Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש נזילה קלה מהקראנק, והמנוע קצת מנפח.

זה לא הרכב שלי אני מעונין לקנות אותו.. מברר מה יהיו ההוצאות האחרות.

ועוד שאלה, כשהאוטו מונע הנורה של המנוע נדלקת ואחרי איזה חצי דקה נכבית.. מה זה אמור לרמז לי?...

פורסם

אני לא רואה הגיון לקנות את הרכב הנ"ל, כי הוצאות השיפוץ\החלפת מנוע יכולות להיות יותר גבוהות ממחיר הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן,

המשמעות היא, שכדאי מאוד לכבות את הרכב, לגרור אותו למוסך ולהתחיל לתקן.

תשובתי הקודמת כללה גם את השאלה הזאת, בלי לרמוז יותר מדי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ועל פי דעתך כמה צריכה להיות העלות של התקלות שפירטתי.(בערך, בכדי לדעת האם משתלם המחיר שאני אשלם עבור התיקון ועבור הרכב) .?

פורסם

שלום רב !

השאלה שנשאלת, מדוע אתה מעוניין להכניס ראש בריא למיטה חולה?!

מה המחיר שהוצע לך על הרכב כמו שהוא? קזז את המחיר המקסימלי, שאתה עומד להוציא על הרכב, מ6000 שקל וצפונה, ותעשה חשבון האם כדאי לקנות חתול בשק, גם אם המחיר נמוך, וזאת כאשר השוק מוצף מכוניות, מבוקשות יותר, ובמצב מכני טוב יותר, ללא צורך להכניס ראש בריא למיטה חולה.

חשוב על כך, ואז תחזור לפורום.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תשמע, אני עוד יכול להבין, שכבר קנית את הרכב, "נפלת" , כי לא שמת לב - אין לך ברירה ואתה צריך לתקן.

אבל במודע להתחיל לשפוך אלפי שקלים על רכב כל כך ישן וזול - אני לא רואה הגיון בזה.

אני לא מאמין שקורסה כזאת במצב תקין שווה יותר מ 8-7 אלפים ש"ח.

בכל מיקרה עדיף למצוא מכונית תקינה .

אני גם לא חושב שמשתלם לעשות שיפוץ כללי למנוע הזה - אולי להחליף למנוע מפירוק (כמובן לא חדש ועם קילומטראז' לא ידוע).

• תוכן חדש...