Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני ברוך ה' יצאתי בסדר רק עם אצבע שבורה, מתחיל הליך משפטי לקבלת פיצויים מהביטוח.

נכנסתי בפוקוס חדשה מאוחר, לא הצלחתי לבלום בזמן... והרי התוצאות:

האוטו עדין במצב נסיעה, הכל נראה תקין חוץ מהחלק הקידמי והרדיאטור.

במוסך רוצים על התיקון 4 אלפים חוץ מהכריות אוויר...

מה כדאי לעשות עם האוטו?

למכור אותו ככה? לתקן ואז למכור? להוריד את האוטו מהכביש במשרד הרישוי? למכור לברזל? פירוקויות?

תודה :)

P3310492 - עותק.JPG

פורסם

תלוי מה המחיר של הרכב.

אגב, אם הרכב לא נפגע בשלדה והוא שווה מעל 10,000 שקלים, אני חושב שעדיף לתקן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הכי משתלם יהיה לתקן ולהמשיך להשתמש ברכב,או למכור אחרי תיקון.בטח לא למכור לברזל.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לי היה רכב כזה באותו צבע עם תאונה דומה אתה יכול לראות באחד השרשורים שפתחתי ...איזה שנתון הרכב אולי הנזק עולה על המחירון ... לפי מה שאני רואה זה קורה קדמית התעקמה ולהחליף כזאת עולה 1700-2000 רדיאטור וצנרת שאין מצב שהוא יצליח לפתוח בפיז'ו בלי לשבור זה עוד 1500 החלפת מכסה מנוע ופחחות עוד אלפייה וגם פנס ראשי מפירוק עולה בסביבות 170 ואיתות 70 ש''ח ,הגריל עם צביעה זה 250 ש''ח, הכל פחות או יותר המחירים וזה לפני הוויכוחים על מחיר עם המוסכניקים

אתה יודע עוד חלקים שניזוקו ?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אפשר כמובן גם לתקן לבד!

להביא מכסה מנוע מפרוק באותו צבע, לקנות פנסים חליפיים ואם צריך פגוש מפרוק, אולי קצת יישור לחלקים שהתעקמו.

רדיאטור גם אפשר להחליף לבד בקלות.

זה לא יראה כמו מפחח אבל מבחינות מסויימות יכול להראות יותר טוב אפילו. אתה מקבל את האוטו שלך בחזרה בעלות מינימאלית.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

חח אכן צירוף מקרים מצער הייתי אומר, לגבי רדיאטור לא כזה פשוט להחליף בפיז'ו 306 כי לפרק את הרדיאטור עצמו מהצנרת בלי לשבור את הקליפס כמעט בלתי אפשרי ויש מצב גדול שהקורה התעקמה ואז להכניס רדיאטור חדש במקום יהיה קשה וטיפשי כי אז תהרוס את החדש גם כן, לכן מומלץ להחליף/ליישר את הקורה הקדמית מה שעולה כסף ולא מעט, למצוא כזה מכסה מנוע באותו צבע די בעייתי ,חיפשתי בהמון פירוקיות ללא תוצאות ,בקיצור אם אתה אוהב את האוטו כמו שאני אהבתי את שלי אז תתקן אם לא אז תסתכל על ההיבט הכלכלי אם זה כדאי לך

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לא כדאי שאני אתקן לבד, אחרת האוטו יראה כמו בדיחה על 4 גלגלים.

ניסתי במוסך ביפו הציעו רק לפי ראיה חיצונית 3-4 אלף שקל וגם בלי הכריות.

היום הלכתי למוסך מורשה פיג'ו סיטרואן, הראתי לפחח את התמונות, הוא אמר ישר שלא כדאי לתקן, שהתיקון עצמו יגיע כמעט למחירון של האוטו 8-9...

צביקה אני ממש מבין לליבך, אותו הרכב, אותה הפגיעה..

אצלי האוטו היה שמור, המנוע עבד מדהים, מזגן מקפיא, מערכת הכל תקין..

אני פגעתי בפוקוס גם לא קרה נזק רציני, רק התעקם קצת הפגוש וירד וגם מכסה תא מטען לא נסגר.

P3310493.jpg

P3310494.jpg

פורסם

זה לא הרכב של צביקה,זה הרכב שלי ,הוא רק ציין את צירוף במקרים חח

ואם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך למוסך מאוד אמין שיש לי ניסיון עימו גם בפחחות צבע ועם וויכוח בריא וטוב תוכל לגרום לו לשלם לך בסוף

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מה זה מרכז בשבילך והמוסך באשדוד ואני ממליץ באופן אישי

אבל מה שכן אצלי אין כריות אוויר ככה שאני לא יודע כמה עלות החלפת מערכת כזו עולה

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם רכב זה לא ישוקם לרבות כריות אוויר הוא אינו חוקי לתנועה בכביש ומחייב גריטה, לפי מה שאני רואה ומבין מדובר באובדן להלכה.

בקיצור לחלקים :|

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

רק המערכת של הכריות אוויר+קורה+מכסה מנוע ושאר ירקות מגיע להשבתה כבר, לפחות לפי איך שאני רואה,

המערכת כריות אוויר זה דבר יקר, לפחות במכוניות חדשות.

• תוכן חדש...