Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב, כל מה שהיה לאינטר במשחק הקודם להציע זה מתפרצות אחרי יציאה מהבונקר וגם זה כי ברצלונה המשיכה במשחק פתוח במקום להסתגר ולשמור על ה1-0 שלהם במשחק חוץ.

באותה מידה אינטר היתה יכול לקבל 4-5 חתיכות במשחק הקודם מברצלונה.

השחקנים של אינטר מלוכלכים , במיוחד זה עם המגן ראש שאני לא יודע איך מישהו לא דפק לו שם מכות בסוף המשחק :)

מקווה שבאיירן יפרקו אותם בגמר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכלל נראה שהטעויות שיפוט בעולם חוגגות, כמו שנכתב פה כבר השער השלישי של אינטר מול בארסה היה בנבדל ברור ובעצם העלה את אינטר על חשבון בארסה לגמר.

בנוסף אסף קינן ה#@%@$ היה כל המשחק נגד מכבי חיפה ובעצם נתן להפועל ת"א 3 נקודות במתנה (לפני הגול שלהם היה גם יד וגם פאול).

נראה שהרמה של השופטים יורדת משנה לשנה ...

פורסם
אינטר זה אנטי כדורגל ולדעתי אלו שפתאום נזכרו להיות אוהדים שלה , הם למעשה אוהדי ריאל מדריד במסווה :)

לא במסווה. בגאווה רבה :)

ברצלונה לא תיקח צ'מפיונס בברנבאו!

מקווה שבאיירן יפרקו אותם בגמר.

AMEN!

וכשאני יצאתי מהאליאנז ארנה, אחרי ה0-0 נגד יובנטוס, הייתי בטוח שבאיירן לא עוברת את שלב הבתים.

מי היה מאמין שהם יגיעו לגמר :)

BM7.png

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תפסיקו לבכות על השיפוט.

לא הייתה מצלמה אחת שצילמה את הגול של מיליטו בקו ההגנה, כך שאין לדעת. וכאילו ברצלונה אף פעם לא "זכתה" מטעות שיפוט כזו או אחרת (רק מהצהובים/אדומים מההצגות של בוסקטס אפשר לקנוס אותם).

עם כל הכבוד, אינטר פשוט הקבוצה היחידה שלא עשתה במכנסיים מול ברצלונה, שהפיונים שלה (בוסקטס, קייטה) חכמים על אלמריה, אוססונה ושות'. מנצ'סטר היו צריכים לנצח בגמר שנה שעברה, אבל גם הם עשו במכנסיים.

אפשר לחשוב, על מסי שמרו 4, ועל צ'אבי עוד 3.

אינטר שמרו אזורית, כשלכל היותר על כל שחקן שומר שחקן אחד. זה שפדרו לא הצליח לעבור אפילו פעם אחת את מאייקון, ומסי לא הצליח לעבור לא את קמביאסו ולא את זנטי (חוץ מהפעם היחידה שchivu יצא לעזור לקמביאסו ומסי בעט לשער), וצ'אבי כשאין לו 5 מ"ר פנויים סביבו אלא יש לו את סניידר או מוטה שם, בארסה לא יודעת לשחק. הם הניעו, הניעו, הניעו, הניעו...עד בלי סוף.

ההזדמנות הראשונה במשחק הייתה של אינטר, ההזדמנות הראשונה של בארסה הייתה לקראת סיום המחצית הראשונה.

משכנתא זה קל

פורסם

הדבר היחדי שאני יכול לומר על הגמר הזה שלפחות ייצא לי לראות את שני הפיינליסטיות בלייב העונה.

את אינטר בסאן סירו נגד קייב (יום לפני המשחק של חיפה בטורינו) , ואת באיירן פה בארץ.

והאמת לא תיארתי לעצמי שהן יכולות להגיע לגמר.

מעבר לזה לא הייתי מתנגד שבאיירן יזכו , לפחות נגיד שהפסדנו העונה לאלופת אירופה :)

פורסם

אוי ואבוי לכם.

כל מי שאומר שאתמול היה משחק מביש מצד אינטר , והוא אוהב לראות כדורגל יפה , הוא פשוט אוהד של הצלחות ולא מבין כלום.

אינטר פירקה את ברסה בבית. אף אחד לא מסתכל על זה.

מוריניו יודע שיש לו 90 אלף על הראש שרק יעודדו את בארסה , ישרקו בוז לאינטר על כל דבר ויפעילו לחץ.

