Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לאימפרזה 2002 מנוע 1600 יד שניה. אלה התוצאות:

לחץ דחיסה: אמפר 11 12 11 11

מנוע,מערכת קירור,מערכת דלק,מערכת הצתה: קורוזיה וסימני נזילה בחיבורי מים ובית תרמוסטת-לתקן.

מערכת פליטה: תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי:נזילות שמן מערכת הידראולית ממסרק, גומיות מגו להגה פגומות

קפיצים: בולם זעזועים קדמי חלש.

שילדה ומרכב:

ליקויים בעלי משמעות גבוה: לאחר תיקון תאונה מאחור, הוחלף פח מרכב אחורי בהלחמות לשילדה ומרכב, תיקונים כיפופים מטען ומרכב.

ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני פח צבע במרכב ודלתות מפגיעות, פגיעות פח לחיצות וכיפופים פגמים בצבע וסריטות.

מערכת בלמים:תקין

צמיגים:תקין

מערכת תאורה כולל מצבר: מצבר חלש וישן.

העברת הכח : תקין.

מחוונים:תקין

השאלות שלי הן: א. מה אתם אומרים על הבדיקה?

ב. סגרנו על 31 אלף מחירון הוא 40 אלף.

חשוב לציין שאין פגיעות שלדה, הגיר תקין לחלוטין. המנוע עם הספקים טובים והאוטו מבחוץ נראה טוב למרות כל התאורים חוץ מפגיעה בפח שדורשים עליה איזה 700 שקל תיקון. ותיקוני צבע קלים.

תודה למייעצים ולעוזרים

פורסם

איך הגעת למסקנה שאין פגיעה בשלדה?

אם הפגיעה לא מפריעה לך וידוע שיש פה כמה תיקונים שצריך לעשות (החלפת בולמי זעזועים, החלפת מצבר, החלפת בית טרמוסטט, שיפוץ פרונט וכו') אז בשביל מה באת להתייעץ? שיהיה במזל טוב.

אני בכל אופן ממליץ לך להכנס למוסך כדי לקבל הצעת מחיר על התיקונים כדי שלא תתעלף מהחשבון שתקבל במוסך על היישור קו (הערכה גסה שלי בין 3 ל-5 אלף ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני הערכתי הערכת מחיר כזאת.

והגעתי למסקנה שאין פגיעות שילדה כי הבודק אמר לי. הפגוש האחורי מולחם לשילדה אבל אין פגיעה.

פורסם

אם אתה מכניס הרכב למוסך להערכת עלויות - בקש שיתחברו עם סורק, לראות אם יש עוד תקלות (קודי תקלות) ברכב.

בעלות של כ-200-250 ש"ח לבדיקה, אני מאמין שכדאי לבצע.

alfa 156 2.5.

פורסם

לדעתי,עליך לשאול את המוכר, האם יש דו"ח שמאי לתאונה שעבר הרכב ?

אם כן,אמורים להיות רשומים שם אחוזי הפחתה/ירידת ערך מסחרית עקב התאונה.

לדעתי לפחות 10% של השמאי הן כ- 20% בחוץ כי יש לא מעט רכבים כאלו,אמנם המנוע מצויין אבל מנוע שמתקלקל אפשר להחליף -בודי שסי והשאר בעייתיים מאוד וכאשר תרצה למכור לא יהיו יותר מידי קופצים ותפסיד לא מעט במכירה.

4000 ש"ח תיקונים נניח ועוד 15% הפחתה -בשקלול גס- 6000 פחות סה"כ כ-10,000 ש"ח להפחית.

תנסה להוריד אותו ל-30,000 אני לא מאמין שעל 1000 ש"ח הוא יפוצץ את העסקה ואם כן,שיחפש פראייר אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...