Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולנד ומתנות לילדים

Night Driver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היום בלילה אני צריך לתת קפיצה להולנד ליום וחצי (לעיר בשם אלקמר לענייני עבודה כך שהזמן שלי הולך להיות מאוד דחוק) אבל אם לא אחזור עם משהו לילדות הן יתלו אותי.

אני זקוק למיקוד איפה ניתן למצוא משהו לילדות בנות 8 ו 4 באיזור או אם יש בדיוטי פרי (לא מכיר את סחיפול. בביקורים הקודמים שלי הגעתי ברכב מבלגיה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וופלים, יש מגוון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכבר הציעו, עדיף בארץ בדיוטי או בחנות הקרובה אליך.

אם אתה מהמרכז אני ממליץ על הפירט האדום באזור התעשייה באור יהודה.

בסחיפול יקר והמבחר צולע.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאם חבר'ה שעובדים בהיי טק באיזור פתח-תקווה טסים לארה"ב או יפן אז חברה שעובדים ככל הנראה באיזור רמלה - לוד בהיי מסוג אחר טסים להולנד

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גבינת חאודה... 8).

ובמציאות, זו לא ממש מתנה טובה לילדים...אז באמת מציע להביא משהו קטן תשומי כגון שוקולד, וופלים וכו' או מתנה סמלית קטנה אחרת.

רק כאשר הן יתבגרו סביר שהן יעריכו יותר מתנות מסוג אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.

נעזרתי במארח שלי שלקח אותי לחנות צעצועים בעיירה שאני אפילו לא יכול לבטא את שמה (הייתי ליד אלקמר באיזור הכפרי ובאמסטרדם הייתי רק בכביש המהיר בדרך אל ומשדה התעופה) וקניתי להן מכונית על שלט לגדולה וחווה של קיטי לקטנה והן מבסוטיות עד הגג.

על גבינות כמובן שלא ויתרתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...