Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי ואבוי לכם.

כל מי שאומר שאתמול היה משחק מביש מצד אינטר , והוא אוהב לראות כדורגל יפה , הוא פשוט אוהד של הצלחות ולא מבין כלום.

.

שמע, כדורגל זה משחק ייצרי.

כשאני צופה במשחק כדורגל, אני מביא גרעינים, פיצוחים,בורקסים, בירה,וודקה, חברים, יושבים וצופים וצורחים בכל התקפה ובכל גול שופכים בירה על הכיסוים החדשים שהאשה קנתה לספות.

המשחק הזה היה יותר מתאים שנדליק כולנו מקטרות ותוך כדי פמפום המקטרת והפרחת טבעות עשן בארשת של עודף חשיבות עצמית נאמר אחד לשני "חיי נפשי, חושבני כי משחקה של הנבחרת הלובשת מדים צחורים מתאפיין באוירת מגננה ומסופקני אם נצפה במשחק משמים זה בשערים רבים!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם זה שכדורגל משחק מהנה ומי שצופה רוצה לראות כדורגל יצירתי ומהנה.

אבל כולם מצפים מאינטר שתשחק כמו שבארסה משחקת כל משחק , ולא מבינים שהמשחק הזה הוא שולי כי אינטר באה לדפוק פה כרטיס.

כולם גם פתאום פותחים את הפה כאילו אינטר משחק ככה כל משחק , אז אולי היא לא התקפית כמו בארסה אבל עדיין היא לא בונקר כמו שהוצג אתמול.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הרבה יותר גרוע זה להוריד 300 מליון יורו לטמיון ולא לעבור את שמינית הגמר במשך כל כך הרבה שנים ברצף :)

אני לא חושב שריאל צריכים להתעסק באחרים אלא בעצמם בלבד.

ברצלונה לוקחת גביע צ'מפיונס בברנבאו לא יותר גרוע מהעובדה שריאל לא הגיע לרבע הגמר.

היא פשוט סיבוב של הסכין שננעצה כבר.

אם אתה חושב שהתקציב של ברצלונה קטן משמעותית מזה של ריאל אתה טועה ובגדול.

ההבדל הוא שבריאל עושים את זה עם הרבה רעש, כוכבים גדולים וסכומים הזויים - הכל בקיץ אחד.

בברצלונה עושים את זה לאורך שנים, בשקט ובהרבה עסקאות כושלות כמו איברהימוביץ תמורת אטו+40 מליון אירו. פלופ השנה.

ההבדל בתקציב בין ריאל לברצלונה עומד על ~80 מליון אירו,

בזמן שההכנסה של ריאל היא בערך פי 2 מזו של ברצלונה (וכאן מדובר על מאות מליוני אירו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל אוהדי ברצלונה בואו תסבירו לי איפה היה מסי? השחקן הטוב בעולם, האלוהים של הכדורגל, השחקן הכי מושלם. כל זה נכון מול הגנות פח של הליגה הספרדית כמו אלמריה גיחון ושות' (כן גם המשחק מול ארסנל היה מול הגנת פח והרכב סופר חסר בקאמפ נואו). אבל מול קבוצות כמו צ'לסי, ליברפול, אינטר הוא פשוט לא קיים ושלא יגידו לי שהוא שם גול בגמר ליגת האלופות לאחר מהלך מושלם שלו ( צ'אבי שם לו כדור מול 3/4 שער ריק רק כדי לנעוץ אותו ברשת עם הראש). בעצם מתקופת רייקארד שבה ברצלונה היתה מתמודדת בכבוד מול כל יריבה והרבה פעמים גם מנצחת לאחר משחקים בלתי נשכחים (רונלדיניו - צ'לסי) בארסה לא מסוגלת לעבור אריות ( מול צ'לסי שנה שעברה עליתם לגמר בלי לנצח עד כמה שזה מצחיק ולאחר סופר סופר עזרה מהשופטים {4 פנדלים של צ'לסי שלא נשרקו}).