אפילו המביאי כדורים היו בעד בארסה ופשוט זרקו כדור הכי מהר בעולם בחיים לא ראיתי מביאי כדורים שתוך חצי שניה מחזירים כדור לשחקן!

אינטר צריכה לעלות לגמר , לא מעניין אותם איך המשחק יראה , עם כל הכבוד , אינטר לא באו בשביל אוהדי הכדורגל בעולם , אינטר באו בשביל אינטר ובשביל האוהדים של אינטר , שאחרי יותר מ30 שנה רוצים גביע אלופות!!

יש לי שאלה

עוד 20 שנה , מישהו יזכור את הדרך של אינטר לגמר? לא משנה אם היא תפסיד או תנצח , משיהו יזכור? לא.

אולי רק הפרשנים שמשננים המון משחקים בראש.

אינטר שיחקה כמו שצריך , בארסה שיחקה על הפנים!

דני אלבס בוטל בשני המשחקים , מה גם שהיכולת שלו לא תרמה בכלל.

זלאטן - פלופ העונה.

מסי - נעלם במשחקים הגדולים , ואולי רק אני שמתי לב , אבל כשהוא מתסוכל הוא מתחיל להיות אגריסיבי מאוד (ראו 2 פגיעות במייקון ב2 משחקים)

צ'אבי זה צ'אבי לדעתי אחד הקשרים הגדולים בעולם , אבל גם הוא יכול להיות ב200 אחוז אבל כשאין לו את מי להפעיל , אז גם הוא דיי מתבטל.

השחקן שאני הכי שונא בבארסה זה בוסקטס - לא רק בגלל המשחק שלו אתמול , הוא בכלל שחקן תיאטרון גדול וכל תיקול קטן הוא נופל כאילו ירו לו בברך

בכל מקרה תצוגת הגנה נהדרת של אינטר , במיוחד קמביאסו ומייקון , שהוכיח אתמול שהוא שווה בהרבה מאלבס בנבחרת ברזיל.

ד"א , אוי ואבוי לבראסה אם השופט אתמול היה מאשר את השער השני , אולי היא הייתה עולה לגמר אבל היה נדבק לה סטריאוטיפ של קבוצה שמקבלת עזרה מהשופטים (ראו ערך צ'לסי שנה שעברה).

בגמר יהיה משחק שונה לגמרי אני מאמין.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני רק מקווה שדבר אחד יקרה, שבאיירן יפרקו את אינטר לחתיכות ויתנו להם שלישיה וישתיקו אותם ואת מוריניו.

חתיכת בונקריסטים מסריחים שמשחקים כמו חבורה של נגרים מסכנין. :evil:

ROOONEEYY

פורסם

maxcher ו - FITCH, אני מסכים עם כל מילה ומילה שלכם.

לגביי באיירן שיפרקו את אינטר, אני ממש לא בטוח בזה. האמת, שאני בטוח שיהיה ההיפך :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שהגיע לאינטר לעלות. בשני משחקים הם ביטלו את בארסה לחלוטין.

למרות שהיה כדורגל מכוער, עדיין הטקטיקה של אינטר הייתה מושלמת בשביל המצב. מה לעשות - לפעמים הנצחון מגיע בדרך מכוערת.

לגבי משחק הגמר, אני מהמר על אינטר, למרות שאני מתפלל שבאיירן ייקחו. מתחילת העסק כולם הספידו את באיירן, ואפילו חיפה ששיחקו איתם חשבו שיהיה אפשרי לנצח אותם.

אני שמח שהכדורגל המבני, הקבוצתי, המתוכנן והיפה שלהם הגיע לגמר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני מבין שכולם קטלונים פה

שכחתם שנה שעברה עברתם את צלסי בעזרת טעות שופט

מה רציתם שמוריניו יתכופף ויתן לכם את המשחק על מגש של כסף

והכי חשוב שום קטלוני לא יחגוגו בברנבאו

קשה באימונים קל בים

פורסם

מה הקשר קטלונים? גם אם ריאל שהיא הקבוצה הכי שנואה עליי עלי אדמות הייתה משחקת מול אינטר הייתי רוצה שריאל יקחו ורק לא שאינטר ינצחו. כי אינטר מייצגת את כל מה שמגעיל בכדורגל, ריאל לפחות מנסים לשחק כדורגל יפה.

