Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישית אני ממשיך להעריץ את קונצרן טויוטה יש להם מכוניות אדירות.

תגיד אתה אמיתי ?

:shock:

:roflmao: :roflmao:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
להעריץ את טויוטה ?

מכוניות אדירות ?

GET A LIFE

ממש ככה,רכבים מעולים גם הפרטיות גם רכבי השטח,חלום של טכנולוגיה.

ובעיקר אני מכבד את עמידתה האיתנה של טויוטה בלחץ הלקוחות ובנטל השרות.

פורסם
גם רכבי השטח,חלום של טכנולוגיה.

אז מה יש לך להגיד על הטכנולוגיה שכשלה במבחן המדובר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתם שוב גוררים את הויכוח לאותם מקומות שטחנו כבר ב-100 שרשורים שניתן למצוא תחת "טויוטה".

זה מראה למעשה שלכולכם אין באמת חיים, כי אתם מבזבזים זמן בהתעסקות ילדותית.

ולעניין הכתבה עצמה:

מגזין כלשהו מנסה לבצע תמרונים וסחיפות ברכבי שטח שלא יועדו לכך וכנראה במרבית המקרים לא יגיעו למצבים קיצוניים כאלו ללא מאמץ מהנהג (ומצבים מסוכנים בטיחותית הם עדיין לא ברמת סחיפה במהירות גבוהה ע"י פרובוקציה מתוכננת).

אני מבטיח לכם שבפרובוקציות כאלה, כל נהג שאינו מנוסה יהיה בסכנת התהפכות.

כל עוד יש ESP...יש ESP!

מה שיותר רלוונטי להשוואה זה המבחן שעשו לטנדר הויגו מול האנטר ששם רואים בבירור כמה שהויגו חסר ה-ESP מועד להתהפכות לעומת המיצובישי הבטוח יותר.

אז נניח שנהג המבחן של המגזין עושה את הפרובוקציה הזאת עם דגמים מקבילים והם היו ביטחותיים יותר (*עריכה- הכוונה לתחושת ההתערבות של מערכת בקרת האחיזה), SO WHAT?

כותב כלשהו במגזין אומר שלקסוס יכולה להיות מסוכנת (בדריפט שיפה למיאטה אולי), זה ערבון ל"תקלה מסוכנת עד חירוף נפש" שדורשת חרם קניה מצד כל הלקוחות הפוטנציאלים?

אם נהג המבחן של המגזין יאכל חמין ובזמן "זריקת תחת" עם קאיין יברח לו חומית בתחתון והוא יגיד שהפורשה לא יציבה?

אם מגזין "אוטו" היה אומר שטוארג פחות יציב בסחיפה של 80 קמ"ש בסיבוב חד מאשר יונדאי טוסון, עם ישראל היה מפסיק לרכוש את ה-VW?

בגלובס רשום על הפסקה זמנית של מסירת הרכבים האלו.

חוץ מגלובס, לא ראיתי שום התייחסות מצד טויטה או התייחסות רצינית אחרת ברשת לגבי הימצאות הבעיה באופן ממשי.

עד אז, ומהידיעה שהכתבות בארץ (בכל נושא, לא רק בתחום הרכב) מנוסחות לרוב ע"י בורים שרוצים כותרת מעניינת, אני לא רואה שום סיבה למי שרוצה לקנות את הרכב הזה, לא לקנות אותו.

נ.ב- הנני מצהיר בזאת שאין ולא היה לי מעולם מניות או חזקה בחברת טויוטה.

כמו-כן, אבא שלי אינו בעל החברה ואמא שלי אינה החשבת הכלכלית שלהם.

טויוטה לא משלמים לי על פרסום, לא משלמים לי חסויות ובכלל אני חובב BMW.

מה שקשור לעניין הדוושה בקורולה/ברקסים בפריוס/השראה אלקטרומגנטית בפריוס/ קרינה רדיואקטיבית בהירושמה ואנשים מלוכסנים בעיניים, לא רלוונטי לנושא הזה ואין באמור לעיל להתייחס לתקלות/ריקולים/פאשלות/בזיונות החברה באופן כללי.

פורסם
אתם שוב גוררים את הויכוח לאותם מקומות שטחנו כבר ב-100 שרשורים שניתן למצוא תחת "טויוטה".

זה מראה למעשה שלכולכם אין באמת חיים, כי אתם מבזבזים זמן בהתעסקות ילדותית.

ולעניין הכתבה עצמה:

מגזין כלשהו מנסה לבצע תמרונים וסחיפות ברכבי שטח שלא יועדו לכך וכנראה במרבית המקרים לא יגיעו למצבים קיצוניים כאלו ללא מאמץ מהנהג (ומצבים מסוכנים בטיחותית הם עדיין לא ברמת סחיפה במהירות גבוהה ע"י פרובוקציה מתוכננת).

