Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי את האיביזה החדשה 3 דלתות ובאוטו מותקן:

hu: kenwood ddx 5024

amp: jbl gto 1004

comp: morel dotech ovation 6

sub: hertz es300

למגבר מחוברים הקומפוננטים הקדמיים והסאב.

אני רוצה לשדרג את הרמקולים האחוריים (6.5") ולהוסיף מגבר נוסף לסאב בלבד.

מישהו יכול להמליץ לי על רכיבים מתאימים (רמקולים בתקציב של עד 1000 ומגבר נוסף בסביבות האלף)?

פורסם

אם המורל מתאימים לך, תקנה סט מאותה חברה (זו המלצה שנכונה תמיד) למרות שאני לא תומך בהתקנת רמקולים מאחור, אלא שימוש בתקציב כדי לשדרג חלקים קיימים.

מתחדשת*

פורסם
אם המורל מתאימים לך, תקנה סט מאותה חברה (זו המלצה שנכונה תמיד) למרות שאני לא תומך בהתקנת רמקולים מאחור, אלא שימוש בתקציב כדי לשדרג חלקים קיימים.

אני מאוד מרוצה מהחלקים הקיימים אבל אני מרגיש שחסר לי סאונד שבא מאחורי האוזניים.. הרמקולים הקדמיים צועקים עלי מקדימה במקום שהסאונד יבוא יותר מכל הכיוונים.

יש דגם מומלץ של מורל בתקציב הזה?

פורסם

באלפייה? דוטק אוביישן לדעתי.

לדעתי? תקנה טמפו לאחור ואת יתרת הכסף תשקיע בשדרוג הסט הקידמי/ המגבר /הסאב/ התקנה /בידוד אקוסטי...

מתחדשת*

פורסם

ידידי אני בעל אותו רכב וגם לי יש כמעט אותם רכיבים חוץ מהסאב והמגבר.

אני לא מציע לך להחליף את הרמקול מאחורה, קודם כל הם לא 6.5 והם יושבים על מין תושבת פלסטיק לא ברורה ומנגנים לתוך חלל שרחוק מלהיות אידאלי. בכיצור שכח. כי כדי לעשות את זה ולשמוע "בסדר" זאת הוצאה לא קטנה (בסדנה) או עבודה מרובה לבד, (איטום, תושבות).

גם הרמקול שאתה יכול להכניס לשם לא ייתן הרבה אולי 4 אינצ'.

עשיתי התקנה בעצמי ופרקתי חצי רכב, תסמוך עלי לא שווה את ההוצאה וזה רק יגרע מהסאונד שיש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=307905

• תוכן חדש...