Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש עם ניידת סמויה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשטרה יש מגוון ענק של רכבים סמויים.

חלק מהרכבים הללו הם רכבים פרטיים של השוטרים.

אותי אישית עצרו לחיפוש בגטס, ביאריס, בקורולה, באימפרזה, בפאג'רו ואפילו באפלאוז ( עד אז לא ידעתי שאני ניראה כמו סוחר סמים, עכשיו אני יודע :lol: ).

ככה שאין לדעת באיזה רכב ישב בילוש.

מצד שני, זה לא בעיה לקנות צ'קלאקה ולהפעיל אותה ברכב על מנת לעשות פוזות על אחרים, וכן, יש גם טמבלים שעושים את זה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אותי אישית עצרו לחיפוש בגטס, ביאריס, בקורולה, באימפרזה, בפאג'רו ואפילו באפלאוז

איך אתה מצליח לעשות את זה? אני באמת רוצה להבין.

הסיבה היחידה שעולה לי לראש היא שאתה אכן סוחר סמים...:loco:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
הקפצה

ישנה ניידת סמויה חדשה SKODA SUPERB בצבע כתום כמו בתמונה. אל תנסו להשתולל לידה או לשחק איתה בכביש, אפילו אם היא מזמינה. אפשר לזהות אותה בקלות, גם על הבגאז' וגם על הגריל ישנם סמלים של סקודה RS. אפשר לזהות בקלות על פי הסמלים והצבע הבוהק. סביר להניח שזה של איזה קצין בדרגה גבוהה או רכב מוסווה. בפנים צ'קלקה כחולה מתחת לשמשה האחורית וציוד נוסף של המשטרה. תזהרו!

skoda-superb.jpg

עדכון

כל מה שכתוב למעלה תקף. בנוסף לזאת מספר הרכב 37-111-67 והוא משויך ליחידת ית''ם. צ'קלקה מאחרוה מתחת לשמשה. מה שמסגיר מייד את הרכב זה סמל טפשי VRS שמודבק על תא המטען בצד ימין. תתרחקו מהרכב. זאת התמונה:\

90532167.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

חלק מהרכבים הללו הם רכבים פרטיים של השוטרים.

קשה לי להתעלם ממשפט זה. חשוב שתפנימו שהשוטרים לא משתמשים ברכבם הפרטי אף לא חצי דקה לטובת פעילות מבצעית. א', זה לא חוקי ותקני, ב' - זה לא חסכוני, ג' - אין כיסוי ביטוח לשוטר.

הרכבים האזרחיים היחידים שנמצאים בשימוש המשטרה הם רכבים שכורים (שאותם קיבלה יחידת המשטרה בשלל הגוונים הקיימים - לאוו דווקא לבן) או רכבים פרטיים של מתנדבים שקיבלו אישור מיוחד לשמש כרכב משטרה. רכבים לבנים אחרים (כמו הסקודה הלבנה המוכרת) הם משטרתיים לכל דבר עם לוחית צהובה.

Xbox12341

פורסם

תיקון קל : רכב פרטי של מתנדבים הוא לא רכב משטרה !!!

בסך הכל יש למתנדב אישור לא כתוב ,להשתמש ברכבו לצאת למשמרת , ותו לא !

לרוב זה קורה שאין מספיק ניידות בתחנה במשמרת .(או במבצע מיוחד )שזה קורה לעיתים רחוקות .

פורסם

מזכיר לי שעשיתי שיפוץ בבית בכפר סבא אז גרנו ברמלה אצל חמי.אני עומד ברמזור ולפני ניידת עומדת ברמזור התחלף הרמזור לירוק הניידת לא נוסעת עובר 20 שניות לא זז .מה עושים מצפצפים הוא עלול לקבל את זה קשה8).עשיתי עם האורות מתחיל לזוז .עכשיו מה מוזר הוא מאפשר לי לעקוף אותו ואני קולט שהוא עוקב אחרי. ואת השוטרת רושמת משהוא ומסתכלת בצג . שניה אחרי זה בעצור הוא חותך אותי ואומר לי לאן אתה נוסע אני אומר לעבודה אז הוא אומר רגע רשום לי שאתה גר בכפר סבא נו אז מה הבעיה למה מה אני גר בגדה המערבית .אז מה אתה עושה כאן ?אני גר אצל חמי ונוסע לנמל לעבודה למה יש בעיה ומה עונה לי לא אין בעיה .. מה זה זה שוטר במדינת ישראל זה ערס קטן שחושב שהוא איש חוק חבל