כל עוד יש ESP...יש ESP!

מה שיותר רלוונטי להשוואה זה המבחן שעשו לטנדר הויגו מול האנטר ששם רואים בבירור כמה שהויגו חסר ה-ESP מועד להתהפכות לעומת המיצובישי הבטוח יותר.

אז נניח שנהג המבחן של המגזין עושה את הפרובוקציה הזאת עם דגמים מקבילים והם היו ביטחותיים יותר, SO WHAT?

כותב כלשהו במגזין אומר שלקסוס יכולה להיות מסוכנת (בדריפט שיפה למיאטה אולי), זה ערבון ל"תקלה מסוכנת עד חירוף נפש" שדורשת חרם קניה מצד כל הלקוחות הפוטנציאלים?

אם נהג המבחן של המגזין יאכל חמין ובזמן "זריקת תחת" עם קאיין יברח לו חומית בתחתון והוא יגיד שהפורשה לא יציבה?

אם מגזין "אוטו" היה אומר שטוארג פחות יציב בסחיפה של 80 קמ"ש בסיבוב חד מאשר יונדאי טוסון, עם ישראל היה מפסיק לרכוש את ה-VW?

בגלובס רשום על הפסקה זמנית של מסירת הרכבים האלו.

חוץ מגלובס, לא ראיתי שום התייחסות מצד טויטה או התייחסות רצינית אחרת ברשת לגבי הימצאות הבעיה באופן ממשי.

עד אז, ומהידיעה שהכתבות בארץ (בכל נושא, לא רק בתחום הרכב) מנוסחות לרוב ע"י בורים שרוצים כותרת מעניינת, אני לא רואה שום סיבה למי שרוצה לקנות את הרכב הזה, לא לקנות אותו.

נ.ב- הנני מצהיר בזאת שאין ולא היה לי מעולם מניות או חזקה בחברת טויוטה.

כמו-כן, אבא שלי אינו בעל החברה ואמא שלי אינה החשבת הכלכלית שלהם.

טויוטה לא משלמים לי על פרסום, לא משלמים לי חסויות ובכלל אני חובב BMW.

מה שקשור לעניין הדוושה בקורולה/ברקסים בפריוס/השראה אלקטרומגנטית בפריוס/ קרינה רדיואקטיבית בהירושמה ואנשים מלוכסנים בעיניים, לא רלוונטי לנושא הזה ואין באמור לעיל להתייחס לתקלות/ריקולים/פאשלות/בזיונות החברה באופן כללי.

אהבתי !

פורסם
YRV- הן לא עושות כי כניראה הן לא צריכות.

1. העובדה שהן לא עושות לא אומר שהן כנראה לא צריכות.

2. אני מניח שטויוטה מנצלים את התזמון שנוצר עקב המצב על מנת להוציא את הכביסה המלוכלכת וש"אם כבר אז כבר" (עדיף עכשיו מאשר אח"כ).

3. לדעתי עקב הסוגיה עם טויוטה, יתר חברות הרכב יאלצו להיזהר שבעתיים מאשר לשמוח לאיד.

פורסם

כל עוד יש ESP...יש ESP!

אז נניח שנהג המבחן של המגזין עושה את הפרובוקציה הזאת עם דגמים מקבילים והם היו ביטחותיים יותר, SO WHAT?

כותב כלשהו במגזין אומר שלקסוס יכולה להיות מסוכנת (בדריפט שיפה למיאטה אולי), זה ערבון ל"תקלה מסוכנת עד חירוף נפש" שדורשת חרם קניה מצד כל הלקוחות הפוטנציאלים?.

אתה יודע שאני לא מאלה שעושים עליהום על טויוטה אבל בתגובה שלך, לעניות דעתי, אתה טועה ואני אסביר לך בשמחה למה לדעתי אתה טועה:

1. התמרון הזה, שנראה לך הזוי, הוא תמרון שמדמה כניסה מהירה מידי למחלף והרמת הרגל מדוושת התאוצה בצורה פתאומית ככה שהוא לא הזוי לחלוטין.

2. הם אומרים במפורש, מכל ה SUV שהם בדקו לאחרונה, אף רכב לא התנהג בצורה כ":כ גרועה ומסוכנת.

3. דוקא כשטויוטה נמצאת במצב כ"כ רגיש, שכל העולם יושב להם על הראש ומניח מתחת זכוכית מגדלת כל רכב שהם מוציאים, לעשות כזאת פדיחה, זה לדעתי אחד מהשניים, או אקט התאבדותי או זלזול משווע בקהל הלקוחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קצת מרחם על היפנים

זה נהיה עכשו הבון-טון

לקחת טויוטה להשחית אותה ולהגיד [במבטא צרפתי]

"או לה לה, זה רכב מסוכן מאוד"

מגזין רכב לודאי לקח לא מזמן סיליקה ישנה ונכנס איתה בעץ, לנהג שלום.

