Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CSI מיאמי

kobic9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת האם ישנו אתר שדרכו ניתן לצפות בתוכנית הנ"ל?

כמובן שעם תרגום לעיברית.

עד עכשיו זה היה משודר במוצאי שבת בערוץ 1, וזה אמור להיות משודר בערוץ 33 כרגע.

אבל לצערי יש איזו תוכנית בערבית.

איך אני יכול לצפות בתוכנית הזאת?

קובי

פורסם

קח בחשבון ש-CSI מיאמי נחשבת לפחות טובה לעומת CSI לאס וגאס וכמובן הטובה ביותר לדעתי...CSI ניו יורק.

מאיפה אפשר להוריד?

www.wnet.co.il

www.horadot.net

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מעדיף באופן אישי את וגאס.ניו יורק? לא סובל את גארי סיניס המעצבן הזה.מיאמי? דייויד קארוזו סתם מזכיר לי את שמעון פרנס ומקומו בטברנה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

להוריד:

http://tvunderground.org.ru/index.php

כאן תמצא כמעט כל סדרה ששודרה אי פעם עלי אדמות.

תרגום:

http://www.torec.net/

בהצלחה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהסדרה אחת החזקות.

LV כמובן.

חוץ מזה, מה דעתכם על המיני סדרה נבלות? :-D

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה על התגובות.

האמת שברגע שראיתי שבמקום CSI מיאמי יש CSI אחר כבר לא ישבתי לראות.

פעם פעמים ראיתי(אני לא יודע איזה CSI זה היה) אבל לא אהבתי.

קובי

פורסם

אגב, למה באמת לא מרחיבים את הסידרה לערים שונות בעולם?

אני כבר יכול לדמיין את הלהיט הבא:

CSI-ראש העין!

"והפעם, מי רצח את התרנגולת של גברת מסעודה"

פורסם

דווקא ההגזמות של דייויד קרוזו עשו לי את הסדרה. סוג של פיוז'ן בין שמעון פרנס לסרט בורקס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא יודע כל פעם שאני רואה את המשחק של דייויד קרוזו זה נראה כאילו הוא סובל מעצירות בשילוב קטלני של כבדות שמיעה.:shock:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לא יודע אם שוטרי ישראל סובלים מפעילות מעיים בעייתית,

אני באופן אישי מנסה להיפגש עימם בתדירות נמוכה מאוד.

חוץ מחבר אחד או שניים שנמצאים ביחידות "מיוחדות " השייכות למשטרה אבל חולקים את אותה אהבה שלי לוויסקי איכותי.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...