כן אני אוהד של ריאל אך כמו רבים אחרים (ולא בגלל האהדה ליריבה שלכם) חושב שכל מה שעושים ממסי זה פשוט סינוור וטמטום. הרי גם היגוואין מפצח כל הגנה בליגה הספרדית, והדגש הוא על הספרדית וכשהוא לא משחק טוב בצ'מפיונס כולם אומרים שהנה הוא לא לא יודע לשחק מול הגדולות. תתפלאו אבל ככה גם מסי. ולפני שתגידו לי מה רונאלדו עשה, לפחות ברזומה שלו יש לו על הגב שלו בלבד 2 גמרים בצ'מפיונס, זכייה אחת ואליפויות אנגליה.

הנקודות אור היחידות בברצלונה הם צ'אבי ואינייסטה שגם בלי מסי יכולים להרים את הקבוצה למעלה בכל משחק נתון.

לדעתי, ברצלונה של רונאלדיניו-אטו-צ'אבי היתה הרבה יותר מפחידה ומאיימת מכל קבוצה של ברצלונה ב-10 שנים האחרונות כולל השנה. עד שהמרקם בינהם נקרע.

לגבי המשחק שהיה בצ'מפיונס אל תבואו בטענות לאינטר. היא חגגה עליכם בסאן סירו ובאה לשחק אך ורק על תוצאה. כולם "נגעלים" מהדרך שאינטר עלתה לגמר וכמובן שהם שוכחים שהיה עוד משחק שברצלונה שותקה וקיבלה בראש (התלחתם לשחק רק אחרי שמאיקון נפצע). תבואו בטענות רק לקבוצה שלכם שטוענים שהיא הקבוצת התקפה הטובה בעולם.קבוצת ההתקפה הטובה בעולם תפרוץ כל בונקר שיעמידו מולה ובמיוחד של קבוצה ב 10 שחקנים.

ניב

לא חותם

פורסם
ברצלונה לוקחת גביע צ'מפיונס בברנבאו לא יותר גרוע מהעובדה שריאל לא הגיע לרבע הגמר.

היא פשוט סיבוב של הסכין שננעצה כבר.

אם אתה חושב שהתקציב של ברצלונה קטן משמעותית מזה של ריאל אתה טועה ובגדול.

ההבדל הוא שבריאל עושים את זה עם הרבה רעש, כוכבים גדולים וסכומים הזויים - הכל בקיץ אחד.

בברצלונה עושים את זה לאורך שנים, בשקט ובהרבה עסקאות כושלות כמו איברהימוביץ תמורת אטו+40 מליון אירו. פלופ השנה.

ההבדל בתקציב בין ריאל לברצלונה עומד על ~80 מליון אירו,

בזמן שההכנסה של ריאל היא בערך פי 2 מזו של ברצלונה (וכאן מדובר על מאות מליוני אירו).

הכל שאלה של חלוקת העוגה התקציבית. בברצלונה משקיעים את התקציב בהשארת הקיים ובמחלקות הנוער וריאל משקיעים בלקנות כל דבר שזז ולא מכינים תשתית לעתיד.

ניבו, רואים שאתה לא מבין בכדורגל, מצטער. דבר לעניין בצורה מקצועית ולא מנקודת מבט צרה של אוהד ריאל מדריד.

בתור אחד שרואה את כל משחקי ברצלונה ,לא משנה באיזו מסגרת , כבר במשך המון שנים, לדעתי הבעיה עם מסי שבניגוד לעונה שעברה הוא שותף 90 דקות כמעט בכל משחקי הליגה והגיע תשוש לשלבי ההכרעה, בשנה שעברה זה היה שונה.

חוצמזה מוריניו סגר אותו לחלוטין עם הכדורגל הבונקריסטי והמכוער שלו. כל פעם שהוא קיבל את הכדור באו אליו שני אנשים פלוס אחד מהצד הנגדי (וקיבו פירק לו את הצורה במהלך המשחק)

על דבר אחד אני מסכים : מבחינה מקצועית ההחלפה של אטו היתה כשלון כי זלאטן כשל ברגע האמת (למרות שנעץ מולכם את שער הניצחון בסופר קלאסיקו הראשון).

