Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני פותח מכסה מנוע, ורואה שיש כתמים של מים ירוקים בכל האזור של החלק העליון של הרדיאטור .ניסיתי לראות מאיפה הנזילה ,מלמטה לא ראיתי כלום, ואז שמתי לב שיש סימנים של מים בין החיבור של החלק העליון עם הפקק ,לבין הרשת של הרדיאטור .(בדקתי את הפקק והוא תקין)

כל האורך של החיבור רטוב . רציתי לדעת האם יש אפשרות לתקן את זה ?או שאני חייב להחליף ואם כן כמה בערך זה אמור לעלות ?

תודה מראש לעונים

פורסם

גש למכון רדיאטורים. החלק הזה אמור להתפרק כדי לאפשר ניקוי רדיאטור.

אם הדופן שם לא אכולה לגמרי (לא סביר) אז בקלות יחברו לך אותו מחדש.

לדעתי לא יותר מ100 ש"ח וגם זה מוגזם...

פורסם

תיקון של רדיאטור נוטה להתפרק עם הזמן (עייפות החומר).

כדאי לקחת את הרכב למוסך לבדיקה בלחץ עם משאבה, ולבדוק בדיוק מהיכן הנזילה.

רדיאטור חדש יכל לנעלות בין 900-1300 ש"ח.

אם ישנם סדקים ברדיאטור הייתי ממליצה להחליפו ולא להסתכן בתיקון והדבקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה מתכוו לחלק פלסטיק שמכסה את כל האורך של הרדיאטור אז זה ניקרא "דוד רדיאטור עליון"

תיקון לא שווה זה יעלה לך כ350-400ש"ח כולל עבודה.

פורסם

שלום פריד ,

מהתיאור שלך נסדק דוד הרדיאטור העליון בחלק בו הוא מתחבר לרדיאטור על ידי השיניים . מחלה זו ידועה ומוכרת ביונדאים .

סדק בפלסטיק בלתי אפשרי כמעט לראות בעין ויש צורך לבצע בדיקת לחץ באמבטיה .

תן לי לתקן את חברי הפורום .

המחירים הם כדלקמן :

650 ש"ח כולל מע"מ ועבודה לרדיאטור

220 ש"ח להחלפת דוד פלסטיק עליון

• תוכן חדש...