פורסם
מזכיר לי שעשיתי שיפוץ בבית בכפר סבא אז גרנו ברמלה אצל חמי.אני עומד ברמזור ולפני ניידת עומדת ברמזור התחלף הרמזור לירוק הניידת לא נוסעת עובר 20 שניות לא זז .מה עושים מצפצפים הוא עלול לקבל את זה קשה8).עשיתי עם האורות מתחיל לזוז .עכשיו מה מוזר הוא מאפשר לי לעקוף אותו ואני קולט שהוא עוקב אחרי. ואת השוטרת רושמת משהוא ומסתכלת בצג . שניה אחרי זה בעצור הוא חותך אותי ואומר לי לאן אתה נוסע אני אומר לעבודה אז הוא אומר רגע רשום לי שאתה גר בכפר סבא נו אז מה הבעיה למה מה אני גר בגדה המערבית .אז מה אתה עושה כאן ?אני גר אצל חמי ונוסע לנמל לעבודה למה יש בעיה ומה עונה לי לא אין בעיה .. מה זה זה שוטר במדינת ישראל זה ערס קטן שחושב שהוא איש חוק חבל

אל תיקח את זה אישית. לפעמים נוכחות של אדם מסויים במקום הלא נכון בזמן הלא נכון - מעוררת חשד. רמלה זו עיר מאוד בעייתית, ובנוסף לפשיעה הפנימית, יש שם גם פשיעה חיצונית של אנשים שבאים מבחוץ. ייתכן שהשוטר ראה שהרכב בו אתה נוסע שייך לתושב עיר רחוקה, והוא רצה לבדוק זאת. הכל למען הביטחון האישי. שנה טובה.

Xbox12341

פורסם

יכול להיות שרשמו את זה כבר בעבר על גבי הפורום, אך בכל אופן היום ראיתי לראשונה ניידת סמויה מסוג סובארו B4 מהדור הקודם (לפני האחרון) בצבע כסף.

הכרתי עד היום את הסמויות סטייל ג'טה, אקורד (לבנה דגם אמריקאי+כסופה דגם אירופאי) אוקטביות לבנות וכו' אבל לראשונה פגשתי B4 כסופה.

subaru-legacy_sedan_2004_1600x1200_wallpaper_02.jpg

אגב, ידוע לי גם על סובארו אימפרזה STI (או שזה WRX , לא זכור במדויק) כסופה השייכת כנראה למשטרה וננהגת בידי שוטר סמוי (לאו דווקא ממחלק התנועה).

פורסם

עצוב שכל מה שאותן ניידות סמויות עושות זה מפעילות דבורה ודופקות דוחות רק על מהירות.

חבל שלא עוצרים את בני דודינו על הצורה שבה הם נוסעים במיוחד באזור שאני גר בו, מדהים איך רכב אחד יכול לעשות כל-כך הרבה עבירות שמסכנות את התנועה והעיקר שהוא נוסע ב "עונדה דורבו" על מנוע סגור וברקסים של 1.4 שאין לו כל סיכוי לבלום כמו שצריך בזמן שהוא יצטרך (וזאת לעומת המשפרים אצלנו שרובם קודם כל דואגים לכל מהכלולים מסביב ורק אז לכוח).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני יודע שבאשדוד כל יום הם מגיעים עם רכב חדש . היום באשדוד יש יונדאי , פולקסווגן , אוקטביה טויוטה , מזדה , ופורד . אז אני לא יודע בדיוק איזה רכבים יש להם היום שווה להיזהר

פורסם

אותי מדהים איך נותנים לנו , לאללה שהכי מרוכזים בנהיגה שהכי אוהבים נהיגה שהכי יודעים איך לנהוג (רובנו כן ..) את כל הדוחות והמשפטים , אבל הסבתא שנוסעת על השמאלי על 35 קמ"ש!! שמטרפת את כל הכביש , שהיא לא זזה או את הפוסטמה עם השיער הבלונדיני שחושבת שהכביש זה טיול בקניון ומעכבת את כל התנועה כי יש לה אחלה של מזגן בסוויפט , איך להם לא נותנים דוחות?

אחר כך שאני עוקף במהירות , אז נדלקות האורות ואיביזה צהובה עצרי בצד , נו פשוט מה יהיה

:lol:

• תוכן חדש...