המשחק של אינטר מזכיר לי את המשחק של נבחרת יוון בימי יורו 04, מגעיל, משעמם ורוצה חשק להפסיק לראות כדורגל אבל מביא תוצאות. אם הייתי רוצה לראות תוצאות הייתי עובר לראות קרלינג. אבל זה כדורגל וכדורגל אמור לגרום להנאה ולא להפך.

אגב כל מי שאמר מה אתם רוצים מה אתם רוצים, אתמול מוריניו גילה הרכב חדש 10-0-0 ואח"כ אחרי שמוטה קיבל צהוב שני (מוצדק ביותר) מוריניו גילה הרכב טוב עוד יותר 9-0-0 עם סמואל אטו בלם. בהחלט שאפו למוריניו. :mad2:

ROOONEEYY

פורסם

מוצדק או לא, בארסה בחוץ אינטר בפנים, ובגדול. מפה אתם יכולים להמשיך לייבב ולבכות על הא ועל דה, ולא יעזור לכם אפחד בנידון. בכל מקרה, כנראה שאתם קצרי זיכרון, כי מה שכלל המגיבים פה יודעים לרשום הוא על המשחק האחרון. וואלה, מאוד חכם להגיד שאינטר בונקריסטים, במיוחד לאור העובדה שהיא כבשה יותר מברצולנה ב-2 משחקים ביניהן, ולנוכח ההצגה שהיא הביאה מול ברצלונה במשחק הראשון (ששוב, היה צריך להיגמר בתוצאה יותר גבוהה לטובת אינטר). מה גם שבליגה, תירצו או לא (שלטעמי היא ליגה יותר קשה מהספרדית), אינטר מפציצה ומשחקת כדורגל התקפי לגמרי.

נ.ב

אני בכלל אוהד יובנטוס, אבל יצאתם מכלל פרופורציה. להספיד את אינטר מול באיירן בגלל ה"בונקר" ולהגיד שהיא משחקת כדורגל של יוון? הגזמתם לחלוטין וזה ממש לא בכיוון. ב-10 שחקנים, כל קבוצה אחרת בעולם הייתה סופגת מול ברצולנה 4-5 חתיכות (במקרה הטוב). אינטר לא. שאפו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה אני מצטער שאינטר לא כבשה את הרביעי במשחק הראשון

זה היה סותם כל כך הרבה פיות.

אולי תצאו כבר מהסרט שאינטר מצייגת כל מה שמגעיל בכדורגל?

אינטר מצייגת את אינטר מילאנו , היא לא שגרירת שלום ולא נוסעת למדינות נידחות כדי להביא אליהן את הכדורגל

פתאום כולם נהיו פה ספרדים וקטלונים , להזכיר לכם ששני שליש מהקאמפ נואו זה תיירים?

אינטר לא רק שניצחה את בארסה במשחק א , היא גם חזרה מפיגור 1-0 ל3-1 בתצוגת כדורגל מרהיבה , ויכלה גם לתת את הרביעי , אבל המשחק הזה לא קיים ולא נחשב הרי כי הזכרון של הבנאדם זוכר רק את המשחק השני כנראה.

השאלה הכי פשוטה עכשיו אני רוצה לשאול פה את כל אוהדי ברצלונה למיניהם.

אתם עכשיו מאמנים של קבוצת כדורגל שלא ראתה גביע אלופות יותר מ30 שנים , היו"ר שכר אתכם למטרה אחת -צ'מפיונס ליג שנה ראשונה נכשלם , שנה שניה הגעתם לחצי גמר , אחרי שניצחתם גם את צסק"א וגם את צ'לסי , מול קבוצה עם סוללת כוכבים , עם הקשר הכי חכם בעולם , עם הקשר-חלוץ הכי טכני בעולם , ועוד סוללת כוכבים , איכשהו ניצחתם 3-1 משחק ראשון

משחק שני הגעתם לאחד האצטדיונים הגדולים בעולם , מול קהל שכולו אוהד ברצלונה ושורק לכם בוז , ובארסה באה לקרוע אותכם , לא הייתם נכנסים לבונקר ?

אה נכון , עדיף היה למוריניו לשחק רגיל , לקחת את הצ'אנסים שלו , ואם הוא היה מפסיד אז הוא היה יוצא עם תואר המאמן הכי ספורטיבי , כמו שקיבל ארסן ונגר.

ז*ן על זה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...