Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך את הכלים? :shock:

בא נמשיל משל קטן,

אתה ניגש לבוס שלך, מבקש העלאה בשכר ומסוכם שהחל מהחודש הקרוב אתה מקבל תוספת של 500 ש"ח.

* אם יומיים לפני המשכורת ניגש אליך הבוס ומציין שהייתה תקלה, הוא שכח לעדכן את העליה בשכר והנה 500 ש"ח במזומן, אז לא רק שאין תקלה, אלא הוא גם יצא ע-נ-ק !!!

* אם קיבלת את השכר בלי התוספת והוא מתנצל ומיד שולף 500 ש"ח אז קצת התבאסת אבל לפחות התקלה תוקנה בצורה מיידית ויעילה.

*אם קיבלת את המשכורת ללא תוספת והובטח לך שהתוספת תתווסף לחודש הבא, ברור לו שבחודש הבא אתה רץ לתלוש לבדוק מה קורה שם ואם גם בחודש הזה אין תוספת אז או שהוא חרא בן אדם או שהוא אידיוט מושלם ואת זה אני קובע בלי תואר בכלכלה או מנהל עסקים ובלי בכלל להכיר את הבן אדם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קצת מנפץ לך את התיאוריה אבל הלנד קרוזר החדש (או הGX, אני מאמין שהם יצאו בזמן דומה) יצא זמן מה לפני שכל הבעיות של טויוטה התחילו להתגלות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אין ספק שטויוטה פישלו בענק עם בעיית הבלמים. אין ספק שהם שילמו ומשלמים ביוקר.

אישית אני חושב שהם יצאו מחוזקים הרבה יותר מכל הנושא. קחו בחשבון שלקיחת האחריות הקולקטיבית הזאת מקורה גם בתרבות היפנית של לקיחת אחריות. אני עדיין מופתע שההנהלה הבכירה לא התאבדה כולה בפומבי.

יחד עם זאת לי אישית אין בכלל ספק כי ישנם כוחות עצומים , אדירי כוח ובעלי אינטרסים חזקים מאד, לנגח את טויוטה ולרסק לה את הצורה כאשר היא במצבה כרגע. אני מאד מאד מתקשה להאמין כי חברה בסדר גודל כזה תפשל בכל הרמות, בכל הדגמים, ובכל ההזדמנויות שרק יש לה אחרי עשרות שנים שבהן שלטה בשוק האמריקאי , קרעה ליצרנים האמריקאים את הצורה, וריסקה לפחות חלק מהם.

ראו, אני לא מכיר את המבחן (חוץ מאשר לראות את הסרטון כמו כולם פה), אבל אי אפשר להתעלם כי יש כרגע מסע צלב נרחב

כנגד טויוטה. אני וודאי שאם היו לוקחים איזה ביואיק או שברולט למבחנים ופשוט "מחפשים" אותן, התצאות היו הרבה יותר גרועות.

שוב, זאת דעתי האישית ותחושתי. היא לא מבוססת על הוכחות. מצד שני גם רוב המגיבים פה לא מסתמכים על נסיונם האישי בנושא הזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אני קצת מנפץ לך את התיאוריה אבל ....

אתה לא מנפץ כלום כי עדיין או שהם ידעו על התקלה ואז הם מרושעים או שהם לא ידעו ואז הם רשלנים.

בכל מקרה הם לא יוצאים טוב מהסיפור.

ערן,

מסכים לחלוטין, איך שטויוטה מעדה, כולם בתעשיה שלפו את הסכינים הארוכות הבעיה היא שבמקום מיד להזדקף ולעמוד איתן, טויוטה מעדה שוב ונפלה והתגלגלה ושוב מעדה :wink:

אין שום ספק בכלל שטויוטה לא הולכים להעלם או לקפל את הבסטה, אין גם ספק שהם יצאו מחוזקים מהעניין (בסופו של דבר) אבל בינתיים ההתנהלות שלהם היא בין תמוהה לבין אובדנית.

פורסם

אתה בהחלט צודק, מרבית התגובות כאן, לרבות אלו המנסות לבסס את תכנן על הסברים לכאורה רציניים, אינן יותר מסברות כרס. המקור הרציני היחיד הוא הדו"ח של CR. נראה לחלוטין הגיוני להתייחס אליו במעט יותר רצינות מאשר לאלו שבאו לתקוף אותו ואף הגדילו לעשות והסבירו ברוב חכמתם בדיוק במה שגו עורכיו.

הערה:

לא הייתי זריז מספיק. תגובתי זו מיועדת להודעה 63.

פורסם
אין לך את הכלים? :shock:

בא נמשיל משל קטן,

אתה ניגש לבוס שלך, מבקש העלאה בשכר ומסוכם שהחל מהחודש הקרוב אתה מקבל תוספת של 500 ש"ח.

* אם יומיים לפני המשכורת ניגש אליך הבוס ומציין שהייתה תקלה, הוא שכח לעדכן את העליה בשכר והנה 500 ש"ח במזומן, אז לא רק שאין תקלה, אלא הוא גם יצא ע-נ-ק !!!

