Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על רנו 5:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לראות רנו 5 שאני רוצה לקנות, אם הכל יהיה בסדר אני יקנה אותה. הרנו מודל 88 והיא 1400.

למי שיש קצת ניסיון עם האוטו ויכול להתריע בפני על בעיות שעלולות לצוץ אני יודה לו מאוד.

תודה.

פורסם

לחבר טוב יש רנו 5 שנת 87 מנוע 1350.

תזהר להכנס עם האוטו הזה לשלוליות :twisted: חוץ מזה, אם תטפל בו יפה, הוא לא יעשה בעיות מיוחדות.

הוא גם כל הזמן מסתבך עם החיווט של הפנסים באוטו (פעם אורות חנייה, פעם אורות בלמים וכו')

אני שונא צרפתים.

פורסם

תודה רבה אחי.

רק שתי דיברים:

*קודם קל למה לא להיכנס איתה לשלולית?

*מה זה חיווט של הפנסים?, יעני עושים בעיות בהדלקה?

פורסם

היתה לי כזאת 1989 ,בסך הכל אמינה מאד ,עם מעט בעיות חשמל.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

אל תקנה את האוטו הזה.

אוטו קקי בצורה לא רגילה

אני מדבר מנסיון של חבר, שעד היום תקוע עם רנו 5.

כל הזמן בעיות חשמל, בעיות שמן, רואה כל שבועיים מוסך

פשוט ביזבוז כסף

לדעתו בדיעבד היה עדיף לקנות סובארו ג'סטי.

פורסם
אל תקנה את האוטו הזה.

אוטו קקי בצורה לא רגילה

אני מדבר מנסיון של חבר, שעד היום תקוע עם רנו 5.

כל הזמן בעיות חשמל, בעיות שמן, רואה כל שבועיים מוסך

פשוט ביזבוז כסף

לדעתו בדיעבד היה עדיף לקנות סובארו ג'סטי.

אם הוא לא יודע לטפל באוטו(לשלוח לטיפולים בזמן), שיסע על ג'אסטי, אם כן, עדיף רנו 5 שנוחה וטובה בהרבה.

אני שונא צרפתים.

פורסם

בסופו של דבר לא קניתי, האוטו היה מתחת לכל ביקורת, נזילות,בעיות בחשמל ומכות פח אבל תודה לכולם בכל אופן.

• תוכן חדש...