Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נבדקתי בינשוף והתוצאה 325 - מה צפי העונש?

avidedi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי חברים,

קודם כל זוהי אחת הפעמים היחידות שאני שותה ונוהג,

אני לא נוהג לעשות זאת ומודע כי זה מסוכן ולא אחראי,

אך לצערי שתיתי וודקה רדבול ובקבוק בירה בנמל תל אביב והלן התוצאות:

היום בלילה עצרה אותי ניידת ביציאה מנמל תל אביב והינשוף הראה תוצאה של 325.

לקחו לי את הרשיון במקום עד שאני מתייצב ביום שלישי לתחנה בבית דגן, וככל הנראה אני מקבל שם 30 יום שלילה מנהלתית

וכמו כן זימון למשפט בסוף יוני.

1.השאלה המתבקשת היא מהו העונש הצפוי לתוצאה של 325 באם אין לי עבר עם עבירות קודמות והיותי בן 23 עם 5 שנות רשיון?

האם יש דרך לבטל את להקטין את השלילה המנהלתית?

2. האם עו"ד יכול לבטל את השלילה המנהלתית ולהקטין את העונש בבית המשפט בעוד 3 חודשים?

אני אשמח לתשובות ולכל טיפ אפשרי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל לוקחים גם תרכב ולא רק תרישיון,אותי תפסו לפני שנתיים על 450 שזה פחות או יותר פי 2 מהמותר,

לקחו לי תרישיון במקום ל-30 יום ובשימוע ביקשו מימני לבוא עם הרכב רצו לקחת לי תרכב בנוסף,בסוף שכנעתי

אותם שלא יקחו תרכב(הרכב לא היה שלי והמצאתי כל מיני מסמכים ואישורים שיכלו לעזור לי באותו הרגע בשביל להחזיר תרכב).

העמדתי לרשותי עורך דין את דוד גולן ואחרי חודש חזר לי הרישיון ובינתיים קיבלתי דחיות של המשפט מהעורך דין,כעבור שנה וחצי

היה לי משפט ודוד גולן סידר לי 5 חודשים שלילה בלבד(בדרך כלל שנתיים שלילה מקבלים).

וכרגע אני מרצה תשלילה שנשאר לי עוד שבוע בלבד.

כיום הבנתי שיש איזה שינוי ברמת האלכוהול עם הינשוף ממליץ לך לבדוק תעיניין,וכדאי גם עורך דין.

בהצלחה וחג שמח.

SUZUKI JIMNY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיום הבנתי שיש איזה שינוי ברמת האלכוהול עם הינשוף ממליץ לך לבדוק תעיניין,וכדאי גם עורך דין.

בהצלחה וחג שמח.

תודה על התגובה,

שינוי ברמת האלכוהול כוונתך שהם רוצים להחמיר או להקל עם המספרים של הינשוף?

כמו כן האם אתה ממליץ על דוד גולן כעו"ד, יש לי רשימה של עו"ד רבים אני מחפש המלצה לאחד טוב.

באשר לרכב מדובר ברכב ליסינג של החברה בה אני עובד הוא לא פרטי שלי, האם אני יכול לשחק על זה וכך ישאירו לי את הרכב

בפסילה המנהלתית ולאחר המשפט?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתה פסיקה לפני כחודש בקשר להעלאת הרף ל 400?

גם השוטרים אמרו לי כי כרגע זה עדיין עומד על 265 וכי ישנו סיכוי בעתיד כי יעמוד על 400 (לא ידוע אם הקרוב או הרחוק בגלל הסחבת במדינתנו).

השאלה היא האם לבקש לבד \ עורך דין לדחות את המשפט ואולי עד המשפט כבר יכנס החוק החדש של 400 לתוקף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתה פסיקה, אבל יש תקדים

תקדים אומר כי זה עדיין לא נכנס לתוקף וזה עדיין בגדר המלצה, אז אתה אומר לא לבנות על זה.

כיוון ש-325 זה לא גבוה בהרבה מעל החוק, השאלה היא מהו העונש הצפוי שאני יכול לקבל עם או בלי עזרת עו"ד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקח עו"ד טוב, כול הטובים יוציאו אותך עם אותו הנזק.

העו"ד ידאגו שהמשפט יהיה כמה שיותר מאוחר כדי שתוכל לנצל את הרף החדש.

תודה על התגובה אני אצור קשר עם כל עו"ד המובילים בתחום ואבדוק, ידוע לך מהי העלות המשוערת לייצוג למקרה שכזה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה,

שינוי ברמת האלכוהול כוונתך שהם רוצים להחמיר או להקל עם המספרים של הינשוף?

כמו כן האם אתה ממליץ על דוד גולן כעו"ד, יש לי רשימה של עו"ד רבים אני מחפש המלצה לאחד טוב.

באשר לרכב מדובר ברכב ליסינג של החברה בה אני עובד הוא לא פרטי שלי, האם אני יכול לשחק על זה וכך ישאירו לי את הרכב

בפסילה המנהלתית ולאחר המשפט?

תודה!

כנראה להקל כמו שהבנתי לעלות את הרף ל-400.

אני די מרוצה מהעיסקת טיעון שדוד גולן סידר לי 5 חודשים בלבד ועד שהגיע המשפט

אחרי דחיות רבות מצידו שנמשכו שנה וחצי הרישיון היה אצלי (בדרך כלל המשטרה פונה לבית המשפט בשביל לבקש אישור לשמירת הרישיון עד למשפט).

ממליץ על דוד גולן אבל המחירים שהוא גובה יקרים,אז לשקולך,אבל יש עוד רבים טובים.

יכול להיות שיחזירו לך תרכב,הכל תלוי בנסיבות וגם בהתחשבות מצד המשטרה(אני שמעתי על מקרים שאנשים שכרו רכבים ותפסו אותם על אלכוהול והחרימו להם תמכוניות לתקופות של חודש חודשיים וגם הרבה יותר,גם לשלם לחברת השכרה על כל יום שעובר וגם למגרשים שהמשטרה מאפסנת שם תמכוניות).

SUZUKI JIMNY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא תיקח עו"ד רוב הסיכויים שתקבל שנתיים שלילה. בטוח לפחות שנה.

וזה לא משנה איזה תירוצים תביא להם. לבתי המשפט לא איכפת כי בחוק זה מינימום שנתיים.

עם עו"ד תצא בנזק מינימלי של מספר בודד של חודשים, אלא אם הדו"ח לא מולא כמו שצריך ואז יש פוטנציאל לזיכוי.

כמובן שכל זה רלוונטי רק עם עו"ד.

לגבי ה-400, זאת פסיקה תקדימית בבית משפט ספציפי.

לא רק שזה לא חל על בתי משפט אחרים, אלא רק מהווה תקדים, אין לזה שום קשר בנתיים למשטרה.

אבל אין ספק שזה צעד חשוב במאבק בינשוף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...