* אם קיבלת את השכר בלי התוספת והוא מתנצל ומיד שולף 500 ש"ח אז קצת התבאסת אבל לפחות התקלה תוקנה בצורה מיידית ויעילה.

*אם קיבלת את המשכורת ללא תוספת והובטח לך שהתוספת תתווסף לחודש הבא, ברור לו שבחודש הבא אתה רץ לתלוש לבדוק מה קורה שם ואם גם בחודש הזה אין תוספת אז או שהוא חרה בן אדם או שהוא אידיוט מושלם ואת זה אני קובע בלי תואר בכלכלה או מנהל עסקים ובלי בכלל להכיר את הבן אדם.

בכנות,אסביר לך בפעם האחרונה ולא אוסיף,אני גמד מונמך ליד טויוטה העולמית,עליך לא אומר דבר אני לא נוהג להעליב,אין לא לך ולא לי רקע ובסיס להעביר ביקורת מתנשאת על ענק כמו טויוטה. סוף דבר !

פורסם
,אני גמד מונמך ליד טויוטה העולמית,...אין לא לך ולא לי רקע ובסיס להעביר ביקורת מתנשאת על ענק כמו טויוטה!

להזכירך, מדובר בטויוטה, לא באלוהים! :shock:

פורסם
אני לא בוחר לא גאוותנים ולא רשלנים.

כי אין לי את הכלים ,הרקע,הנסיון והידע לומר זאת על צד ג' יצרני ומצליח.

ברור שלך אין את הכלים הללו. אבל אתה יכול בהחלט להרגיש בנוח כשאתה נסמך על גופים מקצועיים כמו רשויות ממשל אמריקאיות, שכן מצוידות בכלים הללו. ובכלל הגישה לפיה צריך לגשת בחרדת קודש וברעד של יראה לגופים גדולים, רק בשל גודלם או הצלחתם, מאוד מסוכנת ולא רק בתחום הצרכנות.

פורסם

נכון מאוד רועי ידידי,המרחק מכאן ועד רשלנים וגאוותנים רחוק,על מנת להשתמש ברשלנים וגאוותנים צריך כמה שעות נסיון ....אותן רשויות אמריקניות עליהן אתה סח לא יכתבו לטויוטה "אתם גאוותנים ורשלנים ועליכם לפנות את היבשת",לנו קל יותר לכתוב זאת,אבל גם זה לא אסון,נכתבים דברים הרבה יותר קיצוניים.

העיקר שאנו מבינים אחד את השני ומשתמשים בנועם ובנימוס.

פורסם
נכון מאוד רועי ידידי,המרחק מכאן ועד רשלנים וגאוותנים רחוק,על מנת להשתמש ברשלנים וגאוותנים צריך כמה שעות נסיון ....אותן רשויות אמריקניות עליהן אתה סח לא יכתבו לטויוטה "אתם גאוותנים ורשלנים ועליכם לפנות את היבשת",לנו קל יותר לכתוב זאת,אבל גם זה לא אסון,נכתבים דברים הרבה יותר קיצוניים.

העיקר שאנו מבינים אחד את השני ומשתמשים בנועם ובנימוס.

סח=שח

פורסם

צבי,

אז מאיזו סיבה הממשל האמריקאי השיט על טויוטה קנס של עשרות מליוני דולרים?

כי הם היצרן המצטיין לשנת 2010?

הקנס הוטל כי הם ידעו על התקלה ולא דיווחו על ריקול וכנראה שקנס שני יוטל גם הוא על תקלה נוספת שגם אותה הם לא טרחו לפרסם.

מסמכים פנימיים של טויוטה שנמצאים בידי הממשל האמריקאי מוכיחים שהתקלה הייתה ידועה כבר בספטמבר 2009, טויוטה היו מוכנים להודות שיש פה בכלל איזה תקלה בינואר 2010.

רק חכה לתביעות האזרחיות ותראה את המילים "רשלנות" ו "אדישות לחיי אדם" מתנפנפות לכל עבר.

פורסם
אני לא בוחר לא גאוותנים ולא רשלנים.

כי אין לי את הכלים ,הרקע,הנסיון והידע לומר זאת על צד ג' יצרני ומצליח.

אין לך את הכלים, אבל אתה מגן על היצרן בחירוף נפש למרות שהוברר ללא עוררין שהיצרן היה מודע לבעיות ברכבים שלו, ולא פעל להודיע לציבור עליהם.

אנשים נהרגו בתאונות בהם כשלו רכבי טויוטה , על מה יש להגן פה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אין לך את הכלים, אבל אתה מגן על היצרן בחירוף נפש למרות שהוברר ללא עוררין שהיצרן היה מודע לבעיות ברכבים שלו, ולא פעל להודיע לציבור עליהם.

אנשים נהרגו בתאונות בהם כשלו רכבי טויוטה , על מה יש להגן פה ?

חרוף נפש...:-) אהבתי גבר

פורסם
חרוף נפש...:-) אהבתי גבר

????????????????

שטחיות ורדידות, לא אהבתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...