייתה עושה בונקר כזה מול ברצלונה ועוד כשהם מובילים 3-1.

ואני ידעתי מראש שברצלונה לא תעלה אין מה לעשות אף קבוצה לא הביאה את התואר הזה פעמיים ברציפות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אין קבוצה בעולם שהייתה מפסידה אתמול רק 1-0 חוץ מאינטר, אז על מה התלונות אני לא מבין. אני מאמין ומקווה בתור אוהד אינטר שהיא תזכה בטראבל העונה. ומי שמודאג ממשחק הגמר שיירגע, יהיה משחק מצויין שיגמר ב3-1 לאינטר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ומי שמודאג ממשחק הגמר שיירגע

עם שם כמו שומאכר (השוער, לא הנהג) אתה צריך לדעת שכשגוררים את הגרמנים למשחק כוחני הצוות הרפואי על הקווים משריין מקומות במחלקה לטיפול נמרץ.:wink:

תשאל את

(למי שלא בקיא במקרה, עקר לו 2 שיניים קדמיות וסדק לו 2 חוליות בצוואר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואי שהגמר הזה היה מוכרע במכות, אינטר היו לוקחים בקלות, אחת הקבוצות האלימות שיש. מטארצי,סמואל,סטאנקוביץ,לוסיו,קורדובה,מייקון. אנשים נחמדים, ראה מקרה ולנסיה לפני כמה שנים :-)

לאייל, אני שונא את ריאל, למעשה יש לי התערבות על 500 שח שברסה תיקח אליפות,ואני אוהד אינטר מתקופת זאמורנו וחבריו האפורים

ואינטר כל עונה מבקיעה את כמות השערים הרבה ביותר באחת מהליגות הקשות ביותר מבחינה הגנתית(בניגוד לספרדית והגרמנית שם זה בכלל ליגה שוק)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עם שם כמו שומאכר (השוער, לא הנהג) אתה צריך לדעת שכשגוררים את הגרמנים למשחק כוחני הצוות הרפואי על הקווים משריין מקומות במחלקה לטיפול נמרץ.:wink:

).

אל תשכח שלאינטר יש את מטראצי (בצע חיפוש ביוטיוב ותיזכר בכמה רגעים יפים שלו :lol: ).

ובאסה, באמת באסה שבארסה לא עלתה . עם כל השנאה לאינטר על המשחק הדוחה - דיי אפשר להבין אותם .

ניצחו 3-1 במשחק הראשון ובאו לשמור על היתרון במשחק השני. אמנם בצורה מגעילה - אבל זה הביא את התוצאה.

מישהו הולך לראות את הגמר בכלל :roll: ?

ואגב, כאוהד בארסה וסתם אחד שיש לו חיבה מסויימת לאינטר (עד אתמול לפחות) - חבל שיזכרו מאינטר את המשחק המגעיל מאתמול ולא את ה3-1 הנהדר במשחק הראשון.

8)
פורסם
תפסיקו להגיד שברצלונה לא הייתה עושה בונקר, אומנם היא לא הייתה עושה בונקר מגעיל כמו של אינטר אבל מה שבטוח היא לא הייתה משחקת פתוח וכו'.

מה לעשות כל קבוצה הייתה עושה בונקר כזה מול ברצלונה ועוד כשהם מובילים 3-1.

ואני ידעתי מראש שברצלונה לא תעלה אין מה לעשות אף קבוצה לא הביאה את התואר הזה פעמיים ברציפות.

אני לא זוכר משחק שברצלונה החזיקה פחות מ 60% בכדור, ובמצב כזה איך אפשר לעשות בונקר?

ובכלל, אני לא זוכר משחק שברצלונה עשתה בונקר ...

פורסם

אני אוהד מושבע של יובנטוס, כבר שנים, ללא הפסקה (אני אפילו מתרגש מהם כבר יותר במשחקים חשובים מאשר ממכבי ת"א, קבוצתי בארץ).

כאחד שמכיר את הליגה האיטלקית באופן פרטני, לא הייתי מופתע אתמול מאינטר כלל.

כשאינטר רוצים, הם תוקפים ללא הרף , משחקים כדורגל חכם והם משחקים כמו מכונה כשרוב השחקנים שלהם בסגל הם שחקנים ממושמעים כמו בצבא האדום.

מצד שני, כשאינטר מרגישה קרובה להישג כלשהו, היא משתמשת בכל האמצעים המגעילים והנוראים שיש בכדורגל כדי להשיג את המטרה, ככה זה גם קורה באליפויות בסרייה A.

אין לי ממש זיקה לאף קבוצה ספרדית (למרות שאני אוהב את הליגה הזאת ומחבב את ולנסיה של הימים היפים) אבל את ריאל אני לא ממש אוהב , ככה שבארסה אתמול הייתה המועדפת שלי וחבל לי שהם עפו בצורה כזאת.

לגבי הגמר, תגידו מה שתגידו (גרמנים/נאצים/ ושאר השטויות שאנשים זורקים לאוויר כשמדברים על באיירן) אבל באיירן משחקת הכי נכון בליגת האלופות.נקודה! (בטח ובטח שמשלבי השמינית).

הם מציגים כדורגל טקטי, יעיל, נכון, אגריסיבי ונדמה כאילו שום תוצאה שמופיעה על הלוח הדיגיטלי הענק באיצטדיון לא מזיזה להם.

3-0, 2-0, עלו כבר מזמן שלב, הבטיחו את הניצחון...הם תמיד ממשיכים לשחק עד הדקה ה-90.

אני עם באיירן בגמר! באמת שמגיע להם.

פורסם

כולם מסתכלים רק על המשחק של אתמול לגבי אינטר, אבל כשאינטר יכלה להביא גם 4 ו-5 חתיכות לברצלונה במשחק הקודם, על זה אתם שותקים נכון? ולא, אני לא אוהד אינטר (אחי אוהד, זה שהגיב פה קודם לכן), אבל גם לא נסחף מהשואו של ברצלונה (ומעדיף שריאל תיקח אליפות). ברוך שפטרנו מאלה מהגמר. תודה רבה אינטר 8)

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...