האוטו טוטאל-לוס. ההמלצה שלהם - ביטוח מקיף.

בברכת "קצת פרופורציה"

רון

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

YRV, באירופה מאזדה נחשב יצרן עם יומרה ספורטיבית (זום-זום) וזה לא רגיל לקנות מאזדה, אם אתה קונה מאזדה את בחרת אוטו "מיוחד" יותר. בארץ מאזדה הפכה ליצרן עממי שכזה, וזו הסיבה שיש פה יותר מאזדה 3 מטויוטה קורולה, ומשתיהם יש יותר מידי לטעמי.

לגבי ריקולים, מאזדה עשו ריקול למאזדה 3 לפני מספר שנים, ואם אני זוכר נכון שברולט עשו ריקול לקווליר פעם... בקיצור, לא חסר ריקולים.

בקשר לגועל נפש שלקסוס הוציאו ואמריקאים היסטרים חושבים שהוא מתהפך, דבר ראשון - לי בוידאו שמציג את הליקוי לא נראה שהוא הולך להתהפך, הוא מחליק, זה הכל.

יש לו נטייה קצת מוגזמת לאוברסטיר, אבל היו (ואני מקווה שגם יהיו) הרבה מכוניות עם נטייה מוגזמת לאוברסטיר בהיסטוריה.

גם טנדרים עם ארגז ריק יגיבו באותה צורה לפרובוקציה, ואם יש להם סרן חיי מאחורה ומתלים קצת רכים הם אפילו יצליחו להתהפך.

אז מה, נפסיק לקנות טנדרים?! חשבתי שהאמריקאים אוהבים טנדרים.

אתם יודעים מה,

לא לקנות טנדרים!!! משוגעים!!! זה מסוכן!!!! החלק האחורי יכנס להחלקה ואתם תעופו ותתהפכו ותהרגו את כולנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משוגע! אתה תהרוג את כולנו!!!

ומי שיש לו טנדר, שיביא אותו לגריטה! או שישים מלא משקל בארגז שלא יחליק לו חס וחלילה ויהרוג איזו מכונית ליסינג!

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
אז מה יש לך להגיד על הטכנולוגיה שכשלה במבחן המדובר?

עוד מבחן....

כשאני אדע עשירית האחוז ממה שמהנדסי טויוטה יודעים,אולי אז יהיה לי אומץ לומר בקול גברי,טכנולוגיה שכשלה.

והמבין יבין,למרות שאין לי איתו הכרות מינימלית,אין לי ספק שחלק מאיתנו הם מומחי טכנולוגיה...בענף הרכב, אני לא ! ולכן לא אשאל בביטחון מופגן מישהו אחר מה יש לו לומר,בעוד אני מחזיק מעצמי כאילו מבין גדול.

פורסם
אתה יודע שאני לא מאלה שעושים עליהום על טויוטה אבל בתגובה שלך, לעניות דעתי, אתה טועה ואני אסביר לך בשמחה למה לדעתי אתה טועה:

1. התמרון הזה, שנראה לך הזוי, הוא תמרון שמדמה כניסה מהירה מידי למחלף והרמת הרגל מדוושת התאוצה בצורה פתאומית ככה שהוא לא הזוי לחלוטין.

2. הם אומרים במפורש, מכל ה SUV שהם בדקו לאחרונה, אף רכב לא התנהג בצורה כ":כ גרועה ומסוכנת.

3. דוקא כשטויוטה נמצאת במצב כ"כ רגיש, שכל העולם יושב להם על הראש ומניח מתחת זכוכית מגדלת כל רכב שהם מוציאים, לעשות כזאת פדיחה, זה לדעתי אחד מהשניים, או אקט התאבדותי או זלזול משווע בקהל הלקוחות.

אהלן בגירה, הנה דעתי:

1.דימוי של כניסת רכב במהירות למחלף יכול להיעשות בצורה מסויימת וריאלית, ויכול להיעשות בצורה של גז עמוק עד לכניסה מאוחרת וחדה מאוד ב-SUV ששוקל לא מעט ק"ג כמו שנעשה בניסוי הזה.

בסופו של ניסוי, שלא מדמה את התנהגותו של נהג ממוצע גם במצב הכי קריטי שיכול ליקרות בנסיעה מנהלתית לא זהירה (ואם מישהו כן עושה את זה ככה ב-SUV או בכל רכב בעל מרכז כובד גבוה, סופו להיכנס בקיר הבטון שבמחלף), הרכב נשאר על 4 הגלגלים, מה שלא קרה למשל בויגו!