זלאטן הוא כמו פיל בחנות חרסינה במשחק של הגנות צפופות כמו מול אינטר ולכן לא יכל לעזור שם.

מבחינה חברתית, כבר מעל שנתיים היו מעוניינים בברצלונה להיפטר מסמואל אטו מכיוון שגרם לחוסר שקט בחדר ההלבשה

וקפצו על ההזדמנות להוסיף אספקטים של משחק ראש , גובה, נפח וכח ברחבה שאין מאף שחקן אחר בקבוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה חושב שאני טועה אז בוא ותזכיר לי משחק אחד גדול / הצגה של ליאו מסי מול קבוצה אימתנית . צ'לסי? לא. ליברפול? לא אינטר? לא. מאן יונייטד? לא. (שוב, השער שכבר היה נטו של צ'אבי) ארסנל? אם אתה קורא לה אחת מהאריות אז תהיה בריא חביבי.

אני לא אומר שהוא לא שחקן גדול, אבל יש לו עוד הרבה הרבה להגיע לקלאסה של זיזו, רונאלדיניו בימים הטובים שלו, רונאלדו המקורי, ועוד כוכבים גדולים, שלא לדבר על פלה ודייגו. וכל מה שעושים בתקשורת סביבו ובמיוחד בתקשורת הישראלית שמאוד מאוד לא אובייקטיבית (מישהו אמר יורם ארבל?).

אני לא מדבר מנקודת מבט צרה, הרי אמרתי וציינתי שלדעתי ברצלונה של רייקארד היתה הרבה יותר מפחידה (בתור אוהד ריאל, כשהם הגיעו כל פעם לברנבאו הלב שלי היה בתחתונים למרות שהם גם קיבלו בראש רביעיות לעומת השנה נניח או גם שנה שעברה, למרות שהם פירקו את ריאל, לא היה את הפחד שהם מגיעים לעיר, ושאפו על הניצחון ההוא אבל יומכם עוד יגיע :) ) ואם אתה טוען שאתה זוכר נכון אז אתה יודע שאופ"א "דאגה" לסדר לה כל שנה הגרלות קשות מאוד בצ'מפיונס וכל משחק של בארסה בזמן רייקארד נכנס לפנתיאון.

אייל, אתה גם ציינת שהחלוקה בתקציב של בארסה שונה משל ריאל ואתה צודק חלקית אבל נשיא דביל כמו של ברצלונה לא ראיתי הרבה זמן. יום אחד הוא יוצא בהצהרות שהוא לא קונה כוכבים, הוא מייצר אותם ויומיים אחרי מבצע את אחת ההעברות הגדולות בהיסטוריה שלדעתי עולה על 70 מיליון יורו, ואל תספרו לי שאטו שווה רק 25-30 לפי העסקה הזאת, הוא שווה הרבה יותר - כמה שאני שונא את הבחור.

ניב

לא חותם

פורסם
הכל שאלה של חלוקת העוגה התקציבית. בברצלונה משקיעים את התקציב בהשארת הקיים ובמחלקות הנוער וריאל משקיעים בלקנות כל דבר שזז ולא מכינים תשתית לעתיד.

שטויות.

לריאל יש מחלקת נוער לא פחות מפותחת מזו של ברצלונה. לדעתי אפילו יותר מפותחת (תסתכל על כמות האליפויות של קבוצות הנוער שלהם).

ה"בעיה" בריאל, אם אפשר לקרוא לזה בעיה, זה שדואגים לשחקנים מהטופ של הטופ מצד אחד, ואילו מצד שני מביאים מאמן של קבוצות דרג ב'.

ברגע שיביאו מאמן מהטופ של הטופ, ויתנו לו לבנות את הקבוצה בצורה שקולה ומאוזנת (ולא יביאו 4 שחקני התקפה וישכחו את ההגנה), אז גם יגיעו תוצאות הרבה יותר טובות.

