Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על סיאט איביזה מה הצריכת דלק שלה והחלקים שלה יקרים ?

חשבתי גם על פולספווגן פולו קלאסיק.

לאדע בקיצר תעזרו לי דחוף אני חייב אוטו בערך 1.4 מקסימום 1.5 ידני שלא יצרוך הרבה דלק ושלא יהיה כמו פיאט אוטו כל שני וחמישי במוסך.

התקציב בערך עד 20 אלף,תעזרו לי בבקשה

:]

פורסם

אני יכול להגיד לך כמה פרטים על איביזה שיש ברשותי.(שנת 2000 1600 ידני)

אוטו מצוין מכנית(חלקים של פלסווגן) חזק אם אתה בוחר את גירסת 100 כוח סוס הבעיה היחידה זה הפנים שהוא מתפורר טיפה.

חלקים טיפה יקרים ,אם אתה מתקעש על איביזה תקנה 1600 ידני ללא בקרת אקלים .

סע בזהירות

פורסם

דלק:עירוני- 12.5, בנעירוני-15 (נפח 1600!)

חסרונות:ידניות נוטות להישבר ,חלונות נופלים,בקרת אקלים שאם נשבר שם איזה משו צריך להחליף את כל המערכת זהו.(רוב הדברים זה תיקון גג 200 שקל. חוץ מבקרת אקלים -תבדוק טוב טוב שהיא עובדת ולא עושה בעיות אחרת זה עסק יקר)

פורסם

קצת היה קשה לי להבין עם הכתיבה העילגת של פותח השירשור (לא יכולתי להתאפק...)

יש לנו במשפחה נסיון רב עם האיביזות והקורדובות מתחילת שנות האלפיים.

בשורה הראשונה והתחתונה, רכב מעולה!. נח, בטיחותי יחסית לתקופה, אמין.

אני לא מבין את מה נכתב שהרכב מתפורר ו"ידניות נוטות להשבר". אז החדשות שלי הן שהרכב מסיבי ומוצק ואיכותי, לא מתפורר ולא בטיח. היתה תקלת ייצור בחלונות שנטו ליפול לתוך הדלת אבל אני מניח שברוב המכוניות זה תוקן במסגרת האחריות.

תקלת חוזרת אחרת היא בדוושת המצמד. הכבל שלה נוטה להקרע פעם בעדרות אלפי ק"מ.

מצטרף להמלצה לקנות את דגם הסטלה ולא הסיגנו. לסיגנו יש בקרת אקלים ומסך גדול בדש בורד. בסטלה יש רק כפתורים פשוטים ומערכת מיזוג אויר פשוטה ואמינה. לך על הסטלה.

מעבר לכך, מומלץ ולהבא תכתוב בבקשה בעברית שגם אני אבין. תודה.

אגב,פולו קלאסיק זאת בעצם סיאט קורדובה (איביזה עם בגאז') אז גם קורדובה מומלצת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם לומר את האמת, גם אני מלקוחותיה המאוכזבים של סיאט.

(למזלם אני עדיין אוהב אותם ולא נפרד מהרכב שלי)

הקורדובה שלי שנת 2004 בצבע כחול בהיר שכבר דהה, עם קילופים מעל השמשה הקדמית.

כל הפנים, הידיות והפלסטיקה, כמו שאמרו לפניי, נאכלת והצבע שלה נהרס.

די מאוכזב מהחומרים שהשתמשו ברכב הזה, אם הם לא מחזיקים 6 שנים על הכביש, אני קטונתי מלהושיע.

פורסם

ברשותך אני אמליץ לך על פורד פיאסטה, קניתי כזאת מודל 95' לפני כחודשיים,

סוחבת מצויין, לא עושה בעיות, לא הייתי איתה במוסך אף פעם (חוצמזה שהלכתי לעבודה :D)

עשיתי לה טיפול שכלל שמן מנוע, פילטר שמן, פלאגים, חוטי הצתה, מים ירוקים, ותוספי דלק ושמן, ולא זוכר מה עוד,

וסה"כ יצא לי 500 שקל החלקים,

הרכב נוסע טוב, מגיב טוב מאוד, לא אוכל הרבה דלק (שלי במקרה ידנית 1.3)

מחודשיים ניסיון שלי, אחלה רכב.

• תוכן חדש...