2.יש הבדל בין רכב שלא "התיישב" היטב לאחר התפרעות או ל-ESP שלא נכנס ועבד כראוי וכמצופה במערכות של היום לבין "סכנה ברורה להתהפכות". רוצים להגיד שבלקסוס מערכות הבטיחות האקטיביות גרועות ולא מיישרות קו ברמתם מול המתחרים? תפאדל! מסכים לחלוטין אם אכן הניסוי הוא בלתי תלוי ונבדקו רכבים דומים.

אבל בין זה לבין להגיד שהלקסוס מסוכנת? בגלל הניסוי הקיצוני הזה?

3.מסכים לגמרי! מצופה מחברת טויוטה להציג כתבה ביקורתית בונה ולא להפגין המשכיות קלוקלת.

אם מערכת ה-ESP שמותקנת בלקסוס באמת מציגה יכולת אקטיבית ירודה שתואמת את המערכות הראשונות שיוצרו, אולי אפילו כפיילוט, אזי מדובר בביזיון בקנה מידה עצום!

כדי להמחיש את הסלידה שלי מהגדרת הלקסוס כמסוכנות (ע"פ הניסוי המדובר כמובן, יכול להיות שהלקסוס מסוכנת בגלל דברים אחרים):

במקום להיתלות בסרטון של המגזין על הלקסוס שמדמה מצב לא ריאלי ומציאותי שכולל פרובוקציה מכוונת חריפה, אני שואל מה יכול להיגרם לנהג ממוצע שנתקל במכשול פתאומי בכביש והוא מנסה לברוח ממנו- והרי לפניכם מהו רכב מסוכן באמת במצב ריאלי (ולא מכוון) שכזה:

http://www.youtube.com/watch?v=0KBIBCK-veA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

*עריכה- יש סיכוי שהימצאות הסמל של מיצובישי ברקע כשהכתב מדבר מרמזת על ניסוי מכוון לרעת הויגו? (לא זכרתי את הסמל ברקע, כן זכרתי שהויגו כשלה במבחן הזה)

בנוסף, משיטוט קל ברשת ראיתי עוד מספר כתבות בינ"ל שמדברות על בדיקה שמבצעת טויוטה ברכבי הלקסוס, אולי ברמת עצירת המשלוחים עד לבירורים סופיים.

כל עוד מדובר בבדיקה שנעשית בגלל מגזין נחשב כזה או אחר, אין הודעה מפורשת שישנה בעיית בטיחות חמורה וקריטית בלקסוס (כמו שהיה בעניין הדוושה, וקיים סיכוי שגם הודעה כזאת תצא באיחור בגלל ההתנהלות של טויוטה במקרים האחרונים).

פורסם

כשהקונסיומר קובע שטויוטה אמינה , כל אוהדי טויוטה פה לא מפסיקים להסתמך על הירחון כאורים תומים מוחלט להדיפה של כל בעית אמינות אשר מתגלה ברכב.

אבל רחמנא ליצלן, כאשר אותו מגזין מתריע על רכב מסוכן מאותה תוצרת, קם BMW לספר לנו למה הבדיקה הזו אינה אומרת דבר.

קצת עקביות לא תזיק, וגם קצת יושרה, שהרי אם כל סיפור טויוטה היה קורה לכל יצרן אחר , אף אחד מכם לא היה מגן בחירוף נפש עליו כמו שאתם מגינים בגופכם על יצרן יפני המנפק מכוניות בינוניות במרבית הקטגוריות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה לא שלא ציפיתי לראות את תגובתך, אבל כיאה להיכרות איתך אני לא מתרגש..

(מה גם שכנראה לא טרחת לקרוא את שכתבתי, כי ברגע שאתה רואה שרשור על טויוטה אתה מיד מחפש את ה"מסומנים" הקבועים שלך)

אל תטען באופן כולל שכל מי שמגיב בכל נושא שבו מוזכרת טויוטה הוא עיוור, ובטח לא שכל אחד כזה לא היה מגיב ככה על כל יצרן אחר או שומר על כבודו של היצרן.

כשאני קורא כל הודעה שלך שבה אתה משמיץ לרעה כותב אחר, כי אינו חושב כמוך (אחרי השמצת טויוטה כמובן), אני אומר שאלו המסכנים שרכשו מכונית כה בינונית ומסוכנת כמו טויוטה, צריכים לחשוב שיש אנשים עם בעיות יותר רציניות בחיים ולשמוח בחלקם.

פורסם
תסתכל במראה.

לפחות תנסה להיות מקורי , אבל אין לצפות ליותר מדי ממך.

אם היית מעורה בהיסטורית הרכב... , טוב זה לבדו מבהיר לי את התשובה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...