לא כל מאמן, וזה לא משנה אם הוא הגיע לחצי-גמר ליגת אלופות עם קבוצה דרג ב' כמו ויאריאל, יכול לאמן קבוצה של מגה-סטארים כמו רונאלדו, קאקה, היגוואין, בנזמה וכו'.

אני באמת מקווה שבעונה הבאה ידאגו להביא מאמן מהקבוצת איכות הראשונה (סוכני ההימורים נותנים את היחס הטוב ביותר למוריניו) - והוא כבר ידאג להגנה אמיתית. ולא מסננת.

ד"א, השבוע פורסם שברצלונה מביאה את דייויד וייה תמורת~40 מליון אירו. לא עושים רכש, אה?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בריאל עולים גראנרו וקאסיאס, וגם גוטי וראול הוכיחו שלא נס ליחם.

לעניין בארסה-אינטר:

מי שבוכה על אבדנה של בארסה שוכח דבר אחד - בכדורגל מה שחשוב זה לנצח ומנצחים באמצעות תוצאות. אין ניקוד על יופי ותרגילים. אינטר הביאו תוצאה. כמה שקשה לי להגיד את זה בתור אוהד מילאן ושונא מוריניו - הוא מאמן טוב. הניצחון הראשון רשום על שמו באופן בלעדי והקבוצה שלו טובה, אפילו מאד. תצוגת ההגנה של המשחק הראשון הייתה נהדרת (אם נצא שניה מהפופוליזם הזול של ארבל ושות', כן?) והמשחק השני - אף אחד מכל המגיבים פה לא היה נוהג אחרת במקומו, בייחוד לאחר האדום של מוטה. אדום לא מוצדק ד"א, לאור ההצגה הבוטה של בוסקטס (שיכול להתנחם בכך שהוא לפחות שחקן יותר טוב כבר עכשיו ממה שאבא שלו אי פעם היה). השער שנפסל בטענת נגיעת היד - בצדק רב.

כמו שכתבו כאן לפני- אינטר היו היחידים שלא עשו במכנסיים כשראו את בארסה ולכן עלו. בצדק רב ומגיע להם, כמה שלא כואב לי להגיד את זה, כל הכבוד.

לגבי מסי - כשעלם "רך בשנים" כמו חבייר זאנטי (שאם היה מתחיל לתת בראש בגיל 14 היה יכול להיות אבא שלו :lol:) מעלים אותו לחלוטין - סימן שיש לו מה ללמוד. הרבה.

לגבי איברהימוביץ' - הוכחה ניצחת שהטרייד + כסף עם אינטר היה בעוכרי בארסה. בשביל 20 גולים בליגה לא היה צריך כ"כ הרבה כסף ובליגת האלופות, למרות הפוקסים מול ארסנל, הוא פשוט פלופ, כבר די הרבה שנים.

שלא יובן לא נכון, אני ממש לא נגד בארסה (אפילו יותר נגד אינטר) אבל הפעם באמת הגיע להם לעלות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ההרחקה נתנה תירוץ לבונקר במסיבות העיתונאים שאחרי המשחק, אבל בתכלס הבונקר הזה התחיל מהדקה הראשונה וגם בזבוזי הזמן.

סזאר השוער של אינטר קיבל צהוב על בזבוז זמן עמוק בתוך תחילת המשחק ולפני ההרחקה , אחרי שלקח לו דקה להוציא כדור שוער.

לא היתה לי שום בעיה אם היינו מודחים בכדורגל יפה , כמו שהיה מול צ'לסי ומוריניו בזמנו, במשחק שנגמר בתוצאה 4-2 לצ'לסי וכלל צמד של רונלדיניו כולל הבעיטה המדהימה מהמקום שהוציא מחוץ לרחבה.

אני לא יכול לתת תמיכה לאנטי כדורגל כזה, מצטער.

