Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי לא לקנות רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן רשימת טיפים והמלצות אישיות:

לעולם אל תקנו רכב שאינו שייך חוקית לבעל הרכב (לא דוד של, לא בן של או אמא של וכ').

לעולם אל תקנו רכב שהרשיונות שלו פגומים / דהויים / חתוכים ו/או כל חשד שהוא למשחק ברשיונות.

מומלץ לא לרכוש רכב שלא עבר טיפולים שוטפים עם תיעוד סביר והגיוני שניתן להוציא מהמוסך בו טופל.

לעולם החתימו את המוכר על חוזה בו מפורט המידע שהוא העביר לכם על הרכב ככל שניתן לפרט וכי לא השמיט מכם דבר.

לעולם לא לרכוש רכב מאדם שאינו משדר אמינות. אם שיקר לכם פעם אחת - ואפילו בפרט קטן - רדו מהעסקה.

לעולם אל תרכשו רכב מאדם שאינו מוכן לספק לכם את כל התשובות לשאלותיכם ומתחיל להתעצבן.

לעולם אל תקנו רכב בלי בדיקה במכון מורשה.

אתם מוזמנים להוסיף טיפים משלכם.

:idea:

פורסם

"לעולם אל תקנו רכב שאינו שייך חוקית לבעל הרכב (לא דוד של, לא בן של או אמא של וכ')"

למה לא?אני אישית הרכב שאני קניתי מכספי רשום על שם אמי מכיון שבדואר לא הייתה אפשרות להעביר על שמי,אמי לא מבינה ברכבים כלל ובכלל לא,כמובן שאני ימכור את הרכב במעוד מועד,למה לא לקנות?

פורסם

"לעולם אל תקנו רכב שאינו שייך חוקית לבעל הרכב (לא דוד של, לא בן של או אמא של וכ')"

למה לא?אני אישית הרכב שאני קניתי מכספי רשום על שם אמי מכיון שבדואר לא הייתה אפשרות להעביר על שמי,אמי לא מבינה ברכבים כלל ובכלל לא,כמובן שאני ימכור את הרכב במעוד מועד,למה לא לקנות?

ניסיון אישי.

לרוב, אין אמא או דוד... זה בדרך כלל סוחר. כמובן שיש יוצאים מן הכלל.

אבל כדי לחסוך עצבים או עוגמת נפש - אני לא מבזבז זמני על בדיקת רכב של דוד של וכ'..

(אף על פי שמכרתי את הרכב של אח שלי... )

פשוט אמצעי סינון כמנגנון הגנה נוסף.

פורסם

אתה יכול "להפסיד" הרבה רכבים טובים בגלל הסעיף הזה.

גם אני נוהג ברכב שמסיבות טכניות רשמתי אותו על שם אימי, ואני מאמין שעוד הרבה עושים כך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

הכוונה היא לא לרכוש מאדם שאינו נוכח ומזוהה כבעלים של הרכב בעת המכירה.

לא לקנות רכב ממי שמחזיק בידו ייפוי כח של אדם אחר. (בן דודי/אחותי/השכן שסייד לה...ונסע בדיוק לחו"ל)

לא לחתום זכרון דברים עם מי שאינו הבעלים החוקי של הרכב

פורסם

הרכב הקודם היה על שם אמא שלי בגלל עלויות ביטוח גבוהות אם הוא היה על שמי .

ככה שזה כבר 2 יוצאים מין הכלל ויש עוד הרבה צעירים שמעדיפים לרשום את הרכב על שם ההורים מסיבה זאת או אחרת .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
להלן רשימת טיפים והמלצות אישיות:

לעולם אל תקנו רכב שאינו שייך חוקית לבעל הרכב (לא דוד של, לא בן של או אמא של וכ').

:idea:

מעולם לא היה רכב חוקית על שמי. אני תמיד קונה רכבים על שם אמא שלי, גם כשהיא גרה בחו"ל.

עם זאת, מכרתי כבר 8 רכבים בלי שיעשו לי בעיות.

פורסם
הכוונה היא לא לרכוש מאדם שאינו נוכח ומזוהה כבעלים של הרכב בעת המכירה.

לא לקנות רכב ממי שמחזיק בידו ייפוי כח של אדם אחר. (בן דודי/אחותי/השכן שסייד לה...ונסע בדיוק לחו"ל)

לא לחתום זכרון דברים עם מי שאינו הבעלים החוקי של הרכב

מסכים עם התיקון של קומנדר

מעולם לא היה רכב חוקית על שמי. אני תמיד קונה רכבים על שם אמא שלי, גם כשהיא גרה בחו"ל.

עם זאת, מכרתי כבר 8 רכבים בלי שיעשו לי בעיות.

תמיד תמצא מי שירכוש.

אני רק נותן טיפים (קיצוניים) ממי שיש לו סבלנות ורוצה להישמר כמה שניתן מנוכלים.

פורסם

אין בעיה עם רכב של אמא או אח.

אבל זה צריך להיות מגובה בהוכחה חד משמעית (תעודת זהות מקורית+ספח) שמוכיחה ללא ספק את הקשר המשפחתי.

אם מדובר באח אז צריך לראות 3 תעודות זהות - של המוכר, אחיו, ואבא או אמא שלהם, כדי לאמת את הקשר המשפחתי.

מסורבל - אבל הכרחי.

בלי הוכחה כזו יש להניח מייד כי מדובר בסוחר שקרן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רכב קודם שלי היה רשום על שם אבא שלי , בגלל מלגת לימודים שקיבלתי ולא יכלתי להחזיק רכב שמחירו גבוה מ 30K.

כוונתי היא שכל מקרה לגופו ולא כדי לקבוע משהו חד משמעי.

פורסם
אין בעיה עם רכב של אמא או אח.

אבל זה צריך להיות מגובה בהוכחה חד משמעית (תעודת זהות מקורית+ספח) שמוכיחה ללא ספק את הקשר המשפחתי.

אם מדובר באח אז צריך לראות 3 תעודות זהות - של המוכר, אחיו, ואבא או אמא שלהם, כדי לאמת את הקשר המשפחתי.

מסורבל - אבל הכרחי.

בלי הוכחה כזו יש להניח מייד כי מדובר בסוחר שקרן.

לא בהכרח..

אם שם המשפחה אינו לוי או כהן - מספיק תעודת הזהות של המוכר ושל אח שלו בעל הרכב.

אותו שם משפחה ואותם הורים - סביר מאוד שהם אכן אחים ולא צירוף מקרים.

אבל נעזוב את זה...

מי רוצה להוסיף אזהרות משלו?

אני אוסיף עוד המלצה - לא לרכוש רכב שיש לו פגיעת שסי. (אלא במחיר שמאוד מאוד מצדיק את ירידת הערך והסיכון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...