Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב אמין ונוח לנסיעה בתקציב של עד 20 אש"ח,אני צריך אותו לנסיעה של כ40-50 ק"מ ביום לנסיעה לעבודה ומידי פעם נסיעות ארוכות.

האפשרויות שעלו הן לאנטיס (98-99), שרייד 1300 98-99, ופונטו ספייס 2000-01, כמו שאתם שמים לב אין לי העדפה למבנה מסוים (האצ'בק, 4 דלתות וכו') וחשובה לי מאוד אמינות, אם יש מחלות מסוימות שידועות, עלויות אחזקה, ביטוח וכל מידע אחר יתקבל בברכה, אגב אני פתוח גם לרעיונות לרכבים אחרים.

תודה

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

מנסיון - השרייד אומנם מאוד אמינה אבל לא כלכך נוחה (אתה תשים לב לזה בעיקר בנסיעות הארוכות).

הפונטו יותר נוחה אבל פחות אמינה (מצד שני, החלפים שלה לא כאלה יקרים).

עלויות האחזקה שלי הן כ 12K ש"ח בשנה (כולל דלק, טיפולים, ביטוח ואגרות).

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

שלום רב!

ז נורא נחרץ להעריך עלויות שנתיות של הרכב (דלק, אגרות, טיפולים וכו') וזה תלוי בהרבה גורמים.

המאזדה שהעלת עונה גם על הנוחות וגם על האמינות יחסית לרכב במודל זה, אבל היא צורכת קצת יותר דלק.

לדעתי מכל מה שהעלת המאזדה היא הבחירה הנכונה.

בהצלחה.

צח.

• תוכן חדש...