Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפריוס אוכלת 1:20, לשאר ההודעה המטופשת אני לא אתייחס.

למי אפשר לפנות בארץ, שהוא נחשב חברה\מתקין בעל שם ולהביא לו פרוייקט שכזה?

גם עוד דבר חשוב

אסור להתקין כל מערכות גז ברכבי טויוטה משנת 2001 .

קיים מסמך של חברת טויוטה אירופה.

עקב גרימת בלאי למערכת שסתומים ו צילינדרים.

פורסם

נשגב מבינתי להבין מדוע אתה מעדיף להכניס ראש בריא למיטה חולה, כשהאפשרות השפויה וההגיונית ביותר היא לרכוש רכב המצויד במנוע דיזל ולתדלק אותו בביו-דיזל.

גם עזרת לסביבה, גם הורדת עלויות וגם שמרת על האחריות. אני לא מכיר פתרון טוב יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

במידה ואתה רוצה להסב רכב לגז, למה דווקא פריוס...?

היא מצויידנת כמו שנאמר מערכות מסובכות, ההסבה אולי תניב פרי לתקופה קצרה אבל כשהבעיות יתחילו לצוץ, עלויות התיקון וביטול האחריות יגבו מחיר כבד מאשר ביו-דיזל / דיזל / רכב היברידי העושה 1:20 בצורה המקורית.

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

1) לא אכפת לי מהסביבה

2) היו לי רכבי דיזל, לא חסכוניים במיוחד

3) ביררתי לגבי הביו דיזל, כמעט אוטו מחיר כמו של סולר, אין תחנות מוסדרות.

4) א-י-ן לי זמן להתעסק עם דברים כמו ביו דיזל.

אני צריך את הרכב הזה לעבודה, שהיא בעצמם כל היום, לנסוע ולנסוע ולנסוע.....

כל הוצאות הרכב הם עלי.

אני צריך אותו לתקופה של עד שנה, משם אני מוכר אותו ושהבן אדם הבא יתעסק עם הצילינדרים והשסטומים שלה.

כן, זה יוצא לי מאד משתלם. למה? כי את הגז אני קונה ב-2 שקל לליטר בדיוק, בעוד שהמחיר שלו הוא 3.5 לליטר בתחנות.

למה פריוס? הרכב הזה חכם וחסכוני, אז למה לא להוציא ממנו עוד יותר?! וחוץ מזה, זה מה שיש לי כרגע!

לפי החישובים שלי, אני יכול לנסוע לפחות 1500 ק"מ בתדלוק של 230 ש"ח (גז כמובן).

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא יודע איך בדיוק אתה נוהג על רכבי דיזל, אבל לחבר יש פולו SDI אם הנסיעה שלך היא כביש מהיר-מחוץ לעיר בעיקר אתה יכול לקבל צריכה יפה מאוד.

פורסם
1) לא אכפת לי מהסביבה

2) היו לי רכבי דיזל, לא חסכוניים במיוחד

3) ביררתי לגבי הביו דיזל, כמעט אוטו מחיר כמו של סולר, אין תחנות מוסדרות.

4) א-י-ן לי זמן להתעסק עם דברים כמו ביו דיזל.

אני צריך את הרכב הזה לעבודה, שהיא בעצמם כל היום, לנסוע ולנסוע ולנסוע.....

כל הוצאות הרכב הם עלי.

אני צריך אותו לתקופה של עד שנה, משם אני מוכר אותו ושהבן אדם הבא יתעסק עם הצילינדרים והשסטומים שלה.

אתה כשתרכיב את המערכת אם ירצו להרכיב בכלל ,אתה פשוט תקלקל את הרכב ומערכות שלו.

פריוס זה לא רכב רגיל .זהו רכב מאוד מתוחכם כאשר בפעולות רגילה שלו לא מצריך שום דבר רק טיפולים בזמן ולהתדלק.אתה עושה 6000 ק''מ בחודש ואתה חושב שאותו קומבינטור שירכיב לך את המערכת גז אתה תוכל בלי צרות לנסוע ברכב?

החלטה היא שלך אבל אתה מזמין לעצמך צרות וביטול אחריות למערכת בנזין ולמערכת היברידית.

פורסם
לא יודע איך בדיוק אתה נוהג על רכבי דיזל, אבל לחבר יש פולו SDI אם הנסיעה שלך היא כביש מהיר-מחוץ לעיר בעיקר אתה יכול לקבל צריכה יפה מאוד.

איך אני נוהג? רגיל לחלוטין... רוב הנסיעות בתוך העיר!

ואז הדיזל לא שווה כלום בכלל, רק עושה לך חור בראש עם הרעש שלו והביצועים העלובים.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מנועי דיזל כבר מזמן אינם רועשים ומוציאים הספקים ומומנטים גבוהים יחסית לנפחם.

לעניינינו, גם אם יש קיט גז לפריוס לא מאמין שיהיה משהו שיקח אחריות להתקין לך את המערכת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
קישור שנתת הוא של מנוע אטקינסון רגיל , בטויטה פיריוס המנוע הוא אטקינסון רוטורי

טעות שלי בפירוס מנוע רגיל עם אפקט של אטקינסון (ע"י תזמון שסתומים)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...