אם אתה חושב שאינטר לא תלך על בונקר בגמר במטרה לגנוב שער, אז אתה טועה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אנשים סתם מזלזלים בזלאטן, נכון הוא לא פוגע בבארסה ואני אישית חושב שהוא גם לא מתאים לסגנון המשחק אבל להגיד שהוא לא שחקן או שהוא סתם שחקן? אנשים שכחו כמה גולים הוא נתן שנה אחרי שנה בליגה האיטלקית ...

השוו פה בין הנוער של ריאל לזה של בארסה, יש בכלל מה להשוות?

מספיק להסתכל על ההרכב ב 10 שנים האחרונות כדי להבין שיש שליטה מוחלטת של בארסה בעניין, ואולי שנה הבאה יהיה גם איזה נציג ישראלי :lol:

פורסם

הבעיה היא שזלאטן ספג ירידת ערך השנה ולא יצליחו למכור אותו ב70-80 מליון יורו...

זה כמו רכב עם קצה שילדה. הוא באמת לא מתאים לקבוצה. יוצר פקק במרכז הרחבה ולמעשה מפריע למסי. בכל המשחקים שהוא שיחק, מסי לא הצליח לבוא לידי ביטוי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זלאטן הוא שחקן ליגה נהדר. טכניקה, בעיטה תוך כדי משחק, נגיחה, מיקום.

הוא לא חף מחסרונות - לא יציב, לא מסתדר עם חלוץ נוסף (פדרו ומסי, וגם הנרי כשהוא מתופקד באגף, הם לא חלוציפ פרופר) ולא יודע לבעוט חופשיות (לא מי יודע מה חסרון, אם לא היה מנסה כל הזמן - ראבכ, הדבר הכי גרוע שקרה לבארסה השנה בתחום החופשיות זה כשהוא הכניס אחת - הוא לא מפסיק לנסות מאז. הציפורים משלמות על זה ועוד ימשיכו). עוד לגבי החופשיות - יובנטוס בזמנו הפסידו ככה לליברפול. בהחלטה אומללה של קאפלו להוציא גם את נדבד וגם את דל פיירו ליברפול, שראו שאין מי שיבעט חוץ מזלאטן, פשוט התחילו להוריד את שחקני יובה אחד אחד בטווח בעיטה. למותר לציין שכל הבעיטות הלכו רחוק מהשער וליברפול עברו.

והכי נורא - הוא choker. לצד ההצלחות בליגה (כל ליגה) הרי שבכל פעם שהיה משחק חשוב הוא פשוט לא הופיע, כשהמשחק נגד ארסנל היה בבחינת יוצא מן הכלל שמצביע על הכלל. במשחק נגד אינטר אפשר היה, כמובן, להגיד שהוא נסגר היטב כי הכירו אותו, אבל גם הוא הכיר היטב את הבלמים ומערך ההגנה של אינטר - זה פועל לשני הצדדים בתיאוריה. בפרקטיקה זה פעל לרעתו.

הוא בוודאי ובוודאי לא שווה את הכסף שלו, ועוד ויתור על וינר מוכח כמו אטו. לגבי אישיותו של אטו - גם זלאטן הוא לא מתנה, רחוק מכך. עכשיו שבארסה כנראה בדרך לקנות את דויד וייה (למרבה הצער ככה"נ במחיר של, בין היתר, בויאן קרקיץ') הוא גם הולך לרדת לספסל, כי דויד וייה פשוט הרבה הרבה יותר טוב ויהיה בדרך להפוך למחמם הספסל היקר ביותר בהיסטוריה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אתה חושב שאינטר לא תלך על בונקר בגמר במטרה לגנוב שער, אז אתה טועה.

אני אשמור את הציטוט הזה, אחרי הגמר נדבר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אגב, הגמר הראשון בחיים שלי שלא צפיתי בו בשידור ישיר הוא הגמר של פורטו ומורינו,

בשביל גמר בין שתי קבוצות כאלה אפורות אני לא מתכוון אפילו לחשוב על להדליק את המנגל ולהזמין אנשים כמיטב המסורת כי זה הולך להיות מורט עצבים